Ο γατούλης μου είναι άρρωστος εδώ και 5 μήνες

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Τι να κάνω; Εδώ και 5 μήνες είμαι άρρωστος. Η κτηνίατρος μας έχει δώσει όλα τα φάρμακα που είχε και το κρύωμα δε μου φέυγει. Τα πάντα τα δοκιμάσαμε. Τουλάχιστον γλιτωσα τη στείρωση. Πριν από λίγο γέμισα με μίξες τα πόδια του αδερφού μου. Πάντως βγήκε ένα καλό από αυτό: επειδή δεν μου αρέσει το σκετο χάπι το τρώω μέσα σε παττέ μοσχαριού. Τα αδέρφια μου το βρίσκουν κακό γιατί ξοδεύουν πολλά χρήματα αλλά δεν τους καταλαβαίνω. Τα λεφτά είναι απλώς χαρτιά με σύμβολα πάνω. Πόσο δύσκολο είναι να ζωγραφίσεις πάνω σε ένα χαρτί;Τέλος πάντων... Ξέρετε τι φταίει (όχι για τα λεφτά, για το κρύωμα);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κτηνιατρος τι σου ειπε;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μας δίνει φάρμακα. επίσης μας είπε ότι λαχανιάζει σαν σκύλος κι ότι είδε πρώτη φορά μια γάτα να αναπνέει κάνοντας ήχο σαν ένας σκύλος που κλαίει.
άσχετο: άλλαξες εικόνα προφίλ;

Το καταλαβα οτι σας δινει φαρμακα:P
Δεν σας ειπε αν εχει καποια ασθενεια;; Αν θα γινει καλα;; :confused:
Δεν σας ειπε για ποιον λογο τα εχει ολα αυτα;;;

ναι αλλαξα εικονα :confused:

πνευμονία και ωτίτιδα

Ε και δεν θεραπευονται αυτα;:confused: Δηλαδη μετα απο 5 μηνες ειναι ακομα στην ιδια κατασταση;;:worry:

Δες εδώ για την ωτιτιδα λεει οτι εχει θεραπεια:)

Για την πνευμονια βρηκα αυτο ειναι απο ξενο site και πατησα να βγει σε μεταφραση για να μην ειναι δυσνοητο:)

Δευτερη γνωμη πηρες;;
Γιατι 5 μηνες αρρωστο το γατι δεν ειναι και λιγο:/:

χθες η κτηνίατρος μας είπε πως η πνευμονία είναι καλύτερα

μήπως να συμβουλευτείς και κάποιον άλλον κτηνίατρο...??
είναι πολύ μεγάλο το διάστημα...

λοιπόν, είμαι καλύτερα, αλλά πάλι η ωτίτιδα είναι στην ίδια κατάσταση, όμως η πνευμονία έχει σχεδόν σταματήσει.

Μαυρούλη να κάτσεις σπίτι και να μην παίρνεις τους δρόμους! Διαφορετικά δε θα συνέλθεις! Είσαι κομματάκι άσωτος ή μου φαίνεται;

τώρα ούτως ή άλλως με το κρύο κάθομαι στη σκάλα και δε βγαίνω έξω και εγώ ο χαζός αντί να κάθομαι στο κρεβάτι μου πηγαίνω και κοιμάμαι σε ένα καλάθι με πατάτες στην αποθήκη της θίας των αδελφιών μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back