Ο γάτος μου είναι .. κλέφτης!

Αν ανακοινώσεις στην πολυκατοικία ότι λόγω έλλειψης αποδείξεων δεν θα πληρώσουν κοινόχρηστα αυτό τον μήνα,βλέπω να του κάνουν άγαλμα του ζουζουνιού σου:lol:

Πήρα τις μασουλημένες αποδείξεις, τις κόλλησα σε μια Α4 κόλλα χαρτί και με το στιλό συμπλήρωσα ότι έλειπε:Pκ μόλις το έδειχνα κ τους εξηγούσα ξεκαρδίζοντας όλοι στα γέλια.:lol: :lol:Ευτυχώς είμαστε 4διαμερίσματα, κ καλοί γείτονες, αλλά αν βλέπατε πως έκανα το κολάζ κ φαινόντουσαν οι δαγκωνίτσες τους... γελείο θέαμα:redface::redface:[/quote]
Βρε Kristen νάσαι καλά κορίτσι μου έχω ξεκαρδιστεί.΄Εχεις απίστευτο χιούμορ.΄Ανοιγε θέματα να μας φτιάχνεις την διάθεση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιο παλια ειχα μια γατα η οποια ειχε επισης μανια με καλωδια.... Χμμμ
Αλλα αυτη ηταν λιγο ατυχη και ειχε ενα μικρο ατυχημα. Μασησε ενα καλωδιο απο ενα πορτατιφ που ηταν αναμενο! :blink::blink::blink::blink::/:
Πεταχτηκε κανα δυο μετρα ψηλα, φουντωσε, ναι ακριβως οπως βλεπουμε στην τηλεοραση, κατουρηθηκε, και εχασε ενα μικρο κομματι απο τη γλωσσα της! Ευτυχως γι αυτην και τη μανα μου η οποια κοντεψε να παθει καρδιακη προσβολη για τι ειδε live, δεν επαθε τιποτα αλλο το γατι, απλα δεν ξαναπλησιασε καλωδιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιο παλια ειχα μια γατα η οποια ειχε επισης μανια με καλωδια.... Χμμμ
Αλλα αυτη ηταν λιγο ατυχη και ειχε ενα μικρο ατυχημα. Μασησε ενα καλωδιο απο ενα πορτατιφ που ηταν αναμενο! :blink::blink::blink::blink::/:
Πεταχτηκε κανα δυο μετρα ψηλα, φουντωσε, ναι ακριβως οπως βλεπουμε στην τηλεοραση, κατουρηθηκε, και εχασε ενα μικρο κομματι απο τη γλωσσα της! Ευτυχως γι αυτην και τη μανα μου η οποια κοντεψε να παθει καρδιακη προσβολη για τι ειδε live, δεν επαθε τιποτα αλλο το γατι, απλα δεν ξαναπλησιασε καλωδιο...

Αχ εγώ να δείτε τι γέλιο έριζα, είμαι έξω σε καφέ κ γέλαγα τόσο που με κοιτάζαν οι γύρω μου, το ίδιο κ ο άντρας μου, ξεκαρδιστίκαμε, το καημένο το γατί σου, ευτυχώς που έζησε, να ' ναι καλά :lol::lol::lol::lol:

Τώρα ένα ακόμα που μου έκανε το σκατόγατο, έχει τη μανία να ανεβαίνει στο λαπτοπ κ να χοροπηδάει επάνω του, το έκανε πριν καμιά ώρα και εμφανίστικαν στιγμιαία διάφορα παράθυρα διαλόγου τα οποία όμως τα... έκλεισε πάλι:up::up: του κάνω ξουτ από εκεί, και κάθομαι στο λαπτοπ, τι ανακαλύπτω?? Ιντερντε γιοκ!! το wirless δεν επικοινωνούσε με τίποτα, έψαχνα μισή ώρα κ τι ανακάλυψα? είχε πατήσει ένα κουμπί που κάνει wirless off κ on που είναι δίπλα από το ον κ οφ πάνω από το πληκτρολόγιο:P είχε απενεργοποιήσει το ασύρματο ίντερνετ... εκτός από κλέφτης είναι κ απατεώνας:down::down:

θα μας τρελανει ρε kristen το γατι σου.
μηπως το παραμελεις με το ιντερνετ και τα πηρε?

καλα το αλλο κριμα μωρε τι επαθε το καημενο:(

θα μας τρελανει ρε kristen το γατι σου.
μηπως το παραμελεις με το ιντερνετ και τα πηρε?

Τι το παραμελώ? το σκατούλι? Όλο αγκαλίτσες το έχω:up::up: από την πρώτη μερα που τον φέραμε σπίτι μόλις έβλεπε λαπτοπ άνοιγε κάτι μάτια:blink::blink:
Για δείτε τον πως τι βρίσκει με το λαπτοπ..σαν αγγελούδι κάθετε:P

Συνημμένα

• f-2-PICT1885.JPG
    f-2-PICT1885.JPG
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • sor-1PICT1880.JPG
    sor-1PICT1880.JPG
    56 KB · Εμφανίσεις: 35
Αν αναφερεσαι στο δικο μου, τιποτα απολυτως! Ενα σοκ σιογουρα το επαθε βεβαια, αλλα κατα τα αλλα το πηγαμε αμεσως στο γιατρο και δεν ειχε τιποτα. Και το κομματακι απο τη γλωσσα ηταν πολυ μικρο, εφτανε ισα για να το βλεπουμε εμεις και να γελαμε:redface:

Αχ εγώ να δείτε τι γέλιο έριζα, είμαι έξω σε καφέ κ γέλαγα τόσο που με κοιτάζαν οι γύρω μου, το ίδιο κ ο άντρας μου, ξεκαρδιστίκαμε, το καημένο το γατί σου, ευτυχώς που έζησε, να ' ναι καλά :lol::lol::lol::lol:

Τώρα ένα ακόμα που μου έκανε το σκατόγατο, έχει τη μανία να ανεβαίνει στο λαπτοπ κ να χοροπηδάει επάνω του, το έκανε πριν καμιά ώρα και εμφανίστικαν στιγμιαία διάφορα παράθυρα διαλόγου τα οποία όμως τα... έκλεισε πάλι:up::up: του κάνω ξουτ από εκεί, και κάθομαι στο λαπτοπ, τι ανακαλύπτω?? Ιντερντε γιοκ!! το wirless δεν επικοινωνούσε με τίποτα, έψαχνα μισή ώρα κ τι ανακάλυψα? είχε πατήσει ένα κουμπί που κάνει wirless off κ on που είναι δίπλα από το ον κ οφ πάνω από το πληκτρολόγιο:P είχε απενεργοποιήσει το ασύρματο ίντερνετ... εκτός από κλέφτης είναι κ απατεώνας:down::down:

Πρόσεχέ τον τώρα που είναι μικρός γιατί τον βλέπω να γίνεται....ιντερνετ χάκερ!!!
Απο πορτοκαλόγατα τι περιμένεις....άμοιρη μάννα ε?

ρε συ κριστεν το γατι σου ειναι πενταμορφο ! τρελο κουκλι λεμε !:up:

Τώρα ένα ακόμα που μου έκανε το σκατόγατο, έχει τη μανία να ανεβαίνει στο λαπτοπ κ να χοροπηδάει επάνω του,

:lol::lol::lol: Η αλήθεια είναι ότι ο υπολογιστής τα ξετρελαίνει, ο Gandalf μόλις με δει να ανάβω το λαπ τοπ έρχεται και θρονιάζεται στην αγκαλιά μου και χαζεύει την οθόνη... αυτό το βελάκι του ποντικιού είναι σα να του κουνάς κόκκινο πανί. Και να τα νύχια στην οθόνη, να πατάει όλα τα πλήκτρα και να μη με αφήνει σε ησυχία :lol::lol::lol:
Άσε που ανακάλυψε χτες ένα μπολ με καραμέλες στο σαλόνι (ξεστολίσαμε βλέπεις και έχασε το παιχνίδι του) και μια μια τις έβγαλε και τις σκόρπισε ΟΛΕΣ στο σαλόνι και την κουζίνα :lol::lol: Δεν τελειώνουν τα καμώματά τους...

Είχα ξεχάσει αυτό το θέμα αλλά ο γάτος μου σήμερα μου το θύμισε;)
Τον τελευταίο καιρό δεν κλέβει συχνά πράγματα αλλά απόψε.:lol::lol::lol:

Στο σπίτι έχουμε ένα μεγάλο ενυδρείου που ο σορμπέ χαζεύει κ κυνηγάει τα ψαράκια με τις ώρες και ένα πολυ μικρούλη περίπου 30εκ. ο Σορμπέ λοιπόν χάζευε κ το μικρό. Εγώ τάισα η ηλίθια μπροστά του τα ψαράκια ανασηκώνοντας το καπάκι κ από βιασύνη δεν το έκλεισα καλά... σε λίγο αναζήτησα το γάτο και πηγαίνοντας μέσα τον βλέπω να παίζει με ένα ... ψαράκι!!!!!:(:(:(:(
Κοιτάζω το ενυδρείο, κλειστό, κοιτάζω το ψαράκι, στο χαλί!! τρελάθηκα.
Το έκλεψε χωρίς να ρίξει κάτω το καπάκι, μάλλον το ανασήκωσε, δεν ξέρω τι να πω. Το καπάκι κλειστό, αλλά το ψαράκι κάτω.:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα να γελασουμε η να κλαψουμε??? :P
Εξαρταται απο το ψαρακι... Του εκανε τιποτα?
Αλλα οντως πολυ μαγκας ο γατος. Αψηφησε και νερο και φοβο για τη λια του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ψαράκι βρήκε το δημιουργό του μόλις βγήκε από το νερό:(:(
Αλλά αυτό οκ το έχουμε συνηθήσει όσοι έχουμε ενυδρεία αυτα τα μικρουλικα ψαράκια ψοφάνε πολύ εύκολα, αλλά το τερατίνι μου?

Να βάλει το χεράκι μέσα στο ενυδρείο? Απορώ πως έπιασε το ψάρι χωρίς να μετακινήσει το καπάκι, και στο σκοτάδι παρακαλώ, ελάχιστο φως από το σαλόνι υπήρχε:confused::confused:
Τι να πω? Καλά που δεν μου γκρέμισε το ενυδρείο κάτω να μαζεύω νερά:/::/:

καλα ρε πως το εκανε αυτο με το ψαρι?? απιστευτο μου φαινεται:hmm:

Δεν έχω ιδέα. οχι από το μεγάλο ενυδρείο που έχω στο σαλόνι, έχω ένα μίνι στο γραφείο:):):)
Εγώ βρήκα το καπάκι μισάνοιχτο, ίσα ίσα δύο εκατ. κ το ψαράκι στο χαλί, ο δε σορμπέ το έπαιζε σα να ήταν το ποντικάκι του:lol::lol:

Εχω δει κ εχω δει με γατιά αλλά τέτοια κλεπτομανία, πρώτη φορά

εγω καταλαβα το μεγαλο του σαλονιου κ τρελαθηκα λεω κ εγω. ο γατος χουντινι.:hmm::hmm:
κριμα το ψαρακι:(

Αν είχε καταφέρει του σαλονιού, πρώτων θα τον άφηνα νηστικό δύο εβδομάδες :lol::lol::lol::lol: πλάκα κάνω κ δεύτερον θα ούρλιαζα γιατί το κάθε ψάρι κοστίζει τουλάχιστον πενήντα ευρώ, κ τρίτον θα πίστευα ότι ο γάτος μου όντως είναι ο χουντίνη:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back