Ο γάτος μου δεν πάει καλά... Θέλει να με ακολουθεί, όταν κάνω μπάνιο!

Όταν πλένω τα πιάτα, η Χιονάτη επιθεωρεί την εργασία μου καθισμένη στη άκρη του νεροχύτη, και ελέγχει τη ροή του νερού με το δεξί της ποδαράκι για να δει αν είναι ζεστό η κρύο. Μετά, όταν βάλω το πιάτο στον στεγνωτήρα, το μυρίζει για να δεί αν το έπλυνα κανονικά. Τα ποτήρια δεν τα ελέγχει. Μου έχει εμπιστοσύνη ότι θα τα πλύνω καλά :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν πλένω τα πιάτα, η Χιονάτη επιθεωρεί την εργασία μου καθισμένη στη άκρη του νεροχύτη, και ελέγχει τη ροή του νερού με το δεξί της ποδαράκι για να δει αν είναι ζεστό η κρύο. Μετά, όταν βάλω το πιάτο στον στεγνωτήρα, το μυρίζει για να δεί αν το έπλυνα κανονικά. Τα ποτήρια δεν τα ελέγχει. Μου έχει εμπιστοσύνη ότι θα τα πλύνω καλά :P

:clapup::clapup::clapup::clapup: μα είπαμε έχεις πάρει το καλύτερο κορίτσι;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν έχω ούτε θα έχω τέτοια "προβλήματα" γιατί έχω γνήσιο κεραμιδόγατο, γέννημα θρέμα της φύσης. Βέβαια, όταν βλέπει ή αγκίζει νερό, χ**ζεται πάνω του!!! Τώρα, η περίεργη συμπεριφορά του (περίεργη τουλάχιστον για εμένα, για εσάς δεν ξέρω) μπορεί να οφείλεται στην ράτσα του -αν είναι βέβαια. :hmm:

Και ο Πάρης το κάνει αυτό!!!!!

Απάντηση: Ο γάτος μου δεν παει καλά...μπορεί να μου λυσει κάποιος την απορία..??

Οπου παω ερχεται και η μικρη μας Τσουτσουκα πιατα πλενω, μπανιο κανω και αυτη μαζι ψαχνει να βρει το λουκι και ακουει τα νερα που τρεχουν...

Απάντηση: Ο γάτος μου δεν παει καλά...Θέλει να με ακολουθεί, όταν κάνω μπάνιο!

Εμενα κανουν 100αρι μολις ακουσουν οτι παω στο μπανιο......Ερχονται με κοιτανε, γουργουριζουν, τριβονται, χαιδευονται....ΕΙδικα η μικρη με το που ανοιγω την πορτα της τουαλετας αρχιζει και γουργουριζει επι τοπου! εχει συνδιασει μπανιο=χαδια!!! Παντως δεν με ενοχλει καθολου.... ισα ισα περναει ευχαριστα η ωρα :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ εμένα ο yugi μου, μόλις ακούσει ότι πάω για μπάνιο έρχεται σαν σίφουνας κ κάθεται μάλιστα πάνω στην μπανιέρα κ με παρακολουθεί:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ανεβαίνει κ στο καζανακι χαχαχα :Ρ

Και εμένα η δικιά μου λατρεύει το νερό μπορώ να πω,
μόλις πάω για μπάνιο με παίρνει από πίσω και ανεβαίνει στη μπανιέρα, στο τοιχάκι έξω από την κουρτίνα, πάει εκεί που τελειώνει η κουρτίνα και βγάζει το κεφαλάκι της και με κοιτάει, άλλες φορές μπαίνει και μέσα στη μπανιέρα, γίνετε λούτσα και μετά φεύγει, αλλά έχω παρατηρήσει οτι γενικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με το νερό και όταν την πλένω κάτι που κάνω σχετικά συχνά, ειδικά στο κωλαράκι της αφου δεν το πλένει αυτή :redface: δεν διαμαρτύρεται, χρησιμοποιώ βέβαια νερό στη κατάλληλη θερμοκρασία και απλά κάθετε ήσυχη μέχρι να τελειώσω, να τη σκουπίσω και όλα οκ.
Πολλές φορές τη βρίσκω και ξάπλα η να παίζει μέσα στην μπανιέρα η στο νιπτήρα αλλά αυτά δεν με ξενίζουν γιατί τα έκανε και ο πρώτος μου γάτος;)

Οταν ημουν πιο μικρη ειχα τον Μπουκη τον κουκλο μου(ο οποιος εχει φυγει δυστυχως:() που γενικα δεν φοβοταν το νερο! Εμενα συγκεκριμενα ηθελε να με ακολουθει παντου! Επειδη στο παλιο σπιτι που μεναμε ειχε μαλακα πομολα ειχε μαθει και πηδαγε και τα ανοιγε οποτε και γω συνηθως η δεν εκλεινα την πορτα η περιμενα να μπει και αυτος μαζι(ημουν και 10 χρονων τοτε γι'αυτο:P)!! Οταν εμπαινα δε για μπανιο εκανε το εξης απιστευτο(!): εμπαινε μαζι μου στην μπανιερα!:P χαχαχα! Νταξει τοτε επιανα και λιγο χωρο δεν πεταγοντουσαν πολλα νερα οποτε καθοταν στην μια ακρη της μπανιερας και περιμενε μεχρι να τελειωσω το μπανιο και μετα με συνοδευε στο δωματιο! Μην ανησυχεις καθολου λοιπον για τον γατουλη σου απ'ο,τι βλεπεις ολων μας τα γατακια εχουν κατι τετοια κολληματα! Απλα σ'αγαπαει, σε νιωθει σαν μαμα του και αμα σε χανει απο τα ματια του φοβαται!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back