Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

Ναι με πιάνει κι εμένα υστερία όταν βλέπω κατσαρίδα, ειδικά τις τεράστιες μαύρες :sick::sick::sick::mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός από τον κίνδυνο να έρθει η γάτα σε άμεση επαφή με το εντομοκτόνο (να το πατήσει ή να το γλύψει δηλαδή) υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να φάει κατσαρίδα που είτε έχει φάει είτε έχει πάνω της εντομοκτόνο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατη δηλητηρίαση ή να είναι ακόμα και μοιραίο.:/:
Γι' αυτό, κατοικίδια και εντομοκτόνα δεν πάνε μαζί σε καμία περίπτωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον δεν σου χρειάζεται πια το Τέζα!

θα το δοκιμασω στην επομενη ευκαιρια:mpliaks::mpliaks::sick::sick:
πολυ γλυκα ζωακια οι μυγαλες δε νηξερα την υπαρξη τους!

Οι μεγάλες οι μαύρες είναι του ΑΓΡΟΥ. Αηδιαστικές αλλά λιγότερο βλαβερές από της πόλη (οι γνωστές ξανθιές)
Του αγρού τρώνε κοπριά ενώ οι άλλες στους υπονόμους, καταλαβαίνεις!!! :blink:

Καλά... εδώ οι γάτες γλύφουν τον πωπώ τους μετά από κακάκια, η κατσαρίδα σε πείραξε; :p

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :up::up::up::up::up:

προχθες το βραδυ μπαινοντας στο σπιτι ειδα κατι αδιαυκρινιστο, ηταν σαν μασημενο και μετα φτυσμενο εντομο. δεν εδωσα σημασια γιατι σκεφτηκα οτι βρηκε κανα τζιτζικι (δεν εμοιαζε με κατσαριδα) και για καποιο λογο το εφτυσε. σημερα μου ειπε η μαμα μου οτι καποια στιγμη εκανε εμετο και ηταν σαν αυτο που βρηκαμε προχθες. μου εξηγησε οτι ηταν σαν φυλλα με χνουδι. μπορει να τρωει τα φυλλα απο τα λουλουδια και να τα κανει εμετο μετα????:sick::sick::mpliaks::mpliaks:

να ανησυχησω????

ναι μπορεί...δες τι φυτό είναι, ίσως να μην κάνει να το τρώει (που πιθανότατα δεν κάνει γι'αυτό και το αποβάλει ο οργανισμός του)

γενικα παιζει πολυ με τα φυλλα στο μπαλκονι. το προβλημα βεβαια ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο φυτα και αν δεν κανει να τρωει κυκλαμινο εγω δεν εχω ιδεα αν εχουμε κυκλαμινο και ποιο ειναι κλπκλπ πρεπει να το ψαξω με την μανα.

βασικά μήπως με το φύλλο βοηθιέται και φτύνει και μπαλίτσες με τρίχες? Γιατί η πρασινάδα τα βοηθά να κάνουν εμετό καινα βγάλουν και τις μπαλίτσες με τρίχες που έχουν κάτσει στο στομάχι τους.
Απ' ότι θυμάμαι δηλαδή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

μπορει!!!! μπορει!!!!!

Eυχαριστώ θα το προσεξω ,γιατι το είχα παντα εννοια

αν αυτό που είδες είχε γκρι χρώμα είναι σίγουρα τριχόμπαλα, το χόρτα στις γάτες αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν, να αποβάλουν δηλαδή τις τριχόμπαλες. Αν η γάτα είναι ενήλικη δεν θα φάει από κάποιο φυτό που θα την πειράξει αντίθετα με τα μικρά γατάκια που δεν ξέρουν, αυτό όμως δεν ισχύει σε περίπτωση που κάποιος έχει ψεκάσει με φυτοφάρμακα, εκεί θέλει προσοχή.

εμενα παλι η γατα μου και τα γατακια τησ εφαγανβ εναν ολοκληρο γλαρο!!!!!!!εβλεπα τα μικρα να παιζουν με την φτερουγα του :happy::happy:!!χαχαχα:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα αυτο εγω δνε το βλεπω και για γεγονος χαρουμενο να γελασουμε... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα τα άτιμα είχαν βρει ένα ποντικάκι.....και το παίζανε ρουλέτα...είχαν στηθεί...γύρο γύρο και τα 5 πότε το έπιανε ο ένας πότε ο άλλος..το λυπήθηκε η ψυχή μου....δεν νομίζω όμως να το σκοτώσανε τελικά διότι δεν το βρήκα πουθενά...φαντάζομαι πως στο τέλος...θα βαρέθηκαν και θα το παράτησαν στη ησυχία του..:hmm:

Εγώ, που οι γατούλες μου είναι στον κήπο, έχω πολλά να διηγηθώ! Μια φορά η ξανθούλα μου σκότωσε φίδι μπροστά μου:blink: Τι τσιρίδες πάτησα δε λέγεται:lol: Πόντίκια δεν έχουν μείνει:greycat: . Ολη η φάση είναι όταν σκοτώνουν πουλάκια, η μαμά μου τσατίζεται!και εμένα με στεναχωρεί αλλά έτσι είναι η φύση. Πιάνουμε όλο το ζωικό βασίλειο από ζουζούνια, πεταλουδίτσες κτλ. πολλές φορές θυμώνω όταν τα βλέπω να βασανίζουν τα δύστυχα τα ζωάκια και τις μαλώνω αλλά αυτές τον χαβά τους...

ειναι γιατι να βλεπεισ ενα μικρο γατακι και μια φτερουγα 5 φορεσ σαν αυτο!!!0:/::confused::confused:

Όταν ήμουν μικρούλα, 10-12 χρόνων, ανέτρεφα περιστέρια. Είχα ζευγάρια που γεννούσαν, τους είχα δώσει ονόματα, ήξερα τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους (όσα από αυτά έμεναν κοντά και δεν έφευγαν για δικές τους φωλιές), τα τάιζα με το χέρι, ανέθρεψα και μικρούλι που είχε πέσει από φωλιά σε διπλανό σπίτι, ταΐζοντάς το στόμα. Ε, πόσα είχαν φάει οι γάτες , δεν λέγεται. Κυρίως μικρούλια που δεν πέταγαν καλά. Τις άτιμες, μου είχαν φάει και το ωραιότερο περιστέρι μου, βρήκα τα φτερά του σκόρπια στη αυλή. Όσο είχαμε περιστέρια, δεν είχαμε γάτα, παρόλο που όλοι τις αγαπούσαμε, ιδίως η μανούλα μου, που ήταν πολύ φιλόζωη. Όταν τα περιστέρια μας γέρασαν και πέθαναν δεν πήραμε άλλα, πήραμε γάτα.

και εμενα ετσι μου εκανε*!!!!σκοτονε διαφορα πουλια αλλα μονο τα επαιζε!!!!
*διοτι τωρα το δηλητιριασαν!

:) τι μου θύμησε το θέμα :)

Η προηγούμενη ημι αδέσποτη γάτα μου κυρία Ζιζή με το όνομα (εκ του ζιζίκα) δεν μου είχε φέρει ποτέ κανένα της κυνήγι... Στο απέναντι σπίτι όμως που είχε πρόσβαση η ζιζή υπήρχαν ποντίκια (στο υπόγειο). Η γειτόνισσα μου έλεγε συχνά πυκνά ότι τάιζε μεζέδες τη Ζιζή κάθε που της άφηνε ποντίκι στην πόρτα.... Η κυρία σταμάτησε να βάζει ποντικοφάρμακο μόλις άρχισε τη δράση της η γατούλα... ΦΟνιάας μιλάμε...

Ηξερε τι έκανε... Σε μένα η φωνακλού κεραμιδόγατα έβρισκε στάνταρ φαγητό... Στο απέναντι σπίτι έβγαζε τα προς το ζήν της κυνηγόντας :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back