Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

:lol::lol:
Μαλλον δεν χαρηκε παντως. Προσπαθησες να της στερησεις ενα καταπληκτικο παιχνιδι. Θα της περασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και με τι τροπο!! οπως καταλαβαινετε δεν ηθελα να αγγιξω την κατσαριδα γιατι δεν καταλαβαινα αν ηταν ζωντανη ή οχι και ετσι προσπαθουσα να της παρω την κατσαριδα με το σκουποξυλο απο το στομα. αν ηταν ζωντανη ομως θα αρχιζε να τρεχει, δεν ηταν τοσο εξυπνο εκ μερους μου αυτο. λετε να την χτυπησα ? ελπιζω οχι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Κι εγω επαιρνα τη σκουπα και φωναζα υστερικα χτυπωντας το πατωμα για να την αφησουν.... (να ερθουν και οι γειτονες να συνδραμουν...) Εσπευδαν και τη σκοτωναν (οι γειτονες :lol:) δεν εχω παραπονο

θα την σκοτωνα εγω δεν θα ηταν αυτο το προβλημα αν την προλαβαινα! δεν εχω καταλαβει που την βρηκε?

Και στα καλυτερα σπιτια οι ατιμες :down::down::/::(
Εστω κι ως εξαιρεση!!! Πετωντας ισως να εφτασε και στο δικο σου

είναι όντως αηδία , αλλά την να κάνεις, μην ξεχνάς ότι είνια γάτα και κατσαρίδες θα φάει και μύγες και άλλα πολλά:blink:

Μην στενοχωριέσαι, αλλά πάρτο απόφαση!
Εμένα σκοτώνει τα πάντα και ενίοτε τα τρώει κιολας.... Προχθές βρήκα μισό σαυράκι στο μπαλκόνι και μέχρι να μαζέψω το άλλο μισό είχε εξαφανιστεί. Για τις κατσαρίδες δεν συζητάμε καν...
Εμένα δεν με πειράζει τόσο, αλλά ο φίλος μου τρελαίνεται γιατί είχε μια γάτα σιαμέζα αριστοκράτισσα που δεν τα καταδεχόταν αυτά. :)
Προχθές ετοιμαζόμαστε για ύπνο και ανοίγω την μπαλκονόπορτα μήπως θέλει να μπει μέσα και τον είδα ξαπλωμένο με την κατσαρίδα ανάποδα μπροστά του...
Παλια μου την είχε φέρει ζωντανή στον καναπέ να παίξουμε.
Το βλέπω θετικά όμως: Στο νέο κοσμο που μένω εγώ κυκλοφορούν στο δρόμο και πετάνε μέχρι τα μπαλκόνια. Ο γειτονάς μου βρίσκει συχνά μέσα στο σπίτι γιατί μπαίνουν μέσα. Εγώ ποτέ φυσικά γιατί γίνονται παιχνιδάκι/μεζεδάκι...

α! εγω αμα τον δω να παιζει με τιποτα τετοιο που ειναι ζωντανο ακομα του το περνω και το αφηνω ελευθερο:redface: τα λυπαμε τα καημενα οχι οτι τα θελω μεσα στο σπιτι μου:down::sick::mpliaks: αλλα αμα τις δω μεσα τις βγαζω εξω απλως:redface::up:

Εμένα τα δικά μου δεν τις τρώνε (όσο έχω δει,τουλάχιστον) αλλά όταν πετύχουν καμιά στην αυλή παίζουν μαζί της μέχρι θανάτου και μετά την παρατάνε.

Και μένα τα δικά μου ακριβώς το ίδιο μαζεύουν κατσαρίδες και τζιτζίκια και δεν τα τρώνε. Έχουν πιάσει όμως τρεις φορές σαμιαμιθάκια και τα φάγανε και είναι τόσο γλυκούλια τα καημένα...:( Επίσης χθές πιάσαν δυο μιγαλές ευτυχώς δεν τις σκότωσαν είναι και σπάνια ζωάκια, πρόλαβα και τους τα πήρα...

Και μένα τα δικά μου ακριβώς το ίδιο μαζεύουν κατσαρίδες και τζιτζίκια και δεν τα τρώνε. Έχουν πιάσει όμως τρεις φορές σαμιαμιθάκια και τα φάγανε και είναι τόσο γλυκούλια τα καημένα...:( Επίσης χθές πιάσαν δυο μιγαλές ευτυχώς δεν τις σκότωσαν είναι και σπάνια ζωάκια, πρόλαβα και τους τα πήρα...

τι είναι οι μιγαλές???:hmm::hmm:

δεν μπορει να τη βλεπει σαν γαριδα!!! ειναι κατσαριδα και ειναι αηδια!!!!! εδω της βαζεις κιμα με ρυζι και δεν το τρωει και τρωει την κατσαριδα??????????????

:lol::lol::lol:

Παλια μου την είχε φέρει ζωντανή στον καναπέ να παίξουμε.

:lol::lol::lol::lol::lol::inlove::inlove:

αχ θε μου μη με αξιωσεις να παιξω με κατσαριδα στον καναπε μου ποτε!!!! μου ειπε η μαμα μου οτι προχθες ακουγοταν ενα τζιτζικι στο μπαλκονι. μετα απο λιγο σταματησε να ακουγεται αλλα οπου πηγαινε το κατσουλι ακουγοταν ενα τζτζτζτζτζ. πλησιασε και το ειχε στο στομα ηταν ακομα ζωντανο και το ελευθερωσε! φαινεται πως το μωρο μου μετα απο αυτο καταλαβε οτι τα "μεζεδακια"-αηδιες θα τις τα παιρνουμε γι'αυτο εχθες δειπνησε με τοση λαιμαργια:mpliaks:.
βρηκαμε το σιφωνι του μαλκονιου ανοιχτο και αυτη απο πανω να παραφυλαει. μαλλον απο εκει το τσιμπησε. αλλα εγω δεν εχω δει ποτε να βγαινουν απο εκει κατσαριδες, μαλλον τις προλαβαινει ολες!!! τουλαχιστον δεν θα εχω προβλημα με εντομα ποτε ξανα!!!

τι είναι οι μιγαλές???:hmm::hmm:

Βασικά μυγαλή είναι λάθος το έγραψα. Είναι κάτι ζωάκια που μοιάζουν πολύ με ποντίκια μόνο που έχουν μακριά μυτούλα και τρώνε έντομα... Και για να μη χάνονται κρατάει η μία την ουρά της προηγούμενης.:happy: Κι έχω ακούσει ότι είναι σπάνιο ζωάκη ρε γμτ και μου φαίνεται και παράξενο που βρέθηκε εδώ κοντά στο ηράκλειο...

Κι έχω ακούσει ότι είναι σπάνιο ζωάκη ρε γμτ και μου φαίνεται και παράξενο που βρέθηκε εδώ κοντά στο ηράκλειο...
Κι όμως υπάρχουν στην Κρήτη. Όσο για το πως βρέθηκε στο Ηράκλειο μάλλον έψαχνε για τροφή και τελικά έγινε τροφή...:/:

πρωτη φορα το ακουω!!!! δεν το εχω δει ποτε!!
Είναι έτσι κι εδώ ένα μωρό της. Ασχημούτσικο ζωάκι αλλά χαριτωμένο ταυτόχρονα....:P

Εντάξει μένουμε έξω από το Ηράκλειο και πρόλαβα και δεν έγιναν φαγητό:)... Αλλά κι ο πατέρας μου που έχει πάει σε πολλά μέρη της κρήτης και έχει ζήσει την έξοχη μου είπε πως δεν έχει δει ποτέ...

Πολύ γλύκες ξετρελάθηκα με το μικρό στη φωτο...:D

τι γλυκό ζωάκι!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: πρέπει να είναι και τοσοδούλικο....

Εμας ο Σαββας τρωει ακριδες και οι πεταλουδες ειναι ο καλυτερος μεζες του. Εχει τσακισει ολα τα λουλουδια της μητερας μου ετσι οπως πηδαει πανω τους!

Εντάξει μένουμε έξω από το Ηράκλειο και πρόλαβα και δεν έγιναν φαγητό:)... Αλλά κι ο πατέρας μου που έχει πάει σε πολλά μέρη της κρήτης και έχει ζήσει την έξοχη μου είπε πως δεν έχει δει ποτέ...

Πολύ γλύκες ξετρελάθηκα με το μικρό στη φωτο...:D

Ούτε εγώ έχω δει ποτέ τέτοιο ζωάκι αν και έχω ζήσει στα χωριά μας και στην εξοχή, γενικότερα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα ότι υπάρχει.:redface:
Πάντως,είναι παράξενο αλλά χαριτωμένο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back