MENILOU
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
MENILOU
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα βρεθει...
prince
Διάσημο μέλος
MENILOU
Νεοφερμένο μέλος
Έψαχνα χτες απο τις 6 μέχρι τις 12 το βράδυ. Σταματούσα όποιον έβλεπα μπροστά μου και τον ρώταγα αν τον είδε. Ευτυχώς διάβασα ένα άρθρο εδώ στο my cat πώς να βρείτε μία γατούλα που χάθηκε.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία είναι να ψάχνεις το βράδυ που έχει ησυχία. Επίσης να φωνάζεις το ζωάκι όπως το φωνάζεις και στο σπίτι. Μόλις τον φώναξα ήρεμα όπως τον φωνάζς όταν παίζουμε δειλά δειλά άρχισε να νιαουρίζει. Μετά όσο συνέχιζα έβγαλε το κεφαλάκι από τον διπλανό κήπο. Με τα παιχνιδάκια που παίζει τα έβαλα κοντά του γιατί ήταν πάνω σε μάντρα και τον άρπαξα. Το τι ανακούφιση ένιωσα δεν περιγράφεται. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα ξαναφύγει. Τέλος καλό όλα καλά, προς το παρόν ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον βρήκα κορίτσια!!!
Έψαχνα χτες απο τις 6 μέχρι τις 12 το βράδυ. Σταματούσα όποιον έβλεπα μπροστά μου και τον ρώταγα αν τον είδε. Ευτυχώς διάβασα ένα άρθρο εδώ στο my cat πώς να βρείτε μία γατούλα που χάθηκε.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία είναι να ψάχνεις το βράδυ που έχει ησυχία. Επίσης να φωνάζεις το ζωάκι όπως το φωνάζεις και στο σπίτι. Μόλις τον φώναξα ήρεμα όπως τον φωνάζς όταν παίζουμε δειλά δειλά άρχισε να νιαουρίζει. Μετά όσο συνέχιζα έβγαλε το κεφαλάκι από τον διπλανό κήπο. Με τα παιχνιδάκια που παίζει τα έβαλα κοντά του γιατί ήταν πάνω σε μάντρα και τον άρπαξα. Το τι ανακούφιση ένιωσα δεν περιγράφεται. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα ξαναφύγει. Τέλος καλό όλα καλά, προς το παρόν ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Μπράβο ρε κορίτσι μου! Μπράβο. Να και ένα ευχάριστο νέο
.Νομίζω ότι αν την έκανες την στείρωση πρόσφατα ακόμα είναι πολύ νωρίς για να δεις διαφορές στην συμπεριφορά του. Κοίταξε σε αναλογα θέματα μηπως μπορείς να περιφράξεις λίγο το μπαλκόνι σου. Αν βέβαια το σπίτι είναι δικό σου. Αν όχι.... νομίζω ότι θα ζεις σε περιορισμό και με την αγωνία πάντα μην σου φύγει ο γατούλης.

prince
Διάσημο μέλος
ας ελπίσουμε ότι δεν θα φύγει σύντομα να προλάβεις να φτιάξεις το μπαλκόνι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

προσεχε πολυ μην ξαναφυγει ομως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool