Ο γάτος μου έπεσε από ντουλάπα!

sofi mari

Νεοφερμένο μέλος

Η SOFIA MARI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
επ[εσε απο ντουλαπα παραπατουσε ο 17 χρονοις γατος μας,,,,εκανε κατι συσπασεισ ειε τα ματια του πολυ ανοιχτα σαν γιαλινα,,αλλα ασταθεια,,,ετρωγε πολυ αλλα δυστυχωσ το πηγα γιατρο το ναρκωσε για ακτινογραφιες,,βρηκε μικρη διασειση στον εγκεφαλο κ σπονδυλικη στηλη,,,λει δεν ξερει αν υπηρχε το προβλημα πριν την πτωση,.....περιμενουμε αυριο να δουμε αν ξυπνησει.,.....αν????????????τι κανω φιλοι??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sogia mari λυπάμαι πάρα πολύ για το γατούλη...είναι κ μεγάλος(άλλο τόσο να ζήσει εύχομαι)κ κατανοώ την αγωνία σας. εμπιστεύεστε τον κτηνίατρό σας?
μία δεύτερη γνώμη?
κ τι σημαίνει αν ξυπνήσει?τον νάρκωσε αν κ υπήρχε πιθανοτητα να μην ξυπνήσει?"
ενημέρωνέ μας..ελπίζω να πάνε όλα καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να ξύπνησε ο γατούλης σου. Ξέρω πως η κλασσική νάρκωση είναι πολύ επικίνδυνη στις μεγάλες ηλικίες, κόντεψα κι εγώ να χάσω έναν γατούλη από αυτό αλλά ευτυχώς ήταν μαχητής και ξύπνησε το παληκάρι μου.
Πες μας τι έγινε.:worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back