Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

δεν μπορει να τη βλεπει σαν γαριδα!!! ειναι κατσαριδα και ειναι αηδια!!!!! εδω της βαζεις κιμα με ρυζι και δεν το τρωει και τρωει την κατσαριδα??????????????
Γι αυτό να της βάζεις κατσαρίδες με ρύζι. Τον κιμά μπορεί να τον σιχαίνεται και να της προκαλεί αηδία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kατσαριδοσυζήτηση

Είχε ξαναγίνει κι εδω (κατσαριδομυγοσυζήτηση!):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι αυτό να της βάζεις κατσαρίδες με ρύζι. Τον κιμά μπορεί να τον σιχαίνεται και να της προκαλεί αηδία.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σωστό κι αυτό!!!!!!!!

Είχε ξαναγίνει κι εδω (κατσαριδομυγοσυζήτηση!):)

Πάντως,οι κατσαριδοσυζητήσεις έχουν γέλιο :lol::lol::lol:

Συζήτηση έγινε κι εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Ο-Ματάκης-και-οι-κατσαρίδες.220416/

Πώς την καταλαβαίνω την αηδία σου..:sick:
Χθες βράδυ ο Νααμάν καθόταν στη βιβλιοθήκη από κάτω και κ'ατι κοίταζε και λέω, θα είναι κανά μυγάκι καμιά μύγα. Αλλά ΟΧΙ. Μπλιαχχχχχχχχχ... Κατσαρίδααααααα. Η αδερφή μου κοιμόταν και εγώ φοβόμουν να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου :lol::lol::lol: Τις μισώ. Σε κάποια φάση ανεβαίνει ο γάτος στη βιβλιοθήκη σε ένα ράφι και προβάλει το μπροστινό ποδαράκι να την αρπάξει. Μετά και ο μικρός αλλά όχι. Δεν τους άφησα. Μετά εξαφανίστηκε η κατσαρίδα...κουκουλώθηκα για να μην περπατήσει πάνω μου και βάλω τις φωνές βραδιάτικο (3 η ώρα το πρωί!!!!!). Μετά ακούω βαβούρα και βλέπω τους γάτους να κοιτάζουν πάνω.. Πάλι η σιχαμένη...........:blink::blink: Μετά από 2 ώρες που το πήρα απόφαση τη σκότωσα με την παντόφλα. Δεν ήθελα να τη φάει ο Ναραμπόθ :sick: που την πλησίαζε συνεχώς αν και τον έδιωχνα..

θα το δοκιμασω στην επομενη ευκαιρια:mpliaks::mpliaks::sick::sick:
πολυ γλυκα ζωακια οι μυγαλες δε νηξερα την υπαρξη τους!

Καλά βρε Ilovecats, έπεσες να κοιμηθείς με την κατσαρίδα στο δωμάτιο;; Και δεν άφησες και τα μωρά σου να βοηθήσουν; Πολύ θαραλλέα σε βρίσκω....

Το μόνο καλό που βρίσκω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι με βγάζουν από τον κόπο να τα διώξω/σκοτώσω εγώ η ίδια!!! Γιατί ειλικρινά τα σιχαίνομαι!
Τις προάλλες τα δικά μου έκαναν το ίδιο με μια σαρανταποδαρούσα!
Φαντάζεστε τι τσίριγμα έπεσε από μένα... Το σιχαίνομαι αυτό το ζωύφιο!
Ευτυχώς το αντιλήφθηκα αμέσως και τα έδιωξα από κοντά του.

τωρα κυνηγαει μια πεταλουδιτσα. η πεταλουδιτσα ειναι ψηλα στον τοιχο και το μωρο μου εχεο τρελλαθει γιατι δεν το φτανει!κανει κατι ηχους για να την τρομαξει εχει πολυ πλακα!!! και δεν ειναι κατσαριδα!!

Τι να πω εγω που η Μελανι ειχε φαει κοκκινο σκουλικι; :mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks: Να πω κιολας οτι τα σκουλικια και τα χταποδια ειναι η δικες μου φοβιες. Οποτε αν φατε χταποδακι μην ερθετε να με φιλησετε :sick::kiss:

ολγα το λατρευω το χταποδι!!! μην παμε ποτε μαζι για φαγητο:lol:. δεν θα μου αρεσει ουτε να τη δω να τρωει σκουληκι! μαλλον την προτιμω οταν τρωει ταμαγειρεμενα που της δινω και τις κονσερβες τους!!!

αηδια!!!! δεν θελω να με γλυψει για πεντε χρονια! μα καλα ειναι δυνατον? κατ'αρχην που τη βρηκε? δεν εχουμε εμεις κατσαριδες!!! την εφαγε το καταλαβαινετε? δεν με αφησε να την παρω με τιποτα!!! ειναι αηδια! και μετα μυριζε μη τυχον εχει μεινει τιποτα να το φαει. ουτε με το ψαρι δεν κανει ετσι. θα ξερασω:sick: μπλιαχ

Καλά... εδώ οι γάτες γλύφουν τον πωπώ τους μετά από κακάκια, η κατσαρίδα σε πείραξε; :p

Δυστυχώς και μενα ο γατουλης τρώει κατσαρίδες και φοβάμαι επειδή ριχνω τεζα σε γωνιές του σπιτιου (όπου δε μπορεί να παει φυσικά)μηπως παθει τίποτα:confused:

Από τότε που απόκτησα γάτα στο σπίτι δεν έχω δει ούτε μία κατσαρίδα κάπου ακουσα οτι ημοιρωδιά της γάτας τις διώχνει...

Δυστυχώς και μενα ο γατουλης τρώει κατσαρίδες και φοβάμαι επειδή ριχνω τεζα σε γωνιές του σπιτιου (όπου δε μπορεί να παει φυσικά)μηπως παθει τίποτα:confused:

Δεν μπορει να πάει;:blink: Μα απαγορευεται το κατσαριδοκτονο αν εχουμε γάτες:confused:

Είναι μόνες τους κατσαριδοκτονα :D:lol::lol:

Ριχνω τεζα πισω απο την κουζινα και στο μπαλκόνι έξω που δεν βγαίνει , πουθενα αλλου.Δυστυχώς έχουμε πολλές κατσαρίδες που ερχονται από τον ακάλυπτο ίσως γιατί δίπλα στην πολυκατοικία μας υπάρχει ταβέρνα.

Ριχνω τεζα πισω απο την κουζινα και στο μπαλκόνι έξω που δεν βγαίνει , πουθενα αλλου.Δυστυχώς έχουμε πολλές κατσαρίδες που ερχονται από τον ακάλυπτο ίσως γιατί δίπλα στην πολυκατοικία μας υπάρχει ταβέρνα.

Ωραία ταβέρνα θα είναι!!!:lol::lol:

Πάρε το Aroxol Mec, δεν δημιουργεί πρόβλημα στις γάτες, είναι άοσμο και είναι αυτό που κολάει πάνω τους κάτι φυσαλίδες και τις μεταφέρουν στη φωλιά,οπότε όλες οι κατσαρίδες ψωφάνε!!! Εμείς είχαμε τέτοιο πρόβλημα λόγο της γατοτροφής και από τότε που το πήρα, έτσι για να το δοκιμάσω είδα ότι έκανε δουλειά, αν θες πάρτο να δεις αν κάνει τίποτα και σε σένα

Εγω στο παλιο σπιτι επαιρνα τεζα αοσμο. Κι εριχνα παντου :(:(:(
Ευτυχως δεν επαθαν τιποτα τα γατακια!!! Εχω υστερικη προσεγγιση στο θεμα αυτο :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back