Ο γάτος μου δε βλέπει!

theraiven

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα , έχω παρατηρήσει εδώ και 1-2 εβδομάδες ότι δεν έβλεπε καλά ο γάτος μ , αλλα από σήμερα σχεδόν δεν βλέπει καθόλου , οι κόρες τον ματιών του σαν να έχουν εξαφανιστεί και υπάρχει μονο ένα γαλάζιο πράγμα. δεν ξέρω αν παίζει ρολο το χρώμα του , είναι άσπρος-γκρίζος. φχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ο γάτος μου δεν βλέπει!

Θα πρέπει να τον δει άμεσα κτηνίατρος...
1 - 2 εβδομάδες είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν πιστεύω ότι είναι εφικτή μια διάγνωση μέσω του forum.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γάτο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπωσδήποτε πρέπει να τον δει κτηνίατρος το μόνο που ξέρω να σου πω είναι ότι μια φορά το έπαθε και εμένα ο γάτος μου στο ένα μάτι όμως λόγω αντιβίωσης που του είχα δώσει και ήταν προσωρινό μακάρι να είναι και για το γατάκι σου προσωρινό.

Παιδιά φχαριστώ πολύ δυστυχώς πριν από λίγο γύρισα από τον Γιατρό και μ είπε ότι είναι μόνιμο και δεν γίνετε κάτι :(:(:(

:(
Σε τι οφείλεται???

λυπαμαι ειλικρινα..αληθεια τι σου ειπε ο γιατρος?πως προκληθηκε ειναι και στα δυο ματακια?σιγουρα δε μπορει να γινει κατι?

Μαλλον απο τιν μανα του οφηλετε γιατη και η μανα τους δεν εβλεπε καλα. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται κατι τωρα :( Εφχαριστο γεια το ενδιαφερων.

Ειναι και στα δυο ματια δυστιχος, εχουν ανιξη ι κορες τους και εχει αιμοραγια μεσα στο ενα ματι.

Δες το θετικά. Ευτυχώς που πρόλαβε και υιοθετήθηκε από σένα και αγαπήθηκε. Αν ήταν εκεί έξω δεν θα είχε πιθανότητες να επιζήσει. Ενώ τώρα θα προσαρμοστεί το καϋμένο και θα ναι ζεστό, χορτάτο και ασφαλισμένο στη φωλειά του σπιτιού σου.

Δεν άλλαξε τπτ πάλι το ιδίο θα τον αγαπώ, απλός τώρα πιο πολύ!

Ανέβασε και κάποια φωτογραφία του όταν μπορέσεις για να τον αγαπήσουμε κι εμείς μαζί σου :)

λυπαμαι πολυ!!!
αλλα ειμαι σιγουρη οτι μεσα απο ολα αυτα δημιουργηθηκε μεταξυ σας μια αληθινη αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) το γατακι ειναι πολυ τυχερο που το αγαπας και θα τον φροντιζεις!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο γιωργο!!!!! πολλοι ειναι αυτοι που θα παρατουσαν ενα γατακι επειδη δεν βλεπει!!!!
μπραβο και παλι μπραβο! ανυπομονουμε να τον γνωρισουμε και να τον αγαπησουμε κ εμεις οπως ειπε η ρανια!!!!

μην στεναχωριεσαι,αυτα που πρεπει να βλεπει θα τα βλεπει,την αγαπη σου,το χαδι σου,τη μυρωδια σου,τη γαληνη που του προσφερεις,δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο,ειχα γατα τυφλη αλλα εκ γενετης τυφλη,εγω θα ελεγα να προσεξεις την αιμοραγια που λες στα ματακια,μην μολυνθει η κατι τετοιο.
οσο για το φως,τα ζωα εχουν το δικο τους φως που πηγαζει απ την καλοσυνη της ψυχης τους κι ειναι τυχερο που σ εχει και το εχεις!

Μπράβο Γιώργο!!!!!!:)

Κι από μένα ένα πολύ μεγάλο μπράβο.

Μη σκας...εγω το καλοκαιρι βρηκα την Ελπιδα μου..ενα γατακι οσο η παλαμη μου ηταν με την μαμα του και το αδελφακι του αλλα σε αθλια κατασταση...το δεξι ματι ειχε πεταχτει εξω τελειος και το αλλο ειχε φουσκωσει...βαλε και τους μικιτες και βαρια ιωση αναπνευστικου.....το πηρα και μετα απο πολυ φροντιδα και χρηματα εγινε μια κοριτσαρα πανεμορφη πανεξυπνη αλλα τελειος τυφλη.....εχει μαθει ομως ολο το σπιτι και ας ειναι μεγαλο..συμπεριφερεται λες και βλεπει.Λιγη βοηθεια θελει στην αρχη και μετα τα μουστακια,η μυτουλα και τα αυτακια θα κανουν τη δουλεια τους....λιγες σκουντουφλιτσες θα ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα δεν πηραζει.

και εμένα σχεδον τυφλός ειναι αλλα τον λατρευω οσο τιποτα αλλο!:D χτυπησε ασχημα το κεφάλι του την πρωτη μερα που τον πηρα απο τον δρομο.. και δεν βλεπει καθόλου καλα! χτυπαει ολη την ωρα πανω στα ποδια των καρεκλων, πανω στις πορτες! η μυτουλα του καθε λιγο ειναι φουσκωμενη γιατι την κοπαναει οπου βρει! :P¨αλλα μια χαρα είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back