sofi mari
Νεοφερμένο μέλος
Η SOFIA MARI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
04-06-14
00:57
επ[εσε απο ντουλαπα παραπατουσε ο 17 χρονοις γατος μας,,,,εκανε κατι συσπασεισ ειε τα ματια του πολυ ανοιχτα σαν γιαλινα,,αλλα ασταθεια,,,ετρωγε πολυ αλλα δυστυχωσ το πηγα γιατρο το ναρκωσε για ακτινογραφιες,,βρηκε μικρη διασειση στον εγκεφαλο κ σπονδυλικη στηλη,,,λει δεν ξερει αν υπηρχε το προβλημα πριν την πτωση,.....περιμενουμε αυριο να δουμε αν ξυπνησει.,.....αν????????????τι κανω φιλοι??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
04-06-14
14:57
sogia mari λυπάμαι πάρα πολύ για το γατούλη...είναι κ μεγάλος(άλλο τόσο να ζήσει εύχομαι)κ κατανοώ την αγωνία σας. εμπιστεύεστε τον κτηνίατρό σας?
μία δεύτερη γνώμη?
κ τι σημαίνει αν ξυπνήσει?τον νάρκωσε αν κ υπήρχε πιθανοτητα να μην ξυπνήσει?"
ενημέρωνέ μας..ελπίζω να πάνε όλα καλα..
μία δεύτερη γνώμη?
κ τι σημαίνει αν ξυπνήσει?τον νάρκωσε αν κ υπήρχε πιθανοτητα να μην ξυπνήσει?"
ενημέρωνέ μας..ελπίζω να πάνε όλα καλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
04-06-14
23:11
Ελπίζω να ξύπνησε ο γατούλης σου. Ξέρω πως η κλασσική νάρκωση είναι πολύ επικίνδυνη στις μεγάλες ηλικίες, κόντεψα κι εγώ να χάσω έναν γατούλη από αυτό αλλά ευτυχώς ήταν μαχητής και ξύπνησε το παληκάρι μου.
Πες μας τι έγινε.
Πες μας τι έγινε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki