Ο γατούλης πήδηξε από το μπαλκόνι και έφυγε

• Thread starter Thread starter MENILOU
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

MENILOU

Νεοφερμένο μέλος

Η MENILOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Μόλις με πήρε η μητέρα μου στη δουλειά. Ο γατούλης μου πήδηξε από το μπαλκόνι και έφυγε εδώ και τρεις ώρες. Η μητέρα μου κρατάει το μωρό στο σπίτι και δεν μπορεί να φύγει να τον ψάξει. Τι να κάνω? Είμαι στη δουλειά και θα είμαι σπίτι στις 6. Όσο τον σκέφτομαι μοναχούλη του εκεί έξω κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι και στη δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είμαι απαρηγόρητη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποιος γειτονας που μπορει να σε βοηθησει δεν υπαρχει ? αδερφος, φιλος, κατι ? τι περιοχη εισαι ? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατούλης σου πόσο είναι; Μιλάμε για αρσενικό; Αν δεν είναι στερωμένος μπορεί να πήγε για "γυναίκες".

Είναι 2 χρονών. Τον στείρωσα πριν 3 μήνες. Ήθελε να φύγει εδώ και πολύ καιρό. Ενώ είχα κλείσει τα μπαλκόνια με πλέγμα αυτός έβρισκε τρόπους να μπορεί να φύγει και τον έβρισκα πάντα τελευταία στιγμή. Μου το έλεγε ο άντρας μου, ότι μόλις καλοκαιριάσει θα φύγει. Είχα συνέχεια κλειστά τα μπαλκόνια. Σήμερα άνοιξε η μάνα μου, αφαιρέθηκε με το μωρό και ο γάτος μου έφυγε. Είμαι τόσο χάλια. Είμαι στη δουλειά και κλαίω και με κοιτάνε όλοι. Κατέβηκε η μάνα μου τον έψαξε και έφυγε μέσα από κάτι κήπους. Του άφησε μια κονσέρβα με τόνο μήπως και ξαναγυρίσει.

μην απελπιζεσαι, μπορει να τον βρεις μετα τη δουλεια σου. κατεβα κ ψαξε με ενα μπωλακι ξηρα τροφη, και κολλησε παντου αφισακια με προσφατη φωτο του :)

δεν μας ειπες τι εγινε...:(

Για να φύγει έτσι άνετα, πάει να πει ότι είσαι σε χαμηλό όροφο και υπάρχει πρόσβαση στον κοινόχρηστο χώρο. Αυτό είναι κακό, γιατί φεύγουν εύκολα, αλλά συγχρόνως και καλό, γιατί έτσι εύκολα θα ξαναγυρίσει. Ψάξτε τον γύρω γύρω από το σπίτι, δεν θα έχει φύγει μακριά, το βράδυ, που ησυχάζει η κίνηση βγείτε με τις κροκέτες του και φωνάξτε τον. Επίσης, ενημερώστε όλους τους γείτονες να έχουν το νου τους και να σας ειδοποιήσουν αμέσως. Εμάς έφυγε η γατούλα μας από την κυρία είσοδο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ,κάπου κρύφτηκε και τελικά χώθηκε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας μας. Την βρήκα μετά 24 ώρες. Μην απογοητεύεσαι, οι γάτες ξέρουν πού είναι το σπίτι τους και γυρίζουν γύρω γύρω. Συνεχίστε το ψάξιμο εκεί που μαζεύονται γατούλες και , επειδή μπορεί να χωθεί οπουδήποτε, κοιτάτε κάτω από αυτοκίνητα, σε φράχτες, αλλά και επάνω σε δέντρα. Εύχομαι να τον βρέίτε γρήγορα:)

Eμενα πριν λιγες εβδομαδες ο μικρος εφυγε απο το μπαλκονι ωντας στειρωμενος μολις 2 μερες.. Του αφησα μια τροφη καθως εψαχνα μια ολοκληρη μερα και δεν ηταν πουθενα. Το βραδυ την ειχε φαει.. Την αλλη μερα το απογευμα γυρισε. Βεβαια ηταν εξοχη και ηταν ολο αυτο στα Χανια οχι στην Αθηνα που γινεται πανικος. Ομως το σπιτι ηταν η πρωτη του μερα. Αρα δεν φευγουν μακρια συνηθως κρυβονται και μολις πεινασουν ερχονται!

Θα βρεθει...

κανέναν νέο για το γατούλη;

Τον βρήκα κορίτσια!!!
Έψαχνα χτες απο τις 6 μέχρι τις 12 το βράδυ. Σταματούσα όποιον έβλεπα μπροστά μου και τον ρώταγα αν τον είδε. Ευτυχώς διάβασα ένα άρθρο εδώ στο my cat πώς να βρείτε μία γατούλα που χάθηκε.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία είναι να ψάχνεις το βράδυ που έχει ησυχία. Επίσης να φωνάζεις το ζωάκι όπως το φωνάζεις και στο σπίτι. Μόλις τον φώναξα ήρεμα όπως τον φωνάζς όταν παίζουμε δειλά δειλά άρχισε να νιαουρίζει. Μετά όσο συνέχιζα έβγαλε το κεφαλάκι από τον διπλανό κήπο. Με τα παιχνιδάκια που παίζει τα έβαλα κοντά του γιατί ήταν πάνω σε μάντρα και τον άρπαξα. Το τι ανακούφιση ένιωσα δεν περιγράφεται. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα ξαναφύγει. Τέλος καλό όλα καλά, προς το παρόν ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Τον βρήκα κορίτσια!!!
Έψαχνα χτες απο τις 6 μέχρι τις 12 το βράδυ. Σταματούσα όποιον έβλεπα μπροστά μου και τον ρώταγα αν τον είδε. Ευτυχώς διάβασα ένα άρθρο εδώ στο my cat πώς να βρείτε μία γατούλα που χάθηκε.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία είναι να ψάχνεις το βράδυ που έχει ησυχία. Επίσης να φωνάζεις το ζωάκι όπως το φωνάζεις και στο σπίτι. Μόλις τον φώναξα ήρεμα όπως τον φωνάζς όταν παίζουμε δειλά δειλά άρχισε να νιαουρίζει. Μετά όσο συνέχιζα έβγαλε το κεφαλάκι από τον διπλανό κήπο. Με τα παιχνιδάκια που παίζει τα έβαλα κοντά του γιατί ήταν πάνω σε μάντρα και τον άρπαξα. Το τι ανακούφιση ένιωσα δεν περιγράφεται. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα ξαναφύγει. Τέλος καλό όλα καλά, προς το παρόν ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Μπράβο. Να και ένα ευχάριστο νέο:D.
Νομίζω ότι αν την έκανες την στείρωση πρόσφατα ακόμα είναι πολύ νωρίς για να δεις διαφορές στην συμπεριφορά του. Κοίταξε σε αναλογα θέματα μηπως μπορείς να περιφράξεις λίγο το μπαλκόνι σου. Αν βέβαια το σπίτι είναι δικό σου. Αν όχι.... νομίζω ότι θα ζεις σε περιορισμό και με την αγωνία πάντα μην σου φύγει ο γατούλης.:hmm:

ευτιχώς και βρέθηκε σώος ο γάτος σου... ευτιχώς :) ας ελπίσουμε ότι δεν θα φύγει σύντομα να προλάβεις να φτιάξεις το μπαλκόνι..

μπραβο, αντε μετα την αχλαδω αλλο ενα ζωακι που βρεθηκε :up::up:
προσεχε πολυ μην ξαναφυγει ομως :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back