Ismini
Διάσημο μέλος
Ασχετο, αλλά αυτός είναι άλλος ένας βασικός λόγος που πρέπει να στειρώνονται οι γάτες. Ο υπερπληθυσμός τους, απειλεί τα πουλιά!το σκότωμα πουλιών στο σπίτι της μαμάς μου, όπου έχει κήπο ήταν και είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για μένα και τις γάτες μου...Ακόμη μόλις χθές μου ανέφερε πως η γατούλα που έχει σκότωσε κιάλλο (3ο μέσα σε 3 μήνες) και το πήγε στα γατάκια της να το "ξεκοκαλήσουν"... Όσο και αν τα ταίζει αυτοί εκεί τον "χαβά" τους...Τα δέ μικρά κάνουν σαν παλαβά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τελικά είμαστε από οικογένεια μεγάλων κυνηγών..Ο αδερφούλης μας βγήκε κανονικό αιλουράκι..
Εμείς προς το παρόν έχουμε εξαφανίσει οτιδηποτε υπτάμενο υπάρχει σε μίνι έκδοση :μύγες και κουνουπάκια (τι να σου κάνει το Αροξόλ..
)
Με πουλάκια δεν έχω δει την αντίδραση του, γιατί όποτε βγαίνει στο μπαλκόνι ειναι με σαμαράκι..
Κλεοπάτρα μου, αφήνε τον και λίγο ελεύθερο....
.μην τον έχεις με το σαμαράκι συνεχώς όταν ειναι έξω...καταλαβαίνω οτι φοβάσαι μην σου φύγει, η πέσει απο κάνένα μπαλκόνι......αλλά και αυτός ο καημενούλης να μην ξεδιπλώσει το κυνηγητικό του ταλέντο κάπως????? κρίμα δεν ειναι?????δοκίμασε να είσαι και εσύ μαζί του, και σιγά-σιγά θα εξικοιωθεί με ότι ειναι σχετικό με βεράντα-κάγκελα , κλπ......

Πάντως, έχουν μοιάσει στην Μπλάκυ, δεν αφήνει τίποτα ιπτάμενο στην ησυχία του....γιατί αμα πιάσω απο Ρούπι...ωωωωωω.....κουρασμένο κορμί απο όταν γεννήθηκε!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασχετο, αλλά αυτός είναι άλλος ένας βασικός λόγος που πρέπει να στειρώνονται οι γάτες. Ο υπερπληθυσμός τους, απειλεί τα πουλιά!
Αρκεί να μην παραγεμίσουμε πουλιά μετά και γίνουμε κάτι από χίτσκοκ

Στην Αγγλία έχουν πρόβλημα πέρα από τα πουλιά, με τα σκιουράκια και τα κουνελάκια, (που υπάρχουν αρκετά ελεύθερα)..Τα έχουν "τσακίσει"..Ελπίζω να μην το "ζήσω" αυτό εκεί...

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό αποκλείεται....δυστυχώς!Αρκεί να μην παραγεμίσουμε πουλιά μετά και γίνουμε κάτι από χίτσκοκ![]()

marestros
Δραστήριο μέλος
αηδια!!!! δεν θελω να με γλυψει για πεντε χρονια! μα καλα ειναι δυνατον? κατ'αρχην που τη βρηκε? δεν εχουμε εμεις κατσαριδες!!! την εφαγε το καταλαβαινετε? δεν με αφησε να την παρω με τιποτα!!! ειναι αηδια! και μετα μυριζε μη τυχον εχει μεινει τιποτα να το φαει. ουτε με το ψαρι δεν κανει ετσι. θα ξερασω
μπλιαχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην κανεις ετσι
Και σκεψου τοτε που την βρηκε Αν δεν εχετα κατσαριδες τοτε πωε την εφαγε?
marestros
Δραστήριο μέλος

το ηξερα οτι τρωνε εντομα αλλα ηταν αηδια!!!!!!!!! απο το μπαλκονι την εφερε!! με προβληματισε! τις μισω τις κατσαριδες τι μισω!! τις σιχαινομαι!!! αααααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εμένα ο Φρού μου είχε κομματιάσει μία μια φορά πάνω στο κρεβάτι μου...

marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Προ ημερών ένας γατούλης της γειτονιάς επιτέθηκε σε μια κατσαρίδα και την κατάπιε ζωντανή, παιδιά!!!! Δεν την μάσησε,καν!!

marestros
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
μιμικακι μη γελας δεν ειναι αστειο!!!!![]()
sorry αλλά γελάω με την αντίδραση σου!!

Σκέψου ότι για αυτήν η κατσαρίδα είναι μια νοστιμότατη γαρίδα!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
sorry αλλά γελάω με την αντίδραση σου!!
Σκέψου ότι για αυτήν η κατσαρίδα είναι μια νοστιμότατη γαρίδα!!!![]()
Γαρίδα;;;;;;;;;;;;

Αχ, εδώ που τα λέμε, μοιάζουν

mimikaki
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Γαρίδα;;;;;;;;;;;;
Αχ, εδώ που τα λέμε, μοιάζουν![]()
μην τα λες αυτα γιατι αν μου κολλησει θα σταματησω να τρω τις αγαπημενες μου γαριδες!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εμενα μου κοστισε πολυ οσες φορες συνεβη.... Δεν ερω αν φωναζα πιο πολυ απο το φοβο μου για τις κατσαριδες η για να τρομαξω τα γατακια να μη τη πειραζουν.... Τα καημενα!!!! Δεν καταλαβαιναν γιατι κανω ετσι

Αλλα το ενστικτο.....

Και οχι betadine mouthwash δεν μπορεις να δωσεις 

marestros
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ο αδερφούλης μας βγήκε κανονικό αιλουράκι..