Ο γάτος μου τρελάθηκε!

"Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???"

Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.
Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Εάν είναι περιορισμένος στο σπίτι λογικό είναι να εκτονώνει το βράδυ την ενέργειά του έτσι όπως θέλει. Το βράδυ είναι η ώρα των γάτων.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???"

Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.

Καλέ μη βαράτε!!! Δεν είχα καταλάβει!

Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Εάν είναι περιορισμένος στο σπίτι λογικό είναι να εκτονώνει το βράδυ την ενέργειά του έτσι όπως θέλει. Το βράδυ είναι η ώρα των γάτων.:lol:

Συμφωνώ! Δεν είναι ανησυχητικό! Άλλωστε, λίγο ή πολύ, όλες το κάνουν (το γύρω γύρω)!!!

Το κινυγιτό της ουράς είναι κλασσικό παιχνίδι γάτας. Όσο να 'ναι στην πραγματικότητα οι γάτες είναι κι αυτές άγρια ζώα και η ουρά τους είναι ο μόνος τρόπος να εκπαιδεύονται!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back