Ο γάτος μου δεν είναι καλά..Χρειάζομαι βοήθεια...

ο καλήτερος κτηνίατρος στη Πατρα για γατία ειναι ο Άγγελος Σκούρας.έχω βάλει και τα στοιχεία του στα λινκς. κριμα πάντως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοι ειναι οι κτηνιατροι που βρηκα στην πατρα δες αν υπαρχει καποια κλινικη ζωων που εφημερευει η παρε παλι τον κτηνιατρο σου το ζωο δεν ειναι καλα πρεπει να το πας αμεσως τωρα στο γιατρο μπορει και να πεθανει αν αργησεις.. Προσοχη θελει καλο γιατρο ετσι??

Πάτρα
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Αγ. Νικολάου 101Α, 26221, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-624181
ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δ. ΠΕΟ Πατρών - Αθηνών (έναντι Νοσοκομείου ΡΙΟ), 26500, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-995432
ΖΑΠΑΝΤΕΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ηρ. Πολυτεχνείου 138, 26442, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438058
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πλ. Ομονοίας 40-42, 26225, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-221664
ΚΤΗΜΕΛ ΑΕ
Κανακάρη 230, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-362277
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μεσολογγίου 28, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-321200
ΜΠΑΛΑΣΗΣ Γ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ελληνος Στρατιώτου 97, 26441, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438870
ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Π.
Κανακάρη 212, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-340151
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Σ. Αρχιεπ. Ιερόθεου 90, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-331681
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μαιζώνος 197α, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-346051
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κων/πόλεως 73, 26223, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-427152

μερικοί απο τους κτηνίατρους που εχει βάλει είναι επιεικώς απαράδεκτοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουράγιο κούκλα μου κι εγώ αποχωρίστηκα την γατούλα μου μετά από 9 χρόνια και φταίει ενας τσαρλατάνος γιατρός

Κρίμα πάντως για το μικρό γατάκι... Συλληπιτήρια στη μαμα του...:( καλό του ταξίδι...

Κρίμα γαμώτο...:cry:

μερικοί απο τους κτηνίατρους που εχει βάλει είναι επιεικώς απαράδεκτοι!
Ψωρογατο προσεχε λιγο τον τροπο σου αυτοι ειναι οι υπαρχοντες κτηνιατροι δεν ειπε κανεις οτι ειναι οι καλοι εχουμε βαλει μετα απο αυτο το περιστατικο ειδικο ποστ για τους καλους

Λυπαμαι ειλικρινα για το γαακι σου μερικες φορες ειναι αδυνατο να τα καταφερουν να ζησουν. Θα ειναι δυσκολη περιοδος τωρα .. κουραγιο

να πω κατι για οποιους δεν το εχουν σκεφτει...και εγω εχασα το σκυλι μου απο λαθος και αμελεια κτηνιατρου,αλλα να ξερετε οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις ο γιατρος και ο κτηνιατρος δεν φταινε που δεν μπορουν να κανουν καλα τον ασθενη,υπαρχει και ο Θεος ,υπαρχει και η μοιρα ,υπαρχουν περιορισμοι στην ανθρωπινη γνωση και υπαρχει και το "ηταν πολυ αργα".
και η συνταγη της ανοσιας και της αφθαρσιας δεν εχει ακομα ανακαλυφθει...Βαλτε και την δικια σας ευθυνη (οταν υπαρχει)που δεν δωσατε σημασια σε καποια προωρα συμπτωματα...
Η απωλεια ειναι βεβαια παντα απωλεια και πονος.

Ακριβως ενας καλος κτηνιατρος ειναι ενα φανταστικο πραγμα αλλα δεν μπορει να τα σωσει ολα μερικα πεθαινουν , δεν αντεχει ο οργανισμος τους, εχουν ευαισθησιες, κακη κατασταση διαφορα... σημερα ειδα ενα γατακι στον κτηνιατρο με αυτοανοσο νοσημα .. σκελετωμενο τελειως.. κι ομως χαιδευοτανε... αλλα υποτιθεται οτι αυτα δεν γιατρευονται... προσπαθεις κι αν πιασει χαιρεσαι.. αν δε πιασει λυπασαι.. τουλαχιστον ομως ας προσπαθουμε αυτο μετραει.

κριμα για το γατακι...:(:cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back