Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
23-01-08
14:54
"Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???"
Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.
Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η dimmik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 155 μηνύματα.
23-01-08
15:22
Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Εάν είναι περιορισμένος στο σπίτι λογικό είναι να εκτονώνει το βράδυ την ενέργειά του έτσι όπως θέλει. Το βράδυ είναι η ώρα των γάτων."Βαριέται ; Κάτσε να μην βγει μια νύχτα έξω και θα έχουμε ... πολύωρη χορωδία. Επικοινωνεί με το δωμάτιο μου η ταράτσα (εκεί μένω) και πάντα το βράδυ περιμένει να βγει, οπότε τον αφήνω ,κάνει την βόλτα του και μετά έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
24-01-08
09:38
"Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???"
Καλέ μη βαράτε!!! Δεν είχα καταλάβει!
Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Εάν είναι περιορισμένος στο σπίτι λογικό είναι να εκτονώνει το βράδυ την ενέργειά του έτσι όπως θέλει. Το βράδυ είναι η ώρα των γάτων.![]()
Συμφωνώ! Δεν είναι ανησυχητικό! Άλλωστε, λίγο ή πολύ, όλες το κάνουν (το γύρω γύρω)!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
24-01-08
13:59
Το κινυγιτό της ουράς είναι κλασσικό παιχνίδι γάτας. Όσο να 'ναι στην πραγματικότητα οι γάτες είναι κι αυτές άγρια ζώα και η ουρά τους είναι ο μόνος τρόπος να εκπαιδεύονται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum