angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Η angelwitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
25-06-15
13:30
Hello!
Γεια χαρα σε ολους. Θα ειμαι συντομη και περιεκτικη. Ο γατος μου πριν 3 χρονια ειχε πεσει απο το μπαλκονι. Ενα απο τα αποτελεσματα ηταν να παθει μετατοπιση φακου στο ενα ματι για το οποιο δε μπορουσε να γινει τιποτα.
Εν πασει περιπτωσει, επανερχομαστε στο σημερα. Τα ματια του σταδιακα αρχισαν να μαυριζουν σιγα σιγα ολο και περισσοτερο με αποτελεσμα να ειναι πλεον και τα 2 εντελως μαυρα μονιμως. Καποιες φορες κουτουλαει στα επιπλα και γενικα κανει ελαχιστες και προσεκτικες κινησεις. Εχω δοκιμασει να κουνησω χερια κοντα του για να δω αν βλεπει και αντιδρα, αρα σιγουρα δεν ειναι εντελως τυφλος. Τον εχει δει κτηνιατρος προσφατα (για αλλο θεμα) και δεν μου ειπε τιποτα για τα ματια και γενικα δεν παρατηρησε τιποτα περιεργο, αλλα οπως ειπα ειχε παει για αλλο θεμα στον κτηνιατρο.
Καμια ιδεα τι συμβαινει?
Γεια χαρα σε ολους. Θα ειμαι συντομη και περιεκτικη. Ο γατος μου πριν 3 χρονια ειχε πεσει απο το μπαλκονι. Ενα απο τα αποτελεσματα ηταν να παθει μετατοπιση φακου στο ενα ματι για το οποιο δε μπορουσε να γινει τιποτα.
Εν πασει περιπτωσει, επανερχομαστε στο σημερα. Τα ματια του σταδιακα αρχισαν να μαυριζουν σιγα σιγα ολο και περισσοτερο με αποτελεσμα να ειναι πλεον και τα 2 εντελως μαυρα μονιμως. Καποιες φορες κουτουλαει στα επιπλα και γενικα κανει ελαχιστες και προσεκτικες κινησεις. Εχω δοκιμασει να κουνησω χερια κοντα του για να δω αν βλεπει και αντιδρα, αρα σιγουρα δεν ειναι εντελως τυφλος. Τον εχει δει κτηνιατρος προσφατα (για αλλο θεμα) και δεν μου ειπε τιποτα για τα ματια και γενικα δεν παρατηρησε τιποτα περιεργο, αλλα οπως ειπα ειχε παει για αλλο θεμα στον κτηνιατρο.
Καμια ιδεα τι συμβαινει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
25-06-15
19:58
Τον εχει δει κτηνιατρος προσφατα (για αλλο θεμα) και δεν μου ειπε τιποτα για τα ματια και γενικα δεν παρατηρησε τιποτα περιεργο, αλλα οπως ειπα ειχε παει για αλλο θεμα στον κτηνιατρο.
Επειδή όμως από την περιγραφή των συμπτωμάτων του, κάθε άλλο παρά φυσιολογική φαίνεται η κλινική εικόνα του γατούλη, μήπως θα ήταν πιο αποτελεσματική μια επίσκεψη σε κάποιον άλλον κτηνίταρο (αυτή τη φορά γι αυτό ακριβώς το θέμα);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool