Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

Εμένα οι δεκαοκτούρες δεν πλησιάζουν πλέον το μπαλκόνι μου. Από μακρυά μας ατενίζουν από τα καλώδια της ΔΕΗ. Όλη μέρα ο Χιονούλης φυλάει καραούλι!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D χα χα χα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ βρήκα αιματα στο μπαλκονι πασαλημενα στον τοιχο. Eλάχιστα πουπουλα και τιποτα άλλο :( :( :( Mάλλον το καταβρόχθησαν :down: τα 3 παλιοπαιδά μου.

Το κακό με τις γάτες-κυνηγούς είναι ότι κινδυνεύουν περισσότερο από παράσιτα επειδή τρώνε ωμό κρέας.:/: Πρέπει να είναι κανείς πολύ τυπικός με τις αποπαρασιτώσεις.
Και η Αρήθα λιγουρεύεται τις δεκαοχτούρες αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής αρκείται στις μυγούλες... :mpliaks:

Οντως ειναι στη φυση τους. Και ναι, η φύση ειναι σκληρή πολλές φορές.....
Εμενα πουλάκι δεν εχουν πιάσει καθως δεν πλησιάζουν. Αλλά ειναι ενα πουλί (δεν ξέρω τι ειναι) που κάθεται στο τοίχο απέναντι από τη βεράντα και κράζει στα γατακια σαν να τα κοροϊδεύει. Και τρελαίνονται τα καημένα. Και ενω βγαίνω και φεύγει οταν με δει, μόλις μπω έρχεται πάλι.....
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :blink: :blink: :mad: :P :P :P
Οταν επιμενει πολύ, κλείνω το τζάμι και τα γατακια μέσα, μη τους έρθει καμια περίεργη διάθεση εκδίκησης και κανουν σάλτο

Εγώ βρήκα μία λύση για το ΣΒουράκι...
φοράει κουδουνάκι οπότε ότι τρωκτικά υπάρχουν, σκιουράκια κυρίως στον κήπο, και πουλάκια εξαφανίζονται μόλις την ακούν...
:happy:
Είναι μία μέση λύση.

Εγώ βρήκα μία λύση για το ΣΒουράκι...
φοράει κουδουνάκι οπότε ότι τρωκτικά υπάρχουν, σκιουράκια κυρίως στον κήπο, και πουλάκια εξαφανίζονται μόλις την ακούν...
:happy:
Είναι μία μέση λύση.
Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:up:

:happy: εγω οτι κουδουνακι του εχω βαλει το βγαζει:mad: ισως καταλαβαινει πως αν το φοραει τον ακουνε τα θυματα του:P

Είμαι σίγουρη ότι το καταλαβαίνει :P

Μαντού και πουλιά εδώ: https://nerinanasia.blogspot.com/2007/06/blog-post_12.html :rolleyes:

Παιδια σοσ και εμενα σημερα το πρωι ο Αμον σκοτωσε και εφαγε 2 δεκαοκτουρες!:sick::mpliaks: Ολο το μπαλκονι ηταν μεσα στα αιματα και τα πουπουλα! τρελαθηκα! ειπαμε τρωει πολυ αλλα δεν το περιμενα να επιτεθει κιολας! το ξερω ειναι στη φυση του ολο αυτο απλα ανησυχω μηπως παθει τιποτα το χαζουλι μου! η μηπως πρεπει να του κανω κατι καποιο εμβολιο ισως εξτρα? τα εχει κανει ολα μεχρι στιγμης. Μηπως πρεπει να προσεξω κατι εγω μην εχει τιποτα μικροβια και μου τα μεταφερει??? Οποιοσδηποτε ξερει κατι ασ με βοηθησει!

Υ.Γ ο κτηνιατρος λειπει για διακοπες...:mad::P
Υ.Γ Παντως ειμαι περηφανη καταβαθος γινεται καλος κυνηγος...:lol::lol::lol:

Εμας ο χαζουλης ο Σαββας αντι για πουλακια, φερνει καμαρωτος καμαρωτος ακριδες, πεταλουδες και φυλλα ελιας (ουτε ολυμπιονικης να ηταν :lol:) με ενα υφος λες και σκοτωθηκε να τα πιασει!!! :D:lol:

τουλαχιστον δεν περιεχουν αιματα! :P

Τελικά είμαστε από οικογένεια μεγάλων κυνηγών..:up: Ο αδερφούλης μας βγήκε κανονικό αιλουράκι.. :cool::lol: Εμείς προς το παρόν έχουμε εξαφανίσει οτιδηποτε υπτάμενο υπάρχει σε μίνι έκδοση :μύγες και κουνουπάκια (τι να σου κάνει το Αροξόλ..:P)

Με πουλάκια δεν έχω δει την αντίδραση του:hmm:, γιατί όποτε βγαίνει στο μπαλκόνι ειναι με σαμαράκι..

Μηπως πρεπει να προσεξω κατι σχετικα μη τη υγειηνη του γατου μου αλλα και τη δικη μου? Υπαρχει περιπτωση να κολλησω κατι εγω η ο γατος μου επειδη μου λενε οτι η δεκαοκτουρες εχουν πολλα μεταδιδωμενα μικρόβια και εχω κατατρομαξει...:(PLEASE αν ξερετε τιποτα για το θεμα ειδοποιηστε με! Ευχαριστω!

Δεν ξερω κατι να σε βοηθησω σχετικα αλλα μηπως να το εψαχνες στο διαδυκτιο;;; :hmm::hmm::hmm:

ι υπέθετα πως αφού τρώει καλά εδώ δεν θα νιώθει την ανάγκη να κυνηγάει για να φάει..!

σε ενα ντοκυμαντερ ειχα ακουσει οτι οι καλοταισμενες γατες ειναι καλυτεροι κυνηγοι γιατι δεν κυνηγουν μονο για τροφη αλλα για ασκηση και παιχνιδι(!) και μια καλοταισμενη γατα εχει περισσοτερη ενργεια να καταναλωσει. ειναι στη φυση τους αυτο το αηδιαστικο πραγμα να σκοτωνουν ετσι τα αλλα ζωακια:sick::sick: οπως ειναι και στη φυση του ανθρωπου οχι επειδη δεν το κανουμε οι ιδιοι δεν γινεται και στο ειδος μας!!!! καποιος αλλος μεγαλωνει ζωα και τα σκοτωνει για να τρεφομαστε... τι να πεις? τροφικη αλυσιδα ειναι αυτη και δεν σπαει με τιποτα!:|:|

εχω καταληξει και πρεπει να το εχω ξαναπει σε καποιο αλλο μου ποστ. αναθεμα αν βγαζει ακρη κανεις απο αυτα που γραφω, με τον τροπο που τα λεω:lol::lol::lol:

το σκότωμα πουλιών στο σπίτι της μαμάς μου, όπου έχει κήπο ήταν και είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για μένα και τις γάτες μου...Ακόμη μόλις χθές μου ανέφερε πως η γατούλα που έχει σκότωσε κιάλλο (3ο μέσα σε 3 μήνες) και το πήγε στα γατάκια της να το "ξεκοκαλήσουν"... Όσο και αν τα ταίζει αυτοί εκεί τον "χαβά" τους...:P Τα δέ μικρά κάνουν σαν παλαβά!!
Πάντως μέσα στα χρόνια το έχω ζήσει άπειρες φορές και δεν έχω δεί να παθαίνουν κάτι από αυτό...Τώρα άν πέσει σε άρρωστο, τι να σου πώ...Γενικώς αν μπορείς προσπάθησε να του το παίρνεις ώστε να αποφεύγεται τέτοιο είδους γεύμα...;) Το καλύτερο είναι δε, όταν του το πάρεις να το αντικαταστήσεις με μια άλλη λιχουδιά ώστε να το ξεχάσει γρήγορα και να μην "ψάχνεται":P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back