Ο γατοπαράδεισος υπάρχει και είναι εδώ!!

Απάντηση: ο παράδεισος των ζωόφιλων δείτε το:)

Να στείλουμε τη διαχειρίστρια της Mulan και την κόρη της εκεί για διακοπές ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταπληκτικο!!! Πραγματικα ειναι φανταστικο!!! Ουτε κλουβια και μεσα στη φυση ... Αυτη ειναι ζωη!!!:D

Να στείλουμε τη διαχειρίστρια της Mulan και την κόρη της εκεί για διακοπές ?

:laugh::laugh::laugh: Και τα εξοδα μετακινησης δικα μας!!!:laugh::laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ο παράδεισος των ζωόφιλων δείτε το:)

Ειναι τελεια!!!! Κυριολεκτικα ο παραδεισος της γατας! Θα ηθελα να μενω εκει...:whistle: Δεν εχει κλουβια και ουτε δρομους! Ειναι τελεια!

Απάντηση: Ο παράδεισος των ζωόφιλων δείτε το:)

Εξαιρετική δουλειά
περιηγήθηκα στο site της και έμεινα έκπληκτη απο τη φροντίδα που παρέχεται!!
Ολα στειρωμένα, όλα ελευθερα
ακόμη και μερικά με FIV ελεύθερα σε ξεχωριστό χώρο!!!!
Και κυρίως οχι ευθανασίες που είναι κοινή πρακτική στα καταφύγια της Αμερικής!!!

Α! Και όσοι θέλουν να πάνε να αφήσουν εκεί τη γάτα τους γιατί....μετάνοιωσαν και δεν την θέλουν άλλο είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για να την αφήσουν... και σας θυμίζω οτι έχει πολλές φορές προταθεί κι εδώ στην Ελλάδα να πληρώνουν όσοι υιοθετούν ζωάκια απο φιλοζωικά σωματεία ένα ποσό για να ενισχύεται το ταμείο του φιλοζωικού αλλά και για να παίρνει έστω λίγο πιο σοβαρά την υιοθεσία ο κάθε νέος γατοσκυλογονιός και να εκλέιψουν τα φαινόμενα τύπου "δεν περίμενα οτι θα ανεβαίνει στους καναπέδες" ή "μα αυτό μεγάλωσε πάρα πολύ και δε χωράμε" πρεπει να σας το φέρω πίσω.

Απίστευτο! Πάνω από 500 γάτες:eek: Θέλω να βρεθώ εκεί, δεν είναι μόνο ο παράδεισος της γάτας αλλά και των γατόφιλων. Ξέρετε τι συγκίνηση μου δημιουργήθηκε που είδα όλα αυτά τα κουκλιά μαζεμένα; :inlove: :inlove:

χαχαχαχαχχαα να τις στείλουμε σίγουρα θα περάσουν τελεια :P

Οι γατουλίτσες φαίνονται ευτυχισμενες!! Θέλω και εγώ να πάω εκεί!!! Πραγματικά τέλειο μέρος για τις γατούλες!! Και ζουν και πολύ αρμονικά με τα σκυλιά!
Υπάρχει και ένα άλλο βιντεάκι με έναν κύριο που έχει φτιάξει μια πόλη για γάτες στην ύπαιθρο αλλά δεν το βρίσκω!

Υπηρχε μια κυρια επισης που ειχε αγορασει ενα κτημα ειχε φτιαξει ενα σπιτι ειχε περιφραξει καλα το κτημα και ειχε γατουλες, Οτι αδεσποτες γατουλες εβρισκε τις εβαζε στο σπιτι. Ηταν ολες στειρωμενες και εμβολιασμενες. Ηταν σαν αυτο στο βιντεο, αλλα δεν θυμαμαι το σαιτ που το ειχα δει:( Το ιδιο παλι ηταν και με κουνελια, σκυλια και καποιο αλλο ζωο, που επισης δεν θυμαμαι:( Ειναι τελεια αυτα τα καταφυγια ζωων, γιατι ετσι σωνουν αθωες ψυχουλες απο τους κινδυνους!

να συνεργαστούμε όλοι από αυτό το φορουμ
και να κάνουμε το ίδιο.
πωωω τέλεια ιδέα
xD

Πολυ ωραιο το βιντεο!!

υπεροχο βιντεακι,καπως ετσι θα ηταν και τα δικα μου αν δεν τα σκοτωναν με φολες,εχω μεγαλη αυλη και πολλες γατουλες,δεν ειναι ολες στειρωμενες,ομως ταιζω παρα πολλες,εχω στειρωσει δυο,τον πατσινο και αλλη μια την ουρανια,εμβολια οσα μπορω κι οταν μπορω,δεν ειναι κι ολες ημερες να μπουν σε κλουβακι,και ξερουν να μην διασχιζουν το δρομο απεναντι,ποτε δεν εχω χασει γατα απο αμαξι,αρχικα τις εχω στο αποθηκακι τη νυχτα και μετα σιγα-σιγα εκπαιδευση στην αυλη.μακαρι να ειχαμε ολοι τη δυνατοτητα την οικονομικη περισσοτερο να εχουμε ολα τα ζωακια που μαζευουμε στειρωμενα και ανεμελα,τ ονειρο μου ειναι αυτο!
δυο ονειρα ειχα σαν παιδι,να φτιαξω ενα γατοσπιτο και να γινομαι ο αη-βασιλης καθε χριστουγεννα να μην μενει παιδι χωρις δωρο,ουφ ονειρα!!!!!!καποτε νομιζα οτι θ αλλαξω τον κοσμο,πλεον με κοπο προσπαθω να μην αλλαξω εγω,παρατησα την αθηνα και μενω σ ενα υπεροχο νησι,χωρις γιατρους και παλευω,καλη τυχη σ ολα τ αδεσποτακια της ελλαδας μας ητε ειναι ζωακια,ητε ειναι παιδακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Γατοπαράδεισος υπάρχει και είναι εδώ!!

Δεν μπορούσα να μην σας το βάλω να το δείτε έχω ξετραλλαθεί!!

Planet of the Cats! "WoW" - YouTube

Πόσο πολύ θα ήθελα να την επισκεφτώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup::clapup:καταπληκτικο!!!! ποσο θα ήθελα να άνοιγα την μπαλκονόπορτα και να είχα μία τόσο μεγάλη έκαση με τόσες πολλες γάτες και ειδικά αυτος ο συνδυασμος συμβίωσης με τους σκύλους!!! συγχαρητήρια σ'αυτους τους ανθρώπους!!!

Απάντηση: Ο Γατοπαράδεισος υπάρχει και είναι εδώ!!

ενοειται συγχαρητηρια αλλα αυτη η γυναικα δεν τα στειρωνει απο τι ειδα και αυτο ειναι κακο καλητερα να μαζευε πολλες στειρωμενες γατες αδεσποτες

Βρε Χρηστο πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Το αναφερει ξεκαθαρα, ολα τα ζωα ειναι στειρωμενα, φροντισμενα
και σε πολλα απο αυτα προσπαθουνε να βρουνε οικογενειες:)
Μαλιστα λεει οτι εχουν στειρωσει και γατες (περι τις 40.000!!)
και εκτος καταφυγιου!

Τελευταία επεξεργασία:

Και νομιζα οτι οι 17 γατες που ειχα στην αυλη μου πριν καποια χρονια, ηταν πολλες :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back