Ο γάτος μου ειναι μάγος;

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Ο γατος μου χθεσ σινελφθει αφου ειχε 3 μερες στο μπαλκονι και δεν ελεγε να μπει μεσα στη κουζινα του.Ενω βουλωσε το παραθιρο ο φιλος μου για να μη το ξανασκασει βεβαια μου ειπε με πετσετα (γρρ ασχετοσ ειναι γμτ)και ενω η πορτα ηταν κλειστη σημερα το πρωι εθεαθει να σουλατσαρει στο μπαλκονι.Μήποσ τελικα οι φημες για τισ μαυρες γάτες ησχίουν?Μηπος ειναι μαγισα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα θες απάντηση ή ήταν ρητορική η ερώτηση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι σε βολεβει βρε madcat.

Α, οκ. Είναι μάγος. Θα τον πείραξε το πολύ παιχνίδι στο pc και μεταμορφώθηκε σε mage.
To λιγότερο πιθανό, είναι να βρήκε τρύπα.

χαχαχαχαχα:lol::lol:

Οι γάτες είναι πρώτες στα μαγικά χαχαχα
Αν θέλουν να κάνουν κάτι, δεν τους σταματάει τίποτις!
Πανέξυπνο γατί έχεις~
:D

Αν η πετσέτα ήταν στην θέση της.....:hmm: :hmm: τότε όντως πρέπει να δούμε μήπως η γάτα δεν είναι η γάτα που ξέρεις.... αλλά κάτι "άλλο"....:whistle: :whistle:

Ειναι και μαυρουλα αυτο ειναι που με προβληματιζει δε την εσκησε τη πετσετα και ο φιλος μου μου ειπε οτι ηταν οπωσ την εβαλε.Και μια φορα της ειχα κανει εγω spell.Γενικα οι μαυρες γατες αρεσκονται σε κατι τετοια :hmm:

Εχω νεα.Στο παραθυρο ειχε βαλει και τα κακτακια τα οποια αυτη τη φορα δε τα ερικσε κατω για να βγει αρα?Πος βγηκε ε????:hmm:

Δεν ξέρω, όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει....

Τον τσακωσε παλι ο φιλος μου στη κουζινα σημερα.Του εκανε μπανιο λεει με το λαστιχο ευτιχςσ το σκουπισε μετα το κακομοιροκαι του εκανε χου χου:D Αχ τι τραβαει το κακομοιρο το γατι μου πρεπει να κατεβω κατω επειγοντος!
https://users.teilam.gr/~witch/vremeno.jpg

Μη το τυρρανάτε το γατί! ...

Οχι μπάνιο με το λάστιχο καλέ!Εχει πιέση πράγμα που τρομάζει το γατί!Κι επιπλέον θέλει μπάνιο με ζεστό νεράκι.

Οχι μπάνιο με το λάστιχο καλέ!Εχει πιέση πράγμα που τρομάζει το γατί!Κι επιπλέον θέλει μπάνιο με ζεστό νεράκι.
Θα αρχίσει να τρέμει μετά και απ'τον φόβο του και από το κρύο!

αχ αν ημουνα εκει σιγα μη τον αφηνα.:( τον στεγνωσε καλα και με πανακια και με το σεσουαρ λιγο και στη κοιλιτσα του ακομα.παντοσ στη κουζινα που ειναι εχει παντα ηλιο και ζεστη.ελπιζω να ειναι καλα ο ντινακος μου.

Εκανε παραπονα στο φιλο μου για το ντινο ο ειδιοκτιτησ τησ πολικατοικιασ του φιλου μου ειναι αγορασμενο ενς αυτοι που μενουν αριστερα μασ και δεκσια ειναι με ενοικειο.Και του ειπαν οτι μπενει λεει στισ κουζινεσ στα κρεβατια.Δε παμε καλα εγς οσο ημουνα κατω μαζι ολο το καλοκαιρι με η χωρισ το γατο παντα κλειστες θυμαμαι τισ πωρτες.Μαλλον τα φουσκωνουν :mad: Εμαθα οτι αυτοσ μαζεψε το σκιλι για το οποιο ειχα πει σε αγγελια που βρεθηκε κατω απ τη πολικατοικια.Θα τον καλεσω σπιτι οταν παω θα φτιαξω καφε και γλυκο και θα τον καλοπιασο για να μαζεψε το ζωντανο καλος θα ειναι.:) Και θα πουμε πολλα για τουσ ενικιαστες!
Πειτε και εσεις τη γνωμη σασ κοριτσια να ειναι προετοιμασμενη και να τα πω καλα και να αντικρουσω ολα αυτα που λενε οι αλλοι.

Συμφωνώ οτί το πιθανότερο είναι να έχει βρει μια τρύπα και να πηγαινοέρχεται. Αλλιώς τί να σου πω, το γατάκι σου έχει ιδιαίτερο ταλεντο!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χειμώνα μια μέρα που ήταν όλα τα παράθυρα και οι πόρτες του σπιτιού κλεισμένα και η Κείρα μεσα την είδα ξαφνικά έξω από το παραθυρο να μου φωνάζει. :blink: Ηταν μέσα στη μαυριλα και τα ειχα χασει. Μετα απο διεξωδική έρευνα αλα Σερλοκ Χολμς ανακαλυψα οτι ειχε σκαρφαλώσει ολη την καμιναδα μέσα απο το τζακι και ειχε βγει στη σκεπή.
Οι γάτες ειναι συνηθως πολύ πιο έξυπνες από εμας κι ετσι μας το παιζουν μαγισσες!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back