Ο γάτος μου είναι .. κλέφτης!

Kristen

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
Ο γατούλης μου που είναι περίπου πεντεμιση μηνών είναι γενικά ένα καλόβολο γατάκι, φιλικό και χαδιάρικο και συνυπάρχει μια χαρά με το σκύλο. Τον τελευταίο καιρό όμως εχει αναπτύξει μια καινούργια συνήθεια. Ότι του γυαλίσει το κλέβει:mad: , δηλαδή βλέπει το στιλό στο τραπέζι, τον πετάει κάτω και παίζει, το κινητό του άντρα μου... ευτυχώς έπεσε στο χαλί:P, εχτές μου πήρε τα cd, ανεβαίνει στο σεκρετέρ και μετα πάνω στο ενυδρείο για να φτάσει κάτι διακοσμητικές πέτρες.. για να μην τα πολυλογώ ότι του αρέσει το πετάει κάτω για να παίξει και μετά το χάνει κάτω από τον καναπέ και το χάνω και εγώ, το μπλοκ μου βρέθηκε πίσω από το ενυδρείο. Και ο άλλος μας ο γάτος το έκανε αλλά όχι με τα μικροαντικείμενα, εκείνος απλά γκρέμιζε όλο το σπίτι αλλά μετά την στείρωση ηρέμησε.
Ο Σορμπέ μου είναι "κλεφτρόνι" φαντάζομαι ότι το κάνει από διάθεση για παιχνίδια - είναι απίστευτα παιχνιδιάρης - και να πεις ότι δεν έχει δικά του.. ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια του γάτου και του σκύλου..
Τον μαλώνω αλλά.. μόλις γυρίσω την πλάτη, μπαμ ξανά κάτω το στιλό.. :P
Καμιά συμβουλή για να το κόψει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλωμα, συμμάζεμα, και ΥΠΟΜΟΝΗ, να μεγαλώσει...!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να το κόψει μεγαλώνοντας ε?
Δε φαντάζεσε τι έχει αρπάξει, κατάλογο ανοίγω... μέχρι τις αποδείξεις τον κοινοχρήστων πήρε και έπαιζε, και μετά ο σκύλος τις έφαγε, ρεζίλι θα γίνω η διαχειρίστρια... :P

Θέλει και απο σένα δουλειά, μην τα μάθει, γιατί μετά δεν θα τα κόψει...;)

Εμένα τρώει απο λαστιχάκια, χαρτιά, τσιμπιδάκια, ότι υπάρχει.. και φυσικά έχουμε και σκύλο.. που δεν αφήνει παντόφλα, εφημερίδα, και τα γράμματα που ρίχνει ο Ταχυδρόμος...:redface:

Προσπάθησε να την παίζεις εσύ παραπάνω, και όταν ξεκινάει τα κουλά, να την αποσπάς, με άλλα παιχνιδάκια.

Είναι δουλειά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Θέλει και απο σένα δουλειά, ...;)

Ναι... ραχαίους, κοιλιακούς.... Για να σκύβεις ΄κάθε δυο και τρεις να μαζεύεις ότι πετάει κάτω χωρίς να πάθεις δισκοπάθεια! :lol:

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τη Survi και αποφάσισα να πάω να γραφτώ σε... γυμναστήριο, αλλιώς θα με ξεκάνει το άτιμο!!! :lol:

Δε φαντάζεσε τι έχει αρπάξει, κατάλογο ανοίγω... μέχρι τις αποδείξεις τον κοινοχρήστων πήρε και έπαιζε, και μετά ο σκύλος τις έφαγε, ρεζίλι θα γίνω η διαχειρίστρια... :P

:lol::lol::lol:
Μου θύμισες την κλασική και απαράδεκτη δικαιολογία στο σχολείο : "Ο σκύλος μου έφαγε την εργασία"...

Μην ανησυχείς, ο Gandalf όχι μόνο ρίχνει κάτω ό,τι του γυαλίσει, αλλά παίζοντας τα κρύβει και κάτω απ'το χαλί... εχουν χαθεί όλοι οι αναπτήρες και τα στυλό, το κραγιόν μου, κάτι μακρόστενα στολίδια απ'το δέντρο και δεν ξέρω τι άλλο... κάθε φορά που ψάχνω κάτι, η πρώτη μου δουλειά είναι να πέσω στα τέσσερα και να σκανάρω το πάτωμα του σαλονιού και της κουζίνας και να σηκώσω τα χαλιά :lol::lol:

Όταν είμαι μπροστά βάζω μια φωνή και κάνει πίσω, όταν δεν είμαι σπίτι, φυσικά κάνει ό,τι του αρέσει... πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα ηρεμήσει

:lol::lol::lol:
Μου θύμισες την κλασική και απαράδεκτη δικαιολογία στο σχολείο : "Ο σκύλος μου έφαγε την εργασία"...

Αχ αλήθεια λέω...ήρθε από τον πρώτο και του εδωσα κολλημένη την απόδειξη και με κοίταζε ο άνθρωπος, το γατί του λέω, δεν το ταίζεις? μου λέει.. ρεζίλι..:lol::lol:

Να πω και ενα καινούργιο, και ακριβό? Προχθές ξύπνησα από το θόρυβο κρυστάλου στα πλακάκια, ξέρω τα αξημέρωτα η γυναίκα και βλέπω μια μινιατούρα λουλούδι σβαρόφσκι διαλυμένη:( Το εριξε κάτω και "μαδησε" τα κρυστάλινα πέταλα και έπαιζε το καλό μου:down:
Περιτό να σας πω ότι έκανα ανα-διακόσμηση στο σπίτι, μελέτη που θα ανέβει τι για να μην τα φτάνει;)

Μην ανησυχείς, ο Gandalf όχι μόνο ρίχνει κάτω ό,τι του γυαλίσει, αλλά παίζοντας τα κρύβει και κάτω απ'το χαλί... εχουν χαθεί όλοι οι αναπτήρες και τα στυλό, το κραγιόν μου, κάτι μακρόστενα στολίδια απ'το δέντρο και δεν ξέρω τι άλλο... κάθε φορά που ψάχνω κάτι, η πρώτη μου δουλειά είναι να πέσω στα τέσσερα και να σκανάρω το πάτωμα του σαλονιού και της κουζίνας και να σηκώσω τα χαλιά :lol::lol:

Όταν είμαι μπροστά βάζω μια φωνή και κάνει πίσω, όταν δεν είμαι σπίτι, φυσικά κάνει ό,τι του αρέσει... πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα ηρεμήσει

Σε χαιρετώ αγωνιστικά συναδέλφισα:)
Μια από τα ίδια, πονάει η μέση από το σκύψιμο:blink:

Αχ αλήθεια λέω...ήρθε από τον πρώτο και του εδωσα κολλημένη την απόδειξη και με κοίταζε ο άνθρωπος, το γατί του λέω, δεν το ταίζεις? μου λέει.. ρεζίλι..:lol::lol:

Το ξέρω ότι είναι αλήθεια. Απλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος το λέει και το εννοεί.:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
μα καλα τι γατες ειναι αυτες?? με εφεση στην εσωτερικη διακοσμηση:lol::lol:

Εμενα ο δικός μου με έχει κανει ρεζίλι σε πολύ κόσμο και με χειρότερο τρόπο. Όποτε βρίσκει την πόρτα της ντουλάπας μου ανοιχτη κλεβει ότι μπορει να πιάσει το χερι του απο τα συρταρια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω χασει φουλάρια ή που έχω βρει καλτσες πίσω από γλάστρες και καλά να τις βρω εγώ, έλα που τις έχουν βρει και επισκέπτες. Και βέβαια μου έχει κανει και το απίστευτο: έχει εμφανιστει χαρωπός και καμαρωτός σε κόσμο, πάιζοντας με ένα στριγκακι. (Ακόμα και τα αρσενικά γατια εκτιμουν την αξία τους);)

γιατι μωρε να του το κοψεις? αστο το κακομοιρο, χαριτωμενα ειναι αυτα που κανει, γατισια πραγματα !! :up::up::up:
κλεψε μωρο μου εσυ, παρτους τα σωβρακα κανονικα ! :lol:

έλα που τις έχουν βρει και επισκέπτες. Και βέβαια μου έχει κανει και το απίστευτο: έχει εμφανιστει χαρωπός και καμαρωτός σε κόσμο, πάιζοντας με ένα στριγκακι. (Ακόμα και τα αρσενικά γατια εκτιμουν την αξία τους);)

Τι μου θύμισες... το ίδιο είχε κάνει κ ο σκύλος που είχαμε στο πατρικό μου, πήρε ένα στριγκάκι κ έκατσε κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού, ενώ είχαμε κόσμο:P πω πω.. Χριστούγεννα στη γιορτή μου:up: Καλά που μου το θύμισες, να κλείνω καλά τα συρτάρια της ντουλάπας:up: τώρα με το κλέφτη το γάτο μου:up::up::up::up:

κοριτσια ελπιζω να μεινουν στα στριγκακια κ να μη βγαζουν τιποτα αλλα απο το αδυτο της κρεβατοκαμαρας:lol::lol::lol:
γιατι σας βλεπω ρομπες:lol::lol::lol:

χαχαχαχα.εμενα παλι ο ρορυ μας κανει διαφορες τανζανιες αλλα οχι τοσο πολυ..παιζει μονο με τα ποντικακια του,και εχει το κακο συνιθειο να τα φερνει ολα σε μια κουβερτα φλιζ που εχω..οπως και κατι παντοφλες αρκουδακια που της κουβαλαει μεσα στο σπιτι και της παει βολτες....
αλλα αυτο που μου κανε και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ηταν οταν μου εφαγε το τακουνι απο κατι μποτες...ουτε σκυλος δεν θα της εκανε ετσι...:D

Εγω παντως διαβαζοντας το θεμα, πεθανα στα γελια. Ειδικα με την αποδειξη και το στριγκακι! :lol::lol::lol:
Αφηστε τα παιδια να κλεβουν, πως αλλιως θα γελαμε εμεις? Αυτα εγω θυμαμαι παντως απο τα γατια! Τις ατιμιες τους! Παρεπτιπτοντως εγω κινδυνευω να μεινω απο μπαταρια κινητου, μου εχουν ξεκανει ολους τους φορτιστες! :blink::blink::blink:
Και πιστεψτε με, ειχα πολλους! Ευτυχως που παντα τους βγαζουμε απο την πριζα!

Παρεπτιπτοντως εγω κινδυνευω να μεινω απο μπαταρια κινητου, μου εχουν ξεκανει ολους τους φορτιστες! :blink::blink::blink:
Και πιστεψτε με, ειχα πολλους! Ευτυχως που παντα τους βγαζουμε απο την πριζα!

:lol::lol::lol::lol:
Ευτυχώς ο κλέφτης μου δεν ενδιαφέρεται για τα καλώδια... γιατί τότε θα τα είχε βουτήξει όλα.:up:
Με τα μικροαντικείμενα έχει μανία;) τωρα πήρε ένα κουτάκι σπίρτα που έχω για να ανάβω τα κεριά και αφού έπαιξε κανά μιάωρο και εγώ χα χα γέλαγα σε λίγο βλέπω το σκύλο να το ξεσκίζει κ να τα τα μασουλάει.. καταλάβατε? Είναι έξυπνο το γατί μου, τα κλέβει και παίζει, και μετά αφήνει το χαζόσκυλο να τα μασουλάει κ εκείνος χαζεύει, λέτε να θέλει να τον εξοντώσει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν ανακοινώσεις στην πολυκατοικία ότι λόγω έλλειψης αποδείξεων δεν θα πληρώσουν κοινόχρηστα αυτό τον μήνα,βλέπω να του κάνουν άγαλμα του ζουζουνιού σου:lol:

Αν ανακοινώσεις στην πολυκατοικία ότι λόγω έλλειψης αποδείξεων δεν θα πληρώσουν κοινόχρηστα αυτό τον μήνα,βλέπω να του κάνουν άγαλμα του ζουζουνιού σου:lol:
[/quote]

Πήρα τις μασουλημένες αποδείξεις, τις κόλλησα σε μια Α4 κόλλα χαρτί και με το στιλό συμπλήρωσα ότι έλειπε:Pκ μόλις το έδειχνα κ τους εξηγούσα ξεκαρδίζοντας όλοι στα γέλια.:lol: :lol:Ευτυχώς είμαστε 4διαμερίσματα, κ καλοί γείτονες, αλλά αν βλέπατε πως έκανα το κολάζ κ φαινόντουσαν οι δαγκωνίτσες τους... γελείο θέαμα:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back