crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Πρεπει στην προηγουμενη ζωη του να εχει θητευσει διπλα στον διαβοητο...
Εχει μαθει και ανοιγει ολες τις πορτες, με εχει παρατηρησει που κανω την κινηση με το πομολο, και πηδωντας κανει το ιδιο!
Αφου την εξωπορτα την κλειδωνω παντα μην το σκασει, τουλαχιστον ας ανοιγει τις εσωτερικες.
Ευτυχως μεχρι τωρα δεν μου εχει παρει τα κλειδια!

Φοβαμαι οτι καποιο πρωι θα μου τηλεφωνησουν απο την τροχαια, γιατι τον επιασαν να οδηγει το αυτοκινητο χωρις διπλωμα!

Το τελευταιο του κατορθωμα ειναι να ανοιγει το πορτακι του θερμοθαλαμου στην ηλεκτρικη κουζινα, και να χωνεται απο πισω για να πιανει τα παιχνιδια του που σπρωχνει απο κατω παιζοντας!
Τα κατω ντουλαπια της κουζινας εχουν υποκυψει ολα!
Εχω βαλει κατι σαν κουμπωμα στο ντουλαπι που ειναι ο καδος των σκουπιδιων της κουζινας, σιγα μην του σταθει εμποδιο κατι τετοιο!
Του αρεσει να χωνεται μεσα και να πεταει ολα τα σκουπιδια εξω και να παιζει.
Στην αρχη νομιζα οτι το κανει γιατι πειναει, αλλα τρωει εναν σκασμο και αμεσως μετα θα παει εκει!
Θεε μου τι παιδι μεγαλωνω εγω;
Τι θα απογινει οταν μεγαλωσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως κανα βιντεάκι "επί τω έργω" , ή (έστω) φωτογραφία ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Αν του την στησω, μπορει αλλα ειναι παμπονηρος!
Δειχνει αθωος αλλα ειναι αλεπου!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Συμμορια εγιναν!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μπόνι και Κλάϊντ θα έλεγα

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πανεξυπνα και πανεμορφα,να εισαστε παντα καλα ολοι και ευτυχισμενοι!!

crazycamber
Νεοφερμένο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Οριστε και με το καινουργιο μας ονυχοδρομιο:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο Fluffy παιχνιδιάρης και τσαχπίνης, αρέσκεται στο να πειράζει διαρκώς τη Μένια. Ούτε τα νυχάκια της δεν την αφήνει να ακονίσει το κοριτσάκι, να έχει όμορφο μανικιούρ

crazycamber
Νεοφερμένο μέλος

Το ειχα παραγγειλει πριν καμια εβδομαδα, αλλα εν τω μεταξυ επειδη ειχα παει το παλιο για να μου κανει την τροποποιηση, δεν ειχαν τις αγαπημενες τους κολονες με τα σχοινια για τα νυχια τους, και η Μενια εβγαζε το αχτι της με μανια!
Ο γκανγκστερ, το βιολι του επιδοθηκε στο bullying!

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Πεφτει πολυ ξυλο λεμε!
Οτι δεν κανει ο ενας το κανει ο αλλος! Συμμορια λεμε!
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
Κρεμιεται στο χερουλι, ενω η αδερφουλα του τον παρακολουθεί μέχρι να μάθει και εκείνη το "κόλπο".

Την πρώτη φορά το είχαν σκάσει ανοίγοντας την πόρτα της τουαλέτας και βγήκαν από το παράθυρο. Ευτυχώς μόλις είχαμε ξυπνήσει και ακούσαμε το νιαουρισμα στην αυλή... Μέχρι να καταλάβουμε τι και πως, το έκαναν και δεύτερη φορά μέσα σε 10 λεπτά. Από τότε κλείδωμα έως ότου μάθουν (και) να ξεκλειδωνουν...
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα πόση υπομονη πια? θα κανει και αυτη την επίθεση της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool