Ο γατούλης μου δε δέχεται τον χοντρούλη

fidele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Σημερα λοιπον πηραμε τον χοντρουλη γατουλη....μπορω να πω οτι ειναι το πιο ησυχο γατι στον κοσμο και το πιο γλυκουλι:redface:αλλα υπαρχει ενα προβλημα....ο γατουλης μου κανει σαν τρελος........εκτος απο τα χχρρρρρρ τον παιρνει στο κατωπι και τον κυνηγαει....πηγε να τον γραπωσει αλλα αυτο το χοντρουλικο φεφυγε ευτυχως....και βεβαια ο γατος μου ειναι μες τα νευρα.....το χοντρουλι ειναι κλεισμενο στο μπανιο και αυτος δεν με αφηνει ουτε να τον χαιδευω....κανει χρρρρρ και μετα κυνηγαει και βαραει και τη χιονατη που δεν φταιει σε τιποτα....δεν ξερω τι να κανω....ο γατος μου ειναι στο δωμαατιο μ,ο χοντρουλης στο μπανιο και η χιονατη στο υπολοιπο σπιτι........τι ναα κανω???θα συνηθισουν?δεν μου παει η καρδια να το ξαναδωσω αλλα μηπως το μικρο κινδυνευει να τραυματιστει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστευω οτι θα συνηθισουν...ολοι μας τα περασαμε αυτα...:lol::lol::lol:...το θεμα ειναι οτι μαλλον επρεπε να μην τον βαλεις αποτομα μαζι με τα αλλα...αλλα σιγα-σιγα...δηλαδη,εχουμε το καινουργιο γατακι κλεισμενο μεσα σε ενα δωματιο...τα αλλα το μυριζουν,τους κινει την περιεργεια..και πηγαινουν εξω απο το δωματιο να μυρισουν και να αφουγκραστουν...μετα απο μερικες μερες,αρχιζεις και βγαζεις το καινουργιο γατακι για λιγη ωρα,υπο την επιβλεψη σου παντα...αυτο θα γινεται μεχρι εσυ να κρινεις ...αυξανεις τις ωρες που το αφηνεις μαζι με τα υπολοιπα...και ολα θα πανε καλα...
παντως ειναι λογικο στην αρχη να υπαρχει αντιδραση...τα ιδια εκανε και ο δικος μου...και τωρα κοιμουνται μαζι!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω εχω απελπιστει.......δεν εχουμε και πολυ μεγαλο σπιτι για να γινει αυτο....στο δωματιο της μαμας κοιμαται η χιονατη,στο μπανιο ειναι η αμμος και στην κουζινα το φαγητο κ στο δωματιο μ ο φιντελ....τη χιονατη την εχει 5 χρονια κ ακομα δεν δεχεται να καθεται διπλα του και οταν την χαιδευω εγω την κυνηγαει.....εγω πιστευα οτι εφταιγε που ηταν σχετικα μεγαλη οταν την πηραμε.....για αυτο κ ελεγα οτι θα συνηθιζε ενα μικρο.....αλλα κανει χειροτερα....και το καημενο κλαιει στο μπανιο.....

προς το παρον υπομονη....απο τη στιγμη που μου λες οτι ειναι καπως ιδιοτροπα γατια....δεν πιστευω να περιμενες να τον δεχτουν απο την αρχη...ε??? οποτε.....υπομονη...θα δεις και τις επομενες μερες...μην βιαζεσαι απο τωρα να βγαλεις συμπερασματα...:)

ευτυχως ο γατουλης μου τωρα ηρεμησε και κοιμαται χουυρχουριζοντας πανω μου...........ελπιζω αυριο που θα λειπω στη δουλεια να μην ανοιξει καμια πορτα ο διαβολακος.......η χιονατη η καημενη δεν ειναι ιδιοτροπη.....του εκανε ενα χρρρρ του χοντρουλη κ μολις της το ανταπεδωσε αρχισε να τρεχει σαν παλαβη.........ειλικρινα ολοκληρη γατα φοβαται ενα τοσο δα μωρακι......:Pο αρχηγος πρεπει να συνηθισει......παντως αφου ηρεμισε ειναι καλο σημαδι

καλε..ναι...δεν λεω οτι ειναι ιδιοτροπη....δεν τα ξερω τα γατακια σου...:lol::lol::lol:..εικασιες κανω,και μαλλον καταλαβα λαθος...κανε τα βηματα που σου ειπα...σου ευχομαι ολα να πανε καλα...:)...να μας γραφεις τα νεα σας...:)

καταρχην να σου ζησει το μωρακι..μην περιμενεις καλε απο την 1η μερα να τον συμπαθησεις..συμφωνω με την πουπη..εγω οταν εφερα τον αντρεα σπιτι δεν επρεπε να ερ8ει σε επαφη με την fluffy λογω διαρροιας μην κολλησει και εκεινη..και τον ειχα στο δωματιο μου..ομως της τον ειχα δειξει και ηξερε οτι υπαρχει κατι καινουριο εκει μεσα..οταν αρχισα να τον αφηνω ελευθερο στην αρχη ηταν υπο την επιβλεψη μας..για να μην στα πολυλογω ολο αυτο πηρε 1.5-2 βδομαδες..οποτε υπομονη..;)

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!εχει πολυ πλακα.....παιζει συνεχεια........και εμενα εκανε ψιλο διαρροια και συνεχεια κανει πριτσ,ψιλολερωθηκε κιολας αλλα πιστευω οτι φταιει που εφαγε μια ολοκληρη κονσερβα μονοκοπανια.......και η χιονατη οταν τρωει κονσερβα διαρροια κανει....τωρα το εχω αφησει ελευθερο στο σπιτι και νιαουριζει εξω απο το δωματιο μου που ειναι και ο φιντελ......ο γατος μου κανει χρρρρρ βεβαια τσαντιζεται οταν το ακοουει...απλα αγχωθηκα γιατι στη χιονατη δεν εκανε ετσι.......ηταν πιο ηρεμος σχετικα......ασχετο αλλα να δινω μονο ξηρα στον χοντρουλη η πρεπει να τρωει και κονσερβα που ειναι μικρος?

Αχ μωρέ κρίμα... :( Πόσο μπορείς να περιμενεις μέχρι να το δεχτεί??:hmm:
Κι εμένα έτσι αντιδρούσε η Νόρα με ο,τι μικρό είχα φέρει. Μάλλον φοβούνται τα μικρά οι μεγάλες γάτες γιατί κι εγω όταν έφερα την Ελβίρα που ήταν 1 μηνα μωράκι, την φοβότανε πάρα πολύ και τωρα το καλοκαίρι με τον Μπλάνκο το ίδιο. Όταν μεγάλωσε και πήγε 7 μηνών, δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Τωρα μόνο αμα πηγαίνει ο Μπλάνκο κοντά της, κάνει χχχχχ μόνο. Ούτε επιτίθεται ουτε τιποτα!!
Κρίνε και πές μου:)
Η μαμα πώς το πήρε? Της άρεσε ο χοντρούλης??

ναι ενταξει στην αρχη ψιλο γκρινιαξε αλλα μετα καθοταν και επαιζε.....και τον καθαρισε κιολας γιατι λερωθηκε.....παντως εχει παει τουαλετα 2 φορες σημερα......τρωει παρα πολυ και λεω να μην του δινω καθολου κονσερβα γιατι κανει διαρροια......η χιονατη τον φοβαται..... οτον βλεπει του κανει χρρρ και εξαφανιζεται...ο φιντελ ειναι επιθετικος και φοβηθηκαμε μην τον τραυματισει........λεμε να τον κρατησουμε και να δουμε πως θα τα παει...πρεπει να του λυπει και η μαμα του γιατι κλαιει το καημενο:(παντως εχει πολυ πλακα

ναι...καλυτερα να του δινεις μονο ξηρη τροφη,ειδικα τωρα που εχει διαρροια....οταν φτιαξει,μπορεις να του δινεις και κονσερβα,αλλα θα σου συνιστουσα σαν λιχουδια...κανα δυο φορες τη βδομαδα το πολυ...:):)

πουπυ αμαν:mad:παντα παω να το παιξω διανοουμενη και με προλαβαινεις:lol::lol:πλακα κανω..οντως δεν χρειαζεται να τρωει κονσερβα..μονο ξηρα τροφη..και αφου εχει και διαρροια παρε ενα σακουλακι ειδικη για το εντερακι του για λιγες μερες να φτιαξει πχ.hills i/d..εμεις τωρα που εχουμε παρει τον Σιανρο που ειναι 4 μηνων του δινουμε μονο ξηρη τροφη και τον εχουμε 3 βδομαδες και του εχουμε δωσει μονο μια φορα κονσερβα για λιχουδια..δεν ξερω..ειναι μικρακι και το φοβαμαι με την κονσερβα..ενω στα δικα μου τα μεγαλα δινω μια καθε βδομαδα..

ο γατουλης ειναι σχετικα καλητερα:)βεβαια εκλεγε ολη τη μερα αλλα τωρα ηρεμισε και επιτελους κοιμαται....οσον αφορα τη διατροφη επειδη ο φιντελ δεν εφαγε ολη μερα(λογω του χοντρουλη)του εβαλα μια κονσερβουλα.....την εγλειυε λιγο και μετα εφαγε πολυ ξηρα ευτυχως.....Την σκεπασα λοιπον την κονσερβα και βρηκα τον χοντρουλη να εχει σπρωξει το πανω πιατο και να την τρωει...τον εβγαλα απο εκει και αφου μου εκανε χρρρρρρρρ τσαντισμενος πηγε για υπνο...ελπιζω να μην μας ξυπνησει και σημερα.....Παντως ειναι φοβερος....Η χιονατη τον συνιθησε αλλα ο φιντελ ειναι μες τα νευρα....το απογευμα μου ειπε η μαμα οτι καθοταν ο ενας απεναντι στον αλλο και εκανε μια ο ενας χρρρρρ μια ο αλλος.......α τωρα η χιονατη κανει στον φιντελ χρρρρρρ καιι οχι στον μικροο......:hmm:

καταρχην πως σε λενε?και 2ον εχεις κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος..γρηγορα να μας συστησεις το κουκλι σουυυυυυ:P

Αθηνα με λενε......ναι πρεπει και να περασω και φωτο του garfield (ετσι νομιζω οτι θΑ τον πουμε) αν και τον φωναζουμε χοντρουλη.......απο αυριο:).....αυτες τις μερες δεν εχω δυναμη ειλικρινα.....:(

Θα σου συστηνα να τα αφηνεις μαζι αλλα το μικρο στο γατοφορο μεσα με τροφη , ετσι θα συνηθισουντο ενα το αλλο στη μυρωδια και οταν το ανοιξεις δε θα εχεις μαχες εχουμε προσαρμοσει πολλα γατακια ετσι μεσα σε δυο μερες το πολύ. Τα αφηνεις μερικες ωρες στο ιδιο δωματιο ετσι.

ο γατουλης ειναι σχετικα καλητερα:)βεβαια εκλεγε ολη τη μερα αλλα τωρα ηρεμισε και επιτελους κοιμαται....οσον αφορα τη διατροφη επειδη ο φιντελ δεν εφαγε ολη μερα(λογω του χοντρουλη)του εβαλα μια κονσερβουλα.....την εγλειυε λιγο και μετα εφαγε πολυ ξηρα ευτυχως.....Την σκεπασα λοιπον την κονσερβα και βρηκα τον χοντρουλη να εχει σπρωξει το πανω πιατο και να την τρωει...τον εβγαλα απο εκει και αφου μου εκανε χρρρρρρρρ τσαντισμενος πηγε για υπνο...ελπιζω να μην μας ξυπνησει και σημερα.....Παντως ειναι φοβερος....Η χιονατη τον συνιθησε αλλα ο φιντελ ειναι μες τα νευρα....το απογευμα μου ειπε η μαμα οτι καθοταν ο ενας απεναντι στον αλλο και εκανε μια ο ενας χρρρρρ μια ο αλλος.......α τωρα η χιονατη κανει στον φιντελ χρρρρρρ καιι οχι στον μικροο......:hmm:

Α αυτά είναι καλά νέα! Άμα τον συνήθισε η Χιονάτη και τον πήρε με το μέρος της, πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να το δεχτεί και ο Φιντέλ.
Ένα μέλος απο δω, η natalouko, είχε δύο θυληκές γάτες. Και πήρε και ένα ακόμα γατάκι, μικρό! Η μικρότερη υπάρχουσα γάτα του έκανε αγριάδες και τον βάραγε. Ενω η μεγαλύτερη, που ήταν και η αρχηγός τον δέχτηκε αμέσως και γρύλιζε στην μικρότερη γάτα που δεν φερόταν καλά στον μικρό. Κι ετσι, τον δεχτήκανε όλοι!
Η αρχηγός είναι η Χιονάτη, γιατί είναι η πρώτη θυληκιά...Οπότε αυτό το ξέρει ο Φιντέλ και θα δεχτεί τον χοντρούλη κι αυτός, εφόσον τον δέχτηκε η αρχηγός...
Ελπίζω να δει το θέμα, να σου τα πέι καλύτερα εκέινη!:)

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!εχει πολυ πλακα.....παιζει συνεχεια........και εμενα εκανε ψιλο διαρροια και συνεχεια κανει πριτσ,ψιλολερωθηκε κιολας αλλα πιστευω οτι φταιει που εφαγε μια ολοκληρη κονσερβα μονοκοπανια.......και η χιονατη οταν τρωει κονσερβα διαρροια κανει....τωρα το εχω αφησει ελευθερο στο σπιτι και νιαουριζει εξω απο το δωματιο μου που ειναι και ο φιντελ......ο γατος μου κανει χρρρρρ βεβαια τσαντιζεται οταν το ακοουει...απλα αγχωθηκα γιατι στη χιονατη δεν εκανε ετσι.......ηταν πιο ηρεμος σχετικα......ασχετο αλλα να δινω μονο ξηρα στον χοντρουλη η πρεπει να τρωει και κονσερβα που ειναι μικρος?
επειδή οι κονσέρβες δημιουργούν διάρροιες κ αέρια αν δεν θέλεις να έχεις τέτοιες καταστάσεις αλλά κ για την υγεία των γατιών σου είναι καλύτερα να τους πάρεις μία ξηρά τροφή καλή ποιότητας. Οσο για τις τεταμένες σχέσεις μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα συνηθίσουν τις μυρωδιές ο ένας του άλλου κ δεν θα αποτελούν απειλή. Μπορείς να κάνεις κ το εξής να βάλεις ένα πανάκι με την μυρωδιά του χοντρούλη κ πάνω να βάλεις μεζεδάκια κ να την δώσεις στον Φιντελ κ να το κάνεις συχνά αυτό ώστε να συνδέσει τη μυρωδιά του με κάτι καλό

καταρχην πως σε λενε?και 2ον εχεις κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος..γρηγορα να μας συστησεις το κουκλι σουυυυυυ:P

Αυτός είναι ο κούκλος!!!:)
4020.jpg

Ειναι παρα πολυ νωρις,μην απελπιζεσαι.Θα βοηθουσε λιγο ισως αν εβαζες λιγο ταλκ σε ολα τα κεφαλακια,ωστε να μυριζουν το ιδιο.Επισης μπορεις να βαλεις στην πριζα ενα feliway για να χαλαρωσουν λιγο.Βοηθα να βγαζεις τον μικρουλη οταν τους σερβιρεις φαγητο:ετσι μυριζονται αλλα ειναι απασχολημενοι με την τροφη τους και δε μαλωνουν.Μπορεις επισης να παιζεις με ολους μαζι,συνηθως πανω στο παιχνιδι παρασυρονται και δεν κανουν καυγαδες.Με το μαλακο,θα βρουν το καθενα τη θεση του και θα συμβιωσουν.Καλως τον δεχτηκατε,ειναι ενας κουκλος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back