Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

ειμαι καινουργιος εδω αλλα προσπαθω να προσαρμοστω στο κλιμα αλλα τελοσπαντων και εμενα ο γατο ο Αραμης μου προσπαθει να πιασει πουλια αλλα σχεδον παντα πεφτει πανω στον κοντινοτερο τοιχο ή πανω στα ποδια μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Welcome royf! Τουλάχιστον ο δικος σου προσπαθεί, όχι σαν το δικό μου το ταλέντο που βλέπει τις δεκαοχτούρες και προσπαθεί να τις μιμηθεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με την σαρδελιτσα παμε καθε μερα στα καναρινια μας και τα καλημεριζουμε ή τα καληνυχτιζουμε, αναλογα.
Τριβετε και στο κλουβι τους για πιασει φιλιες με τα πτηνα!!!:lol:
Καμια φορα ανοιγει και την πορτα του μπανιου και παει και τους "μιλαει"!

Λοιπόν ακούστε κάτι παράξενο...Είχα πάει στο Pet Shop της γειτονιάς για τα κλασικά μας ψώνια και κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους του,ειδα κατι πολύ μικρα ποντικάκια(δεν ξέρω πως ακριβως τα λένε) και ρωτάω λοιπόν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για το κόστος τους και αν τα παίρνει κανεις....Οπότε γεμάτος χαρά μου λέει πως κάνουν μόνο 2€ το ένα και τα δίνει κυρίως σε ιδιοκτήτες γατιών και πως τα παίρνουν πολλοί γιατί είναι πολύ ωραίο παιχνίδι....:hmm:

:blink: :blink: :blink: αν ειναι δυνατον...τι ηλιθιοι υπαρχουν...

Αναστασια,πως μιμειται τις δεκαοχτουρες:lol: :lol: ???

royf,καλως ηρθες:up: !!!κουκλος ο γατουλης σου!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ anabou και mariel μα το γατακι της φωτογραφιας ειναι της αδερφης μου και anabou και η γατουλα μου η ζουμπι περναει την ωρα της στο μπαλκονι κοιτοντας οτι υπαρχει απο κατω της 'η με το να κοιματε πανω στα καγκελα:up: .

ο δικος μου φερνει συνεχεια το καλοκαιρι σαμιαμιδακια... παντα τον μαλωνω γιατι τα λυπαμαι πολυ καποια εχω καταφερει να τα σωσω αλλα καποια αλλα τα βρησκω κομματακια πανω στο κρεββατι μου!!!:mad:

ο δικος μου φερνει συνεχεια το καλοκαιρι σαμιαμιδακια... παντα τον μαλωνω γιατι τα λυπαμαι πολυ καποια εχω καταφερει να τα σωσω αλλα καποια αλλα τα βρησκω κομματακια πανω στο κρεββατι μου!!!:mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :redface: :redface: :redface: :blink: :blink: :blink: :blink: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:
Η σαρδελα μονο φτερα απο μυγες και κουνουπια μου φερνει!

Η Οπρα κηνυγαει μυγες και ο μικρος την ουρα της!:lol: :lol: :lol:

Ο DESMOND MORRIS, ενας σημαντικος ανθρωπος, ασχοληθηκε με τη παρατηρηση σε ζωα και ανθρωπους.
Στο βιβλιο του ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΤΑ Εγραψε οτι οι γατες δεν φερνουν το νεκρο θηραμα στο αφεντικο τους για να τον ικανοποιησουν, (αυτο το νομιζουμε εμεις επειδη ειναι τα μωρα μας) αλλα για να του δειξουν ποσο αθλιος κυνηγος ειναι! Λειτουργουν ενστικτα αιλουροειδες!

αποτι καταλαυενω μας βλεπουν και λιγο ανταγωνιστηκα:|

η πλακα ειναι πως ο δικος μου ενω κυνηγαει τις μυγες σαν τρελος οταν δει σφηκα η μελισσα κανει την παπια και αρεσκεται μονο να τις κοιταζει... λες και ξερει οτι θα τον τσιμπισουν!!!!!;)

Μάλλον κυνηγός θα είναι ο DESMOND MORRIS γι αυτό τα λέει έτσι.

οχι θαναση μου αληθευει αυτο

Ναι σιγά να μη τα φέρνει για να μας πει πόσο άθλιοι κυνηγοί είμαστε. Και με ποια έννοια άθλιοι;

ισως θελει να μας υπενθυμιζει τα ενστικτα της.....

το φερνει για να μας ευχαριστησει ετσι κανουν κ τα μωρα γατακια το κανει κ η πατουνα

κι εγω ειχα διαβασει οτι για να μας ευχαριστησει το φερνει,οπως θα εκαναν φερνωντας το σε καποιο μελος της αγελης ανωτερο στην ιεραρχια.

:blink: :blink: :blink: αν ειναι δυνατον...τι ηλιθιοι υπαρχουν...

Αναστασια,πως μιμειται τις δεκαοχτουρες:lol: :lol: ???

royf,καλως ηρθες:up: !!!κουκλος ο γατουλης σου!!
Την κοιτούσε καλά καλά και έκανε κάτι α- α -α πολύ περίεργα. Την πρώτη φορά μάλιστα τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι κάτι έπαθε. Η δεκαοχτούρα πάλι ούτε που να τον φτύσει!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδη μια προταση απο μονη της μπορει να παρεξηγηθει, θελω να εξηγησω πως ακριβως αναφερεται ο morris στο θεμα με τα θηραματα.
Καταρχην με τη λεξη -αθλιοι- κηνυγοι, γινεται σαρκαστικος, οχι επειδη ειρωνευεται τον ανθρωπο αλλα επειδη θαυμαζει και εκτιμαει πολυ τις γατες. Ειναι το τελειωμα σε ενα κεφαλαιο που μιλαει για το ενστικτα που εχει η γατα ως αιλουροειδες. Οπως μια μαμα λιονταρινα φερνει στο μικρο λιονταρακι της το θηραμα στο στομα για να του δειξει πως πρεπει να το κανει και αυτο με τη σειρα του, ετσι και η γατα το φερνει στο αφεντικο, οχι για να τον ικανοποιησει, ουτε γιατι ειναι αφεντικο αγελης ( οι γατες δεν λειτουργουν σε αγελες) αλλα για να μας δειξουν πως γινεται το κηνυγι!
Εκει ειπε ο Morris -για να μας δειξουν ποσο αθλιοι κηνυγοι ειμαστε-
Μην την διαβαζεται τη προταση σαν να ειναι ανθρωπος η γατα. Δεν εχει ειρωνια το ζωο, αλλα περηφανια και ο morris χιουμορ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back