Ο γάτος μου έχει πρόβλημα στο διάφραγμα, ψάχνω γιατρό να το αναλάβει

Gatitzi

Νεοφερμένο μέλος

Η Gatitzi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπερα,
Πριν από λίγες μέρες ανακαλύψαμε ότι το ένα από τα τρία γατίνια μας, έχει σπασμένο διαφραγμα :( (διαχωριστική μεμβράνη αναμεσα στο στερνο και το υπογαστριο) με αποτέλεσμα να έχουν μπερδευτεί τα όργανα με τα πνευμονια. Αυτό χρειάζεται άμεσα χειρουργείο και δεν ξέρω που να πάω. Ρώτησα κάποιους γιατρούς αλλά ο καθένας λέει τα δικά του. Ξέρετε κάποιον που να έχει αναλάβει παρόμοια περίπτωση? μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ζήσει.. Θέλω κάποιον που να μου πει πως θα ζήσει :redface::redface: ζητάω πολλά.. ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γατης μου έχει πρόβλημα στο διαφράγμα, ψάχνω γιατρό να το αναλάβει

Γραψε μας απο ποια περιοχη εισαι για να σου συστησουμε κτηνιατρους.
Οι κτηνιατροι, δεν λενε ποτε με σιγουρια θα ζησει, οπως και οι δικοι μας γιατροι. Ολες μα ολες οι επεμβασεις, εχουν πιθανοτητες θανατου. Αλλες λιγωτερο και αλλες περισσοτερο. Αν πας εσυ να βγαλεις τις αμυγδαλες σου και ρωτησεις τον γιατρο αν θα ζησεις, θα σου πει πως παντα υπαρχει πιθανοτητα, κατι να μην παει καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μένουμε στην Πεντέλη. Αλλά δεν με νοιάζει ο γιατρός να ναι και στον Πειραιά. Αρκεί να ξέρουμε ότι είναι καλός κι ότι το χει ξανακάνει.
Αυτό είναι πολύ πιθανό θα μου πεις αλλά θα θελα να ξέρω ότι κ κάποιος απο δώ πήγε τη γάτα του και τη θεραπευσε.. Πολλά ζητάω αλλά θέλω τον καλύτερο..:worry:

Μπορω να παρω αυριο τη δικη μου να τη ρωτησω. Ειναι ανοιχτα και τις Κυριακες. Για την συγκεκριμενη επεμβαση δεν γνωριζω σχεδον τιποτα, αλλα η κτηνιατρος μου, εχει κανει επεμβασεις δυσκολες και σε δικο μου γατι, με ελαχιστες πιθανοτητες επιβιωσης και ολα πηγαν καλα. Ξερω οτι χειρουργει και στο νοσοκομειο ζωων στο Πικερμι αφιλοκερδως και συνεπως θα εχει ευρυ φασμα επεμβασεων. Ειναι ομως στη Νικαια, στην Π. Ραλλη. Πες μου αν ενδιαφερεσαι, για να την παρω αυριο να την ρωτησω.
Υ.Γ. Οφειλω να σου πω πως, κατα τη γνωμη μου παντα, ειναι κομματακι ακριβη, αλλα σε οτι δυσκολο την εχω χρειαστει τα καταφερε.

Καλησπερα και πάλι..
Λοιπόν τον γατουλη θα τον εγχειρισουμε Δευτέρα-Τρίτη. Θα πάμε στους αγ αναργυρους στους σιδεραδες. Έχω ακούσει, ή μάλλον διαβάσει πολύ καλά λόγια. Θα δούμε.. :worry::worry:

Ευχομαι καθε επιτυχια στην επεμβαση του γατουλη. Να πανε ολα καλα, θα κανω θετικες σκεψεις και προσευχες και τη Δευτερα και την Τριτη. Και να μας γραψεις πως πηγε. :hello:

:) τι γλυκια που είσαι..!! Σ ευχαριστώ πολυ..ελπίζω να πανε όλα καλά..

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει περδίκι γρήγορα! :D

Θετική ενέργεια και αγάπη από όλους μας!! Όλα να πάνε καλά με το μωρό σου. Περιμένουμε νέα!!

ΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:clapup::clapup:
Το γατίνι μας χειρουργήθηκε εχ8ες το πρωί! όλα καλά, ευτυχώς!!
ο γιατρός είπε ότι ήταν πολύ δυνατός.. :D τώρα που ξαναμιλήσαμε μας είπε ότι του κάνει "ζυμώματα" με τα πατουσάκια και του τρίβεται. :P
Το ψυχάκι μου...
Την Παρασκευή θα τον πάρουμε σπίτι!!

Ειδες; Εεεε!!! Ειδες που σταλεγα. Και ολο κοιτουσα σημερα να δω αν θα γραψεις νεα, ευτυχως ολα καλα. Αντε σιδερενιος και συντομα θα κανει ζυμωματα σε σενα.

:D:D Ναι το ψυχουλίνι μου!! πολύ χαίρομαι.. 8α σας δείξω και φώτο όταν έρ8ει!!!!! Είναι ένα κουκλί!!!!!!! χαχαχααχαχαα

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, πολύ ευχάριστα νέα! :clapup:
Εύχομαι να έχει ταχύτατη ανάρρωση και να είναι όλα πλέον καλά για εκείνον! :D

Υπεροχα νεα!!Παρα πολλα περαστικα του!!Αναμενουμε τις φωτο!!:D

Καλή του ανάρρωση!!!!! :) Περιμένουμε ντοκουμέντα!!

Περαστικα στον μικρουλη σου!!! Σιδερενιος!:)

Γεια χαρά! Διάβασα το πρόβλημα που είχατε με τον γατούλη και αφενός χάρηκα για σας αφετέρου όμως έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον δικό μου Είναι δύο μηνών και τον βρήκαμε στον δρόμο σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένο με αναπνευστικό πρόβλημα. Τον πήγαμε σε κλινική, όπου του έβγαλαν ακτινογραφία θώρακος και διέγνωσαν ότι τα εσωτερικά του όργανα έχουν μπει μέσα στους πνεύμονες. Χρειάζεται άμεσα επέμβαση!! Το κόστος για την επέμβαση, της συγκεκριμένης κλινικής ήταν εξωφρενικό! Μένω στην Θεσσαλονίκη, όποιος γνωρίζει κάποιον καλό ιατρό παρακαλώ ενημερώστε με.
Chat Conversation End

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back