Καμία ιδέα κανείς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφού είναι ημι-αδέσποτος και τριγυρνά , δε τον έχει δηλαδή μόνιμα μέσα στο σπίτι και ο ευνουχισμός είναι μιά τυπική ας πούμε διαδικασία σε σχέση με τη στείρωση των θηλυκών.
Βέβαια έτσι θα έκανα εγώ. Μή σε πάρω στο λαιμό μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Συνημμένα
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλα ο φραχτης στο τελος να εχει μια κλιση 45 μοιρες προς τα μεσα για να μην σου φυγει ο γατος σου ή προς τα εξω για να μην μπαινουν οι αλλες γατες...εσυ θες μαλλον προς τα εξω για να μην μπει ο αλλος γατος μεσα... απλα κανε μια συννενοηση με τον γείτονα πρωτα
Gandalf δεν είχα κανένα ενδοιασμό να κλωτσήσω τον γάτο και θα το ξανάκανα γιατί εκείνη την ώρα σκότωνε το δικό μου. Και αν ήταν θέμα κυριαρχίας με νερό που του ριξα θα 'φευγε..εδώ κόντεψε να μου την πέσει εμένα...
Για να καταλάβετε για τι περίπτωση μιλάμε είναι επιθετικός και με τις θηλυκες στειρωμένες. Σε τέτοιο βαθμό που γείτονες (ναι από αυτούςσ τους υπόλοιπους κήπους) που έχουν 3 θηλυκες στειρωμένες απαυδησμένοι από τις επιθέσεις του απείλησαν την τρελή ότι θα της τον φολάρουν και φυσικά δεν της ίδρωσε καν το αυτί. Εννοείται ότι δεν το έκαναν. Και είναι φανατικοί και παραδοσιακοί γατόφιλοι. Συγκριμένα της τρελής ο κήπος δεν επικοινωνεί καν με το δικό μου ..είναι 2 πιο πέρα! Γενικώς αυτό που ζούμε όλοι μάλλον λέγεται cat bullying. Για τη συγκεκριμένη τρελή έχουν γίνει καταγγελίες μέχρι και για σκυλί της που επιτέθηκε σε άνθρωπο αλλά τζίφος.Πραγματικά έχω απελπιστεί. Θα ξαναπροσπαθήσω να τον πιάσω με ηρεμιστικά χάπια σε υγρή τροφή μπας και τον βάλω σε κλουβάκι και τον μεταφέρω αλλού. Σε άλλη πόλη κατά προτίμηση.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι απεναντι στα ζωα μας και απο την στιγμη που ο γατος ειναι αδεσποτος(δεν νομιζω να υπαρχει μικροτσιπ στα στοιχεια της γυναικας που λες),δεν μπορειτε να της κανετε τιποτα.Το ζωο θα την πληρωσει. Πιασε λοιπον τον γατο σου και περιορισε τον μεσα στο σπιτι αφου ουτε περιφραξη μπορεις να κανεις,ουτε και μπορεις να κανεις καταγγελια σε καποια που ουσιαστικα το ζωο δεν της ανηκει.
Και θα το μεταφερεις και σε αγνωστο περιβαλλον να παει μια ωρα αρχυτερα το ζωο... Ελεος
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΝ θελω να σε αποπαρω ουτε να εχουμε διενεξη μεταξυ μας αλλα τα ζωα δεν εχουν προηγουμενα ουτε με εσενα ουτε με την γατα σου ...ειναι θεμα κυριαρχιας.... Η κλωτσια σε ζώο θα μπορουσε να σου φερει υποθετικα και μια φυλακιση εως 2 χρονια και 30000 ευρω προστιμο! εαν καποιος σου εκανε μήνυση κτλ...
Τωρα η τρελη που λες οτι τα μαζευει... δεν τα μαζευει για πλακα...προφανως τα βρισκει τραυματισμενα η αρρωστα και τα φροντιζει...αν ειχα κηπο και εγω θα το εκανα....απλα θα ειχα φροντισει να το περιφραξω ωστε να μην ενοχλω!!!
Για εμενα αν θες να δωσεις λυση περιφραξε το με μια ελαφρια κλιση στο τελος απο την εξω μερια ωστε να μην μπαινουν οι αλλες γατες...
ΤΟ CALMIVET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ , μπορει και να μην καταφερεις να τον πιασεις να ζαλιστει και να μεινει στην μεση του δρομου και να τον πατησει αυτοκινητο και αλλα πολλα ....
ΕΑΝ το πιασεις και το αφησεις σε αλλη περιοχη , μπορει να μην επιβιωσει και να ψοφησει για πολλους λογους....
Με λιγα λογια... η εισαι γατοφιλος και ζωοφιλος η δεν εισαι .... οποτε χαλαρωσε σκεψου ηρεμα σκεψου οτι το αλλο επιθετικο γατι ειναι και αυτο ενα γατακι που εχει καποια θεματα... μαλλον με την στειρωση θα ηρεμουσε αλλα ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ
δες ενα παραδειγμα..... https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-θα-κάνω-το-γατί-μου-να-αντέχει-κλεισμένο-μέσα.232887/ περιπου στην μεση τις σελιδας.... δες το τελειωμα του φραχτη....εσυ το θες απο την αντιθετη πλευρα... κανε με πλαστικο πλεγμα ειναι πιο φθηνο....
ΕΠΙΣΕΙΣ πες οτι σημερα κλωτσας ή διωχνεις αυτον τον γατο και αυριο ερχεται αλλος... τι θα εκανες τα ιδια??? εαν ημασταν στην ιδια γειτονια και το εβλεπα θα ειχαμε θεματακι!!
ειναι κριμα τα γατονια!!! θα στο ξαναπω παρε βαθιες ανασες ηρεμησε χαμογελα
και βαλε το χερι στην τσεπη
να ηρεμησεις 
Να ξερεις οτι προσπαθουμε να σε βοηθησουμε και οχι να σου επιτεθουμε....
Gandalf αν το να κλωτσήσω ζώο φέρει ποινή τότε τι ποινή ύπάρχει για αυτή την γυναίκα που μόνο φιλόζωη δεν είναι! Το σπίτι της και ο κήπος της είναι εστία μολύνσεων και επίσης έχουν γίνει καταγγελίες στην Υγειονομική. Και όταν κάποιος μαζεύει ζώα ανεξέλεγκτα έτσι θα πρέπει να τιμωρείται από τις αρχές εφόσον τα ζώα αυτά αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα των άλλων. Σε παρακαλώ μην μου λες ότι θα είχαμε θέμα αν έμενες στην περιοχή μου γιατί σε διαβεβαιώ ότι όλοι εδώ που έχουμε ζώα έχουμε πρόβλημα και με το γάτο και μ'αυτή.Έχουν πέσει βροχή οι καταγγελίες σε όλες τις υπηρεσίες.
Εχω ζήσει στο εξωτερικό που σε αντίστοιχη περίπτωση σε πληροφορώ αυτή θα έτρωγε τα πρόστιμα της αρκούδας και ο γάτος θα θανατωνόταν από την αντίστοιχη υπηρεσία. Και επαναλαμβάνω αν σου σκότωνε ένα άλλο ζώο μπροστά στα μάτια σου το δικό σου τι θα έκανες; Τώρα τον έχω κλείσει τον δικό μου μέσα στο σπίτι μιας και έχει κάνει εγχείρηση αλλά είμαι με χάπια, δύσπνοια και ματωνει η μύτη μου από την αλλεργία. Δεν έχω πρόβλημα. Θα το υποστώ για χάρη του. Αλλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι για πάντα!! Και όσο για το αν θα ξανασυμβει με άλλο γάτο...τι να σου πω...20 χρόνια που είχα γάτες στον κήπο μου δεν είχαμε πρόβλημα...
Συνειδητοποιώ ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις της δεν έχετε καταλάβει για το τι δράμα ζουμε όλοι στην περιοχή μου. Οπότε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πραγματικά αλλά θα επιμείνω στα calmivet και αν καταφέρω να πιάσω το γάτο να τον μεταφέρω σε μια άλλη περιοχή όπου ξέρω κάποιον που έχει ένα σωρό γάτες εκτός Αθηνών σ'ένα κτήμα.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Δεν είναι θέμα του ποιος είναι πιο φιλόζωος. 'Ισως δεν έχεις σκεφτεί αρκετά και ψύχραιμα όλες τις εκδοχές. Μπορεί τώρα να εκνευρίζεσαι και να το απεχθάνεσαι το ζωάκι αλλά αν φταίξεις με κάποιο τρόπο για το θάνατό του, θα αντέξεις τις τύψεις;
Κανένα ζώο δεν είναι "κακό" έτσι απλά. 'Εχουν ένστικτα και αντιδρούν σε όσα τους συμβαίνουν. Ο συγκεκριμένος γάτος σίγουρα δεν ήταν τυχερός και δεν είχε μια καλή ζωή. Δεν είναι λύση η εξόντωσή του! 'Οσο για το animal control που αναφέρεις, μου θυμίζει τακτικές τύπου "μπόγια" που κανένας δε θέλει να επανέλθουν!! Είναι δυνατόν να θανατωθεί και μάλιστα από υπηρεσία του κράτους ένα υγιές ζώο επειδή είναι άγριο;!; Σίγουρα κάποιος φιλοζωικός σύλλογος θα ενδιαφερθεί και θα προσπαθήσει αν απευθυνθείς και το προσπαθήσεις λίγο. Και πιθανώς ανέξοδα. Ειδικά αν τους πεις τι σκέψεις κάνεις και ποια θα είναι η τύχη του γάτου αν δε νοιαστούν!! Αν δεν υπάρχει στην περιοχή σου φιλοζωική, ρώτα στην επόμενη πιο κοντινή.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Στη φάση που είμαι ευχαρίστως θα κλωτσαγα και αυτή!
Καταρχήν είσαι ενάντια στη βία και καλά κάνεις.. αλλά θα κλώτσαγες ευχαρίστως τους πάντες! Αυτό βέβαια δικαιολογεί εσένα, γιατί έχεις τα δίκαια σου, έτσι; Ο επιθετικός γατούλης που τόσο πολύ θέλεις να ξεφορτωθείς με τον άλφα ή βήτα τρόπο, σκέφτηκες ποτέ τι κακοποίηση τράβηξε στη ζωή του για να εξελιχθεί έτσι;
Δλδ όποιος δεν έχει λεφτά αρκετά για τις λύσεις που προτείνεις εσυ θα πρέπει να πεθάνει το ζωάκι του ή τα ζωάκια των άλλων για να μην ταλαιπωρηθεί ένα επιθετικό άλλο ζώο το οποίο επαναλαμβάνω αν υπήρχαν animalo control νόμοι θα του έκαναν ευθανασία;;!!
Με λιγα λόγια σ' αυτό τον γατούλη αξίζει η ευθανασία! Και όχι η αγάπη! Αν απειλεί το γατάκι σου γιατί δεν το κλείνεις απλά σπίτι; Γιατί δεν κάνεις μια απλή περιφραξη σε ένα μπαλκόνι σου για να μην κινδυνεύει ο γατούλης σου και από φόλες ή αυτοκίνητα; Επιπλέον σκέφτηκες καθόλου εκεί που θα τον στείλεις τι κακά μπορεί να βρεθούν άνθρωποι να του κάνουν εφόσον είναι επιθετικός; Ή δεν σε νοιάζει;
Μάλλον απ'ότι φαίνεται τελικά δεν είμαστε φιλόζωοι ακόμα και αν δεν εχόυμε να φάμε και δίνουμε τα πάντα στα ζώα μας και θέλουμε να τα προστατέψουμε γιατι θα ταλαιπωρήσουμε κάποιο άλλο ζώο...
Φιλόζωος κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι μόνο αυτός που αγαπάει το δικό του ζωάκι αλλά και όλα τα γατάκια του κόσμου. Μην σου πω αγαπάει τα αδεσποτάκια χιλλιες φορές περισσότερο γιατί είχαν λιγότερη τύχη..

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά τον έχω ενημερώσει!! Έχει γάτες τις οποίες τις ταϊζει και τις φροντίζει κανονικότατα. Ο δήμος δεν έχει τέτοια υπηρεσία. Ρώτησα. Στη φάση που είμαι ευχαρίστως θα κλωτσαγα και αυτή! Δεν μπορώ να καταλάβω από και ως που κινδυνεύει η ζωή του από τα calmivet από τη στιγμή που 2 κτηνίατροι μου τα έχουν συστήσει!! Και τα έχω δώσει παλιότερα σε γάτο μου αλλά και σε σκύλο μου για μεταφορά σε ταξίδι. Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Αν εννοείς κάποιο σωματείο σαν την φιλοζωϊκή έπίσης δεν υπάρχει. Για να καταλάβω αυτή τη στιγμή κάνουμε διαγωισμό γατοφιλίας; Δλδ όποιος δεν έχει λεφτά αρκετά για τις λύσεις που προτείνεις εσυ θα πρέπει να πεθάνει το ζωάκι του ή τα ζωάκια των άλλων για να μην ταλαιπωρηθεί ένα επιθετικό άλλο ζώο το οποίο επαναλαμβάνω αν υπήρχαν animalo control νόμοι θα του έκαναν ευθανασία;;!! Για να καταλάβω δλδ να μην τον πιάσω με calmivet, να μην τον κλωτσήσω ακόμα και αν σκοτώνει το γάτο μου, αλλά να τον στειρώσω και ας ανήκει σε άλλον αφού τον πιάσω με γατοπαγίδα και αφού σκάσω συνολικά με στείρωση (το φθηνότερο που έχω ακούσει είναι 50 εύρώ) δίνοντας το 1/3 του μισθού μου;; Μάλλον απ'ότι φαίνεται τελικά δεν είμαστε φιλόζωοι ακόμα και αν δεν εχόυμε να φάμε και δίνουμε τα πάντα στα ζώα μας και θέλουμε να τα προστατέψουμε γιατι θα ταλαιπωρήσουμε κάποιο άλλο ζώο...
Το μόνο που έχω να πω στο παρόν θέμα είναι ότι η ευθανασία σε υγιές ζώο απαγορεύεται από το νόμο.
Ευτυχώς που υπάρχουν κι οι νόμοι, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις...
Ελπίζω πως η τακτική που ακολουθείς ή θες να ακολουθήσεις είναι αποτέλεσμα έλλειψης ψυχραιμίας αυτή τη στιγμή.
Κατανοώ τον εκνευρισμό σου και λυπάμαι πάρα πολύ για τον γατούλι σου αλλά λυπάμαι εξίσου και τον άλλο γατούλι.
Τα υπνωτικά μπορούν να αποβούν μοιραία και η ευθανασία δεν είναι σίγουρα λύση.
Ίσως είναι παρατραβηγμένος ο παραλληλισμός που θα κάνω αλλά αν αυτό συνέβαινε ανάμεσα σε δύο παιδιά θα ζητούσες το θάνατο του ενός;
Ξανα λέω τραβηγμένος παραλληλισμός για ορισμένους αλλά για κάποιους από εμάς μια ζωή αξίζει το ίδιο, είτε είναι άνθρωπος είτε ζώο!
Σε παρακαλώ θερμά να σκεφτείς ψύχραιμα και να βρείς επειγόντως μια φιλοζωική να σε βοηθήσει!
Τσέκαρε τη λίστα εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-φιλοζωικών-οργανώσεων-και-σωματείων.233454/ σίγουρα κάτι θα υπάρχει κοντά σου!
anastasia89
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φιλη μου Abra καλησπερα.Ο γάτος μου κυκλοφορεί και μέσα στο σπίτι και έξω στον κήπο μου ο οποίος είναι πραγματικά ένας παράδεισος για γάτες μιας και έχει κα δέντρα και γλάστρες να παίζει όσο θέλει. Τους τελευταίους μήνες όμως του επιτίθεται συνέχεια ένας γάτος (τον δαγκώνει και τον ψεκάζει) ο οποίος δεν είναι ακριβώς αδέσποτος αλλά ανήκει σε μια τρελή στη γειτονιά η οποία μαζεύει σκυλιά και γατιά στο σπίτι χωρίς όμως να τα στειρώνει τα περισσότερα. Το αποτέλεσμα είναι να τρέχουμε συνέχεια στον κτηνίατρο για να τον σώσουμε απο διάφορα αποστήματα που του προκαλουν αυτές οι πληγές. Μια φορά μάλιστα ανέβασε τόσο πυρετό που παραλίγο να πεθάνει. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον έχω σπίτι συνέχεια μιας και έχω μια ελαφριά αλλεργία στην τρίχα και πραγματικά υποφέρω αλλά επειδή αγαπάω πολύ τα ζώα πάντα είχα στον κήπο μου και δεν υπήρχε πρόβλημα, ειδικά μάλιστα με θηλυκες γάτες. Σήμερα μάλιστα στειρώθηκε αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να του επιτίθεται ο άλλος. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω προσπαθήσει να τον πιάσω με τροφή και calmivet αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Τον έχω κυνηγήσει με τη σκούπα, του 'χω ρίξει νερό, έχουμε όλοι στη γειτονιά βρίσει την τρελή που δεν τον στειρώνει καθώς έχει επιτεθεί και σε άλλες γάτες και τζίφος.Καμία ιδέα κανείς;

Ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Ο γατος της γειτονισσας αυτος ΕΙΝΑΙ αδεσποτος,,οπως και ο δικος σου τυπικα,καθως να υποθεσω οτι δεν εχει μικροτσιπ(αν εχει διορθωσε με),αλλα κυριως..οταν ζωο κυκλοφορει εξω χωρις μικροτσιπ θεωρειται αδεσποτο απο τον νομο.Τους τελευταίους μήνες όμως του επιτίθεται συνέχεια ένας γάτος (τον δαγκώνει και τον ψεκάζει) ο οποίος δεν είναι ακριβώς αδέσποτος αλλά ανήκει σε μια τρελή στη γειτονιά η οποία μαζεύει σκυλιά και γατιά στο σπίτι χωρίς όμως να τα στειρώνει τα περισσότερα.
Εσενα ειναι τυπικα αδεσποτος,αν ισχυουν αυτα που λεω.Ουσιαστικα ομως,εφοσον οπως λες ,τον φροντιζεις κτηνιατρικα με περιθαλψη κλπ ειναι ΔΙΚΙΑ σου ευθυνη οτι τραυματιζεται απο αλλο γατι.Δεν μπορεις να απαγορευεσεις στα αδεσποτα να κυκλοφορουν,ουτε να υπαρχουν.Εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου ιδιοκτητη της γατας σου οφειλεις ειτε να κανεις μια περιφραξη ,ετσι ωστε να μην μπορει να βγει αυτος,αλλα ουτε και να μπει αλλο ζωο,αλλιως πρεπει να κυκλοφορει αποκλειστικα στο σπιτι.Αν δεν γινεται τιποτα απο αυτα τα δυο,ο γατος σου θεωρειται αδεσποτος και δεν μπορεις να απαιτεις να εξαφανιστουν ολα τα υπολοιπα για να μην κινδυνευει ο ''δικος σου''αδεσποτος.Μ ιλαμε πλεον για 2 αδεσποτα,γιατι δεσποζομενος ΔΕΝ ειναι ο ''δικος σου''.Και σαφεστατα δεν εχει παραπανω δικαιωμα στη ζωη,απο ολα τα αλλα υπολοιπα ζωα.
Η ''τρελη'' που ονομαζεις ετσι(Λυπαμαι πραγματικα για αυτην την εκφραση σε ενα ατομο που αν μη τι αλλο,ταιζει καποια αδεσποτα),δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει στειρωση σε αδεσποτα,οπως και κανενας απο εμας βασικα.Υποχρεωμενοι ειμαστε να στειρωνουμε τα δικα μας ζωα.Απο εκει και περα ο καθενας μας σαφεστατα και κανει οτι μπορει και οσο μπορει.
Η γυναικα αυτη,ποιος σου ειπε οτι εχει την οικονομικη δυνατοτητα να στειρωνει ολα αυτα που ταιζει;Αυτο που μπορει προφανως να κανει ειναι απλα να τους παρεχει τροφη,και αυτα μαζευονται σε αυτην.Τοσα μπορει,τοσα κανει.Μακαρι ολοι ,εστω να ταιζαν τα αδεσποτα..
Εφοσον,οπως λες,ολοι εσεις οι γειτονες ενοχληστε απο αυτον τον ερμο γατο(αληθεια..πως θα σου φαινοταν αν ο δικος σου χανοταν καποια στιγμη,για τον αλφα ή βητα λόγο και βρισκοταν σε μια γειτονια που ενας γειτονας στην εκει γειτονια,δεν τον ηθελε στον κηπο του και τον κλωτσαγε και ελεγε ολα οσα λες εσυ για αυτον ),μαζευτητε λοιπον,βαλτε ενα ποσο ο καθενας και καντε του στειρωση.Δεν ειναι πολλα..60 με 80 ευρω εχει η στειρωση στα αρσενικα,και αν βαλετε κατι ο καθενας πολυ φθηνα θα σας ερθει.
Ομως και παλι δεν λυνεται το προβλημα.Διοτι παντα ολο και καποιος αδεσποτος θα ερχεται να ενοχλει τον ''δικο σου''.
Αν οντως θες να ειναι δικος σου,η κανε περιφραξη η βαλτον μεσα.Γιατι να απαγορευσουμε σε ολο το συμπαν να κυκλοφορει και να υπαρχει,αυτο δεν γινεται.
Το προβλημα με τα αδεσποτα βεβαιως ειναι πολυ μεγαλο και πολυ σοβαρο και πηγαζει βασικα απο την παιδεια μας.Και οταν τα ''ξενα'' αδεσποτα ζωα τα βλεπουμε σαν εχθρους και προβλημα του αλλου,που απλως τους παρεχει τροφη,και φτανουμε να τα κλωτσαμε ,να μιλαμε για φολες,ηρεμιστικα και απαγωγες για εγκαταλειψη σε ενα ξενο μερος,μερος που βασικα μαλλον θα πεθανει ο γατος γιατι δεν θα εχει καποιον σαν την ''΄τρελη''να τον ταιζει..,τοτε δυστυχως οχι μονο δεν θα διορθωθει ποτε τιποτα,αλλα δειχνει και το ποσο πραγματικα ''φιλοζωοι' ειμαστε ,αν και οκ..το οτι καποιος ''εχει'' ενα ζωο,δεν τον καθιστα και φιλοζωο βεβαια και ουτε ειναι και υποχρεωτικο να ειναι καποιος φιλοζωος.Αρκει ομως να ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αλλα ζωα.Και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν τα λέω για σενα αυτα,αλλα δεν μπορω να μην βλεπω οτι οσο βλεπουμε τα ''αλλα '' ζωα σαν εχθρους ειναι απολυτα ζοφερο το μελλον για τα αδεσποτα.

Στα λεω απολυτα φιλικα.Ζητησες ομως την αποψη μας,και δεν μπορει να μην στην πουμε.

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κακο ειναι οτι δεν σε κοβω να σε ενδιαφερει.....τι θα παθει ο αλλος γατος...
Σχετικα με το να τον μετακινήσεις σε αλλη περιοχη....να σου πω ενα παραδειγμα.... εκει που δουλευει η γυναικα μου ειναι ενας γατος οπου τον ταιζει χρονια.... φετος πριν κανα μηνα ειχε χαθει για λιγο ....οταν εμφανίστηκε του ελειπε σχεδον ολο το τριχωμα ειχε τσιμπουρια αιμα στην ουρα κτλ.... του εβαλα ενα frontline combo και profender και εχει ερθει λιγο στα ισα του... τωρα θελω να του βαλω και stonghold για να πιασω και ενδεχωμενη ψωρα.... ..
ΕΑΝ αυτον τον γατουλη τον μεταφερει καποιος τωρα σε αλλη περιοχη.... ειναι καταδικασμενος να πεθανει....100%
Ο γατος δεν μου ανηκει αλλα τον ταιζω και τον προσεχω οπως και αλλα με τα λιγα λεφτα που εχω...
Κανονικα θα επρεπε να δωσεις συγχαρητηρια στην γυναικα που φροντιζει τα αδεσποτα και οχι να τις βαζεις και χερι....τωρα αν βρομοκωπαει το σπιτι καλα κανεται και πηρατε το υγιονομικο...αλλα οχι και να μας κατηγορειτε ή απειλείται οτι θα τους κανετε το ενα η το αλλο κτλ και εγω εχω γατουλα αλλα τα αγαπαω ολα τα ζωντανα δυσκολα τα βγαζω περα.... \
Δεν καταλαβαινω ποσο ακριβη ειναι η περιφραξη που λες ενα πλαστικο δίχτυ που βαζουν στο μπαλκονι? σε παρακαλω αν θες τραβα Foto τον κηπο σου και απο εβδομαδα μολις βρω χρονο να σου κανω ενα εκτιμώμενο κοστος....
απλα θελω να κω κατι εξετασεις γιατι εχω ενα σοβαρο προβλημα υγειας...αν ολα ειναι καλα μεχρι το σαββατο θα σου πω περιπου ποσο θα σου κοστισει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool