Ο γατούλης μου εμφάνισε δερματολογικό πρόβλημα...

Εγώ πάντως και τις δύο φορές που εμφάνισε η Λούση τριχοφάγο δεν κόλλησα, παρόλο που συνέχισα να την χαϊδεύω και να κοιμάμαι μαζί της! Ούτε η άλλη γατούλα μου κόλλησε και κοιμούνται στα ίδια κρεβατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!! Μήπως ξέρετε εαν εκτός από σιροπάκι που παίρνει (κ φτύνει το μισό) μπορώ να βάζω τοπικά και lamisil? και κάτι ακόμα: ο μύκητας, αν είναι αυτός που κολλάει, κολλάει από το άρρωστο τρίχωμα ή κ από τις ψευτοδαγκωματιές του??:P

Εμένα η τρίχρονη Φλαβία το εμφανίζει συχνά-πυκνά και της δίνω Intrafungol (αλλά επειδή είναι σπασίκλω, :lol:, όταν κάνουμε τη θεραπεία, της το βάζω σε υγρή τροφή ανακατεμένη με ξηρή διαφορετικά το μισοφτύνει κι αυτή) , κούφια η ώρα που το ακούει, δεν έχει κολλήσει ποτέ κανένα άλλο από τα γατάκια που ζουν μαζί στον ίδιο χώρο ούτε εμάς που τη φροντίζουμε... Εγώ τη χαϊδεύω κανονικά, απλά την καθαρίζω συχνά με ένα ειδικό υγρό πανάκι για γατάκια (όλη τη γούνα της) είτε με καθαρό βαμβακερό πανί βουτηγμένο σε χλιαρό νερό... Καλό είναι ,γενικά, να πλένεις τα χέρια σου με Hibitane που δεν βλάπτει και τα γατουλίνια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back