Ο γατούλης έπεσε θύμα της ανωτερότητας

Thanasis46

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
Ο γατούλης γείτονάς μου χαροπαλεύει. Γύρισα από τη δουλειά και τον βρήκα στο καυτό πλακόστρωτο της αυλής μου δηλητηριασμένο μέσα στον ήλιο. Τον πήγα στο γιατρό. του έκανε ένεση λέγοντας ΄΄Ότι κάνει αυτή η ένεση…άλλο τίποτα δεν γίνεται΄΄. Τώρα είναι μέσα και περιμένω να δω τι θα γίνει.
Ποια κοινωνία και ανώτερα όντα και σκατά γαμώτο δηλητηρίαση και ψόφος σε όλο το είδος μας

Με σοφία εποίησε τα πάντα;;;; σιγά!!!!! Ας τη βλέπει να την καμαρώνει τη σοφία του και τα τερατουργηματα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον κακομοιρούλη.... :( Μακάρι να το ξεπεράσει!!! Προσευχόμαστε όλοι για αυτόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά μπορεί να σωθεί ένα ζώο από φόλα;
Άκουσα πως δε γίνεται τίποτα! Κρίμα... :(

Μπα... "εν σοφία"??? Αυτός ο κόσμος από σπόντα έγινε (αν επιμένετε να πιστεύετε σε δημιουργό, μόνο κακό πνεύμα μπορεί να τον δημιούργησε/ κι εκτός από το κακόμοιρο γατάκι, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά γεγονότα γύρω μας που θα μπορούσαν να το στηρίξουν αυτό...)

Ελπίζω ο γατούλης να τα καταφέρει. Πολύ άδικο να του συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο για τον ασυνείδητο που έκανε αυτή την πράξη, ελπίζω να το βρει μπροστά του. Όλα εδώ πληρώνονται.

Τώρα τι να έγινε….βρήκε πουθενά κι εφαγε τίποτα; επίτηδες του το έκαναν; Οπως και να έγινε έγκλημα ειναι.

Πως είναι θανάση ο γατούλης;;;; Καλυτέρεψε καθόλου;;

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Πως είναι θανάση ο γατούλης;;;; Καλυτέρεψε καθόλου;;
Όχι. μόνο αναπνέει. Κατά αραιά διαστήματα κουνάει τα πόδια σε ρυθμό βαδίσματος αλλά χωρίς να σηκώνει καθόλου κεφάλι. Η κοιλιά του ανεβοκατεβαίνει σε ρυθμό όπως όταν κοιμάται.

Τον πήρες μέσα στο σπίτι;
Ο γιατρός σου έδωσε κάποιο "χρονοδιάγραμμα"; Δηλ. αν βγάλει τη νύχτα θα'χει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης, και τέτοια...
Κι αν δεν ήταν "φόλα" και έχει κάτι άλλο; Πάντα αναρωτιόμουν πόσο ασχολούνται με σοβαρές εξετάσεις οι κτηνίατροι ή αν απλά υποθέτουν και χορηγούν κάτι στην τύχη...

Καλή τύχη!:)

Δεν μου είπε τίποτα κι εγώ δεν τον ρώτησα. Μόνο μου είπε ότι είναι δηλητηρίαση, και, οτι κάνει η ένεση, τίποτα άλλο δεν γίνεται του την έκανε κάθισα λίγο κι έφυγα. Εχθές δεν είχε τίποτα σήμερα που γύρισα τον βρήκα να χαροπαλεύει. Θα μπορούσε να τον πάει οποιοσδήποτε νωρίτερα αλλά από την άλλη λέω ότι αν τον έβλεπαν μπορεί και να τον πέταγαν στον κάδο. Ποιος ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί…
Μέσα στο σπίτι τον έχω ναι.

μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να το ξεπερασει ο γατουλης σου αν ηταν φολλα κ δεν τον προλαβαιμεσ θα χαροπαλευε 3μερες μακαρι να εφαγε κανενα ποντικι ειναι πιο ευκολο να το αντιμετωπισεις κ η ενεση θακανει την δουλεια της αν τοτε ειχα προλαβει κ εγω ισως στο σπιτι να ειμασταν 6 τωρα αν μου ειχε κοψει το μυαλο μου

Εύχομαι να τα καταφέρει το μανάρι. Ελπίζω να είναι δυνατός και να την βγάλει. Τουλάχιστον στον αγώνα του αυτό ελπίζω να μην υποφέρει. Έχει τις σκέψεις μας μαζί του. Εύχομαι γρήγορα να έχεις θετικές εξελίξεις...

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Μπα... "εν σοφία"??? Αυτός ο κόσμος από σπόντα έγινε (αν επιμένετε να πιστεύετε σε δημιουργό, μόνο κακό πνεύμα μπορεί να τον δημιούργησε/ κι εκτός από το κακόμοιρο γατάκι, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά γεγονότα γύρω μας που θα μπορούσαν να το στηρίξουν αυτό...)

Συμφωνώ απόλυτα.

Θανάση, καλή τύχη στο γατάκι... Μακάρι να επιβιώσει... :/:

Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46:
Όχι. μόνο αναπνέει. Κατά αραιά διαστήματα κουνάει τα πόδια σε ρυθμό βαδίσματος αλλά χωρίς να σηκώνει καθόλου κεφάλι. Η κοιλιά του ανεβοκατεβαίνει σε ρυθμό όπως όταν κοιμάται.
Πω πω τι να πω...κρίμα... Εύχομαι να τη γλυτώσει! Και μακάρι να είναι εφτάψυχος!

Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα τον βρήκα κοκαλωμένο. Εντόπισα ότι ένιωσα άσχημα στην σκέψη να τον πετάξω οπουδήποτε κι ας μην ζούσα μαζί του συνέχεια. Αρχισα να σκέφτομαι που να τον θάψω, και αποφάσισα να τον πάρω μαζί μου στην ύπαιθρο να τον θάψω σε καμιά μεριά, αλλά μετά από λίγο ένιωσα ένα κλικ και άλλαξα γνώμη, και παρόλο που αισθανόμουν άσχημα να καταλήξει στον κάδο, δεν τον έθαψα. Σκέφτηκα ότι ο γατούλης έπαψε να καταλαβαίνει και να έχει ανάγκες, και ότι κι αν του κάνουν δεν παθαίνει πια τίποτα. Κι όπως ήμουν φορτισμένος έγραψα σε ένα χαρτί για το μεγαλείο του εγκληματία με τις ευχές μου να πάθει το ίδιο, το έδεσα με μια κλωστή στο γατούλη και τον έβγαλα στο πεζοδρόμιο σε κοινή θέα. Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινε εκεί ούτε πόσοι το είδαν και τι ένιωσαν, και αν πήρε χαμπάρι αυτός που το έκανε.
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Κριμα κριμα...και για το γατο και για ολους....τι κοσμος ειναι αυτος!

Ανατρίχιασα..Φαντάζομαι θα το θάψεις κάποια στιγμή έτσι?

Αρχική Δημοσίευση από Lady:
Φαντάζομαι θα το θάψεις κάποια στιγμή έτσι?
Μα δεν θα τον άφηναν ως το μεσημέρι εκεί…το πρωί τον έβγαλα, κι έφυγα στη δουλειά.

Πολυ λυπαμαι για το γατο σου Θαναση! :( Κριμα! Οσο για αυτους που το εκαναν, ελπιζω να πληρωσουν με το ιδιο νομισμα! Δεν τους λυπαμαι καθολου! Κατα την γνωμη μου καλα εκανες με την πρωτοτυπη διαμαρτυρια σου, βεβαια οπως ειπες και εσυ δεν ξερω κατα ποσο θα πειραξει η θα βαλει σε σκεψεις αυτους που το εκαναν...

Δεν αντέχω ΠΙΑ να διαβάζω τέτοιες ιστορίες... :(:(:(:(:(
ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ.
Θανάση έκανες ό,τι μπορούσες. Τουλάχιστον πέθανε κάπου ήρεμα και τώρα ε΄΄ιναι -ελπ'ιζω- σε ένα καλύτερο κόσμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back