fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
12-03-10
04:59
Ο γατουλης μοου που σε λιγο καιρο γινεται 7 χρονων (ο γνωστος Φιντελ) τους τελευταιους 3 μηνες εχει μονιμως τα νευρα του....δεν θελει καθολου χαδια,δεν κοιμαται πλεον στο κρεβατι μου και δεν θελει να τον πλησιαζει κανενας....ειναι επιθετικος με ολους....μεχρι και του κτηνιατρου του εκανε μεγαλη εντυπωση πως ενας στειρωμενος γατος εχει τετοια αγρια συμπεριφορα.....το ερωτημα ειναι φταιει η επισκεψη στον κτηνιατρο που εκανε καθαρισμο δοντιων με μεθη και οχι με ολικη ναρκωση και ψιλοκαταλαβαινε τι του εκανε (απο τοτε παραεγινε επιθετικος) η ο γατουλης που πηραμε?πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....νιωθω οτι ειναι δυστυχισμενος και φοβαμαι μη στρεσαρεται και παθει τιποτα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
12-03-10
06:17
Απάντηση: Ο γατος μου εχει τα νευρα του
εγω στη θεση σου θα τον πηγαινα για γενικες εξετασεις. Οταν ο γατος συμπεριφερεται ετσι σημαινει πως κατι τον ενοχλει. Μπορει απλα να αλλαξε κατι στην συμπεριφορα του και να μην ειναι τιποτα, αλλα δε νομιζεις πως ειναι καλυτερα να αποκλεισεις καποιο προβλημα υγειας; Δε νομιζω να το επαθε ολο αυτο επειδη κανατε καθαρισμο δοντιων. Ο δικος μου που πηγε 3 φορες στον κτηνιατρο μεσα σε 7 μερες και του εκαναν του κοσμου τα πραγματα, επρεπε να ειχε μεταμορφωθει σε "ταζ" απο τα looney tunes
Ευχομαι να μην οφειλεται σε παθολογικα αιτια η συμπεριφορα του γατου σου και να γινει οπως και πριν!
εγω στη θεση σου θα τον πηγαινα για γενικες εξετασεις. Οταν ο γατος συμπεριφερεται ετσι σημαινει πως κατι τον ενοχλει. Μπορει απλα να αλλαξε κατι στην συμπεριφορα του και να μην ειναι τιποτα, αλλα δε νομιζεις πως ειναι καλυτερα να αποκλεισεις καποιο προβλημα υγειας; Δε νομιζω να το επαθε ολο αυτο επειδη κανατε καθαρισμο δοντιων. Ο δικος μου που πηγε 3 φορες στον κτηνιατρο μεσα σε 7 μερες και του εκαναν του κοσμου τα πραγματα, επρεπε να ειχε μεταμορφωθει σε "ταζ" απο τα looney tunes
Ευχομαι να μην οφειλεται σε παθολογικα αιτια η συμπεριφορα του γατου σου και να γινει οπως και πριν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
12-03-10
09:03
Αφού τον είδε πρόσφατα ο κτηνίατρος και δεν πρόσεξε κάτι σοβαρό και εφόσον υπάρχει μια τόσο σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον του (καινούργιος γάτος στο σπίτι), είναι νομίζω πολύ πιθανότερο να οφείλεται σ' αυτό η αλλαγή στη συμπεριφορά του, παρά σε κάτι παθολογικό.
Πόσο καιρό έχετε το καινούργιο γατάκι στο σπίτι; Πώς τα πάνε μεταξύ τους; Μήπως χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή ο Φιντέλ, ή περισσότερο δικό του χώρο; (δική του ξεχωριστή αμμολεκάνη, ας πούμε, ή μια κρυψώνα που να μπορεί να απομονώνεται όταν θέλει).
Πόσο καιρό έχετε το καινούργιο γατάκι στο σπίτι; Πώς τα πάνε μεταξύ τους; Μήπως χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή ο Φιντέλ, ή περισσότερο δικό του χώρο; (δική του ξεχωριστή αμμολεκάνη, ας πούμε, ή μια κρυψώνα που να μπορεί να απομονώνεται όταν θέλει).
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
12-03-10
11:44
Ειχαμε κανει ολες τις αιματολογικες εξετασεις(γενικες και για τους θανατηφορους ιους) λογω την ουλιτιδας....Συνολικα εχω 3 γατια...τη χιονατη την πηραμε οταν ηταν 2 χρονων ο φιντελ και τον μικρο τον δεκεμβριο....το θεμα ειναι οτι δεν τα παει καλα με τον μικρο αλλα ουτε πλεον με τη χιονατη που μπορει να μην ειχαν και κολλητες σχεσεις αλλα δεν ηταν τοσο επιθετικος απεναντι της....ο φιντελ εχει ξεχωριστο φαγητο και νερο (στο δωματιο μου) και ξεχωριστη αμμολεκανη...και κρυβεται κατω απο μια καρεκλα που εχω αλλα το κανει συνεχεια χωρις ο μικρος να μπαινει στο δωματιο....οταν με το καλο μπορεσω και στειρωσω τον μικρο (γιατι ειναι 4 μηνων-0) και εχει αρχισει σιγα σιγα να εχει δειγματα οιστρου ο φιντελ θα τον δεχτει καλυτερα?εγω ασχολουμαι αποκλειστικα με τον φιντελ(τον ταιζω τον χτενιζω κλπ) και μπροστα του δεν πλησιαζω τον μικρο....αλλα οταν τον χαιδευω κανει σαν τρελος.....γρατζουναει,δαγκωνει,γρυλιζει.....κατι που σε εμενα δεν το εκανε ποτε....

Guest User 10361
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
13-03-10
19:47
Και εγώ νομίζω πως οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Μια μεγάλη αλλαγή έχει γίνει στο περιβαλλον του και εχει ταραχθει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum