Ο γάτος μου ο Πάρης.

athanasiad

Πολύ δραστήριο μέλος

Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
έχω ένα γάτο, τον πάρη, ο οποίος μένει πολλές ώρες μόνος του, με αποτέλεσμα να γίνει επιθετικός. δαγκώνει και με τα νύχια του προκαλεί γκρατσουνιές. τι μπορώ να κάνω γιατί αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος. όταν έχω χρόνο παίζω μαζί του, αλλά φαίνεται ότι δεν του αρκεί. άλλη γάτα δεν μπορώ να πάρω διότι δεν υπάρχει χώρος. :confused: Πρέπει να προσθέσω ότι είναι στειρωμένος και δεν ανέχεται άλλο γάτο να περάσει από την περιοχή. Τσακώνεται και πολλές φορές έρχεται μέσα στα αίματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι στειρωμένος ο γατούλης σου;
Αν την ώρα που παίζετε σε δαγκώνει, να του φυσάς τη μουρίτσα του και να απομακρύνεσαι για να καταλάβει ότι ενοχλείσαι. Εννοείται ότι δεν πιάνει με τη μια, έτσι; Θέλει εκπαίδευση. Όταν γίνεται επιθετικός θα τον αγνοείς. Θα καταλάβει ότι αυτή είναι η τιμωρία του και σιγά-σιγά θα αλλάξει.

Όταν λείπεις να του έχεις τα παιχνίδια του στο δωμάτιο να ασχολείται για να μη βαριέται (πχ μπαλάκια, γατοτούνελ κλπ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γάτος μου ο πάρης

Ναι είναι στειρωμένος. Είναι τριών χρόνων και τον έχω από τότε που γεννήθηκε. Παλιά είχα τη μητέρα του. Ξέρω την προέλευσή του. Η επιθετικότητα εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα εφαρμόσω την αδιαφορία μου. Σίγουρα θα τον ενοχλήσει.:up:

Εκτός της αδιαφορίας που προτείνει η Στέλλα, μπορείς να τον μαλώνεις όποτε γίνεται επιθετικός. Καταλαβαίνουν απόλυτα την αλλαγή στον τόνο της φωνής.
Μακάρι να πάνε όλα καλά. Ίσως περνάει την φάση του ο Παρούλης.

Είχες τη μητέρα του και τον Πάρη μαζί και τους δύο;Γιατί ίσως να είναι αυτό.Να θέλει παρέα!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back