aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
15-06-10
12:57
Ο Εκτοράκος είναι το πιο γλυκό μωρό που έχω γνωρίσει!!!Θα είναι πολύ τυχερός όποιος ζήσει μαζί του!!!
Τώρα που μάθαμε να πίνουμε νεράκι μόνοι μας, του δίνουμε και καταλαβαίνει!!!
Κοιμόμαστε και σαν ''παπαγαλάκια'' στον ώμο του μπαμπά μας!!!
![]()
![]()

μα τι πλασμα....

αλλα και ο μπαμπακουλης τι καλος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
23-06-10
11:23
Εμένα ποιος θα με πάρει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
28-06-10
18:33
Από αύριο ο μικρός Έκτορας θα φιλοξενηθεί στο σπίτι ενός υπέροχου νέου ανθρώπου για να κάνει παρέα στην γατούλα του που είναι μόνη της μέχρι να υιοθετηθεί!!!

Εύχομαι να τον αγαπήσει όσο τον αγαπάμε και εμείς και τελικά να παραμείνει σπίτι του!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις!!!

Εύχομαι να τον αγαπήσει όσο τον αγαπάμε και εμείς και τελικά να παραμείνει σπίτι του!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
28-06-10
18:34
Μακαρι!

natalouko
Επιφανές μέλος
30-06-10
11:24
Ο Ετκοράκος από χθες βρίσκεται στο νέο σπίτι φιλοξενείας για να κάνει παρέα στην όμορφη γατούλα πρώην Έιντζελ (αν θυμάστε είχαμε ανοίξει αγγελία για την έιντζελ που βρέθηκε στα σκουπίδια) και νυν Φούγκα!!

Ο προσωρινός γατομπαμπάς του είναι ενθουσιασμένος μαζί του και τα πάνε τέλεια!!!

Τώρα μένει να γίνουν και φιλαράκια με την φούγκα γιατί μας φέρνει μια αντίσταση το κοριτσάκι!!!

Ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να του προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό!!!

(Αν και μεταξύ μας πιστεύω ότι πήγε εκεί για να μείνει)!!!

Ο προσωρινός γατομπαμπάς του είναι ενθουσιασμένος μαζί του και τα πάνε τέλεια!!!

Τώρα μένει να γίνουν και φιλαράκια με την φούγκα γιατί μας φέρνει μια αντίσταση το κοριτσάκι!!!

Ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να του προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό!!!

(Αν και μεταξύ μας πιστεύω ότι πήγε εκεί για να μείνει)!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
05-07-10
18:05
Όπως ήταν αναμενόμενο, στο σπίτι φιλοξενείας που πήγε ο Εκτοράκος τον αγάπησαν τόσο πολύ που αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν!!!

Οπότε λέω να κλειδώσω αυτή την αγγελία!!

Οπότε λέω να κλειδώσω αυτή την αγγελία!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum