Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

Ο μικρός από την άλλη νιώθω οτι δεν είναι γάτα!!Πέρασε μια κατσαρίδα τις προάλλες από μπροστά του και εκεινος απλά την ακολουθούσε από πισω,κάποια στιγμή τον αντιλήφθηκε μάλλον γιατί πάγωσε και εκείνος πήγε με το ποδαράκι του ΧΩΡΙΣ ΝΥΧΙΑ προς θεού μην την πληγώσουμε και την σκούντηξε για να ξαναξεκινήσει!!Ε μέχρι και η κατσαρίδα τον κατάλαβε πόσο άσχετος είναι ακόμα πρέπει να ευγνωμονεί την καλή της τύχη και έφυγε ανενόχλητη!!:mad::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλα εχω πεθανει στα γελια σου λεω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ ο δικος μου μου φερνει κατσαριδες, κ καθε αλλο εντομο που κανει το λαθος να περασει απτο μπαλκονι! κ εχει ενα υφος, λες κ εχει κανει το μεγαλυτερο κατορθωμα, παναθεμα τον..:up: ελα ομως που εγω δν εχω χειροτερο, δν αντεχω καθολου τα ζουζουνια. τι να τον κανω; το ξερω οτι δν κανει να τον μαλωσω γιατι ειναι το ενστικτο του ετσι, αλλα εχω γινει ρεζιλι πια στη γειτονια απτα ξεφωνητα που ριχνω απτην αηδια, καθε φορα που φερνει ενα "λαφυρο".. υπαρχει καμια προταση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τα 4 που έχω ,η Φοίβη είναι αυτή που δεν παίζεται:lol:.Κυνηγάει οτι πετάει και ότι περπατάει.Εχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δεκαοκτούρες και στα ποντικάκια.Βαρέθηκα να μαζεύω πτώματα.Ο Σπίθας το σιάμ, κάθε καλοκαίρι κάνει πάρτυ με τα τζιτζίκια.Κάνω αμάν κάθε φορά να βγάλω τα σκληρά φτερά τους από το στόμα του.Με τις κατσαρίδες παίζει απλά και γω παθαίνω υστερία, διότι τις σιχαίνομαι όσο τίποτα.Τουλάχιστον τις εντοπίζει.Κάτι είναι κι' αυτό:hmm::hmm:.Από τ' άλλα 2,η Λιλίκα κυνηγάει πεταλούδες,και η Ζούκη μύγες και μέλισσες με συνέπεια να την έχουν τσιμπήσει κανά 2 φορές :blink::blink:και να τρέχουμε.Οπως βλέπετε,έχω μια σύνθετη ομάδα και αλλίμονο σε ότι βρεθεί μπροστά της:up::up::up:.

Ωραίο το θέμα...και πολύ επίκαιρο για μένα.

Αυτή τη στιγμή έχω 4 ενήλικα και 2 μικρά, και γίνεται χαμός από κυνήγι.

Τους τελευταίους 2 μήνες μετράω τα ποντίκια που φέρνουν σπίτι. Μέσα σε 60 μέρες, έφεραν 43 ποντίκια. Το τελευταίο σήμερα, ένας τεράστιος αρουραίος, μέγεθος 75% ενήλικης γάτας...
Το περίεργο ήταν πως συνεργάστηκαν 2 για να τον σκοτώσουν, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί....

Τι να κάνουμε, ζούμε στην εξοχή, οι αγροί είναι γεμάτοι από ποντικούς!!!

ΥΓ. Δεν περιορίζονται μόνο στα ποντίκια βέβαια.
Έχω βρεί τα εξής ζώα σκοτωμένα στην αυλή μου:
-Σαύρες
-Αλογάκια Παναγίας
-Μολυντήρια
-Βάτραχος (!!!!!!)

Ωραίο το θέμα...και πολύ επίκαιρο για μένα.

Αυτή τη στιγμή έχω 4 ενήλικα και 2 μικρά, και γίνεται χαμός από κυνήγι.

Τους τελευταίους 2 μήνες μετράω τα ποντίκια που φέρνουν σπίτι. Μέσα σε 60 μέρες, έφεραν 43 ποντίκια. Το τελευταίο σήμερα, ένας τεράστιος αρουραίος, μέγεθος 75% ενήλικης γάτας...
Το περίεργο ήταν πως συνεργάστηκαν 2 για να τον σκοτώσουν, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί....

Τι να κάνουμε, ζούμε στην εξοχή, οι αγροί είναι γεμάτοι από ποντικούς!!!

ΥΓ. Δεν περιορίζονται μόνο στα ποντίκια βέβαια.
Έχω βρεί τα εξής ζώα σκοτωμένα στην αυλή μου:
-Σαύρες
-Αλογάκια Παναγίας
-Μολυντήρια
-Βάτραχος (!!!!!!)
τι να πω κι εγώ!:redface:
έχω βρεί από ακρίδες μέχρι οχές:sick::sick::sick:!!!!!!!!!!

Εμενα η γατα μου,σκωτωνει κατι μικρα μαυρα μυγακια που καθονται συνηθως στους τοιχους της πιλοτης μας.Πηδαει πολυ ψηλα και τα σκωτωνει με τα ποδια της,καποια τα τρωει κιολας.Σημερα,σκωτωσε ακριδα.Βρηκα το ενα ποδαρακι της.Την υπολοιπη την εφαγε.Χθες,η γατα της γειτονισας σκωτωσε ενα ποντικακι,καθως το πηγαινε στα παιδια της,το βουταει η δικια μου απο το στομα της,ευτυχως δεν το εφαγε.

ειχα καποτε εναν γατουλη τον φανη:(που αφου ειχε ξεπαστρεψει τα παντα στην αυλη[ποντικια,βατραχια κ λοιπα ζωντανα]μου εφερνε πεσκεσι κατσαριδες ζωντανες.αφου μας τις εδειχνε τις σκοτωνε.ο τωρινος γατουλης ο μελενιος μου ειναι βαρυς δεεν κυνηγαει βαριεται

ασχετο τι τελειες οι γατουλες σου prince:up::up::up::up::up::up::up:

Εμένα το τέρας το μαύρο ο Βρούκος που μου είχε φέρει και ποντίκι και καμάρωνε κιόλας τι να΄κανα; Μισή ώρα προσπαθούσα να του το πάρω από το στόμα και εκείνο το κακόμοιρο να τσιρίζει μια σταλιά πράγμα.Να τον βουτήξω ολόκληρο στο betadine έπρεπε αλλά που να μου κάτσει...

Συνημμένα

• Εικόνα 001.jpg
    Εικόνα 001.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 55
Ο δικός μου ο Βρούκος έφερε κι ένα φίδι χοντρό σαν λάστιχο ποτίσματος στο γκαράζ.Συνεργάστηκαν με την αδελφή του την Μπετίνα κι ο ένας το χτυπούσε από το κεφάλι κι η άλλη απ΄την ουρά και τελικά το σκότωσαν.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου;Καμαρώστε τους δολοφόνους...

Συνημμένα

• DSC00274.jpg
    DSC00274.jpg
    303,8 KB · Εμφανίσεις: 65
Απάντηση: Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό Πρόσωπο!

Με κεντρισε ο τιτλος και μπηκα σ αυτο το θεμα.
Βεβαια ,δε θα ελεγα ποτε τη γατα μου δολοφονο...με παγωνει η εννοια αυτης της λεξης.....παρ οτι στην κατηγορια των killers η γατα κατεχει την πρωτη θεση....
παρολο που και η δικια μου ,μου εχει φερει απο την βεραντα εναν σπουργο καταματωμενο απο τα δοντακια της τα κοφτερα.
Ομως η φυση της αυτη ειναι και δεν μπορει να αλλαξει....ενστικτο ειναι και ναι κυνηγανε για παιχνιδι και οχι για φαγητο( τοσο καλοταισμενες αλλωστε απο μας,σιγα μην θελανε να φανε το σπουργο η το ποντικι......).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα ,
το πιο απίστευτο `κυνήγι` το έχω δει από τον δεύτερο γάτο μου τον Μπουρμά .
Τον έβγαζα στην αυλή για να παίζει και κάποια μέρα τον χάνω από τα μάτια μου .
Φωνάζω , χτυπάω το πιατάκι του τίποτα .
Ξαφνικά κοιτάω προς τα πάνω και ο τύπος έχει σκαρφαλώσει σε ένα πεύκο
βρίσκετε περίπου στα 6-7 μέτρα ύψος και κοιτάει προς τα πάνω προσηλωμένος .
Εντελώς ακίνητος και κάθε λίγο να ανεβαίνει και ψηλότερα εντελώς αθόρυβα πάντα .
Τελικά μετά από λίγο κατέβασε μια δεκαοχτούρα στο μέγεθος του περίπου .
`Ηταν περίπου 4 μηνών τότε ακόμα δεν κατάλαβα πως τα κατάφερε . . .

Παναγιώτης .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα,
το δικό μου γατάκι μια και δεν βγαίνει έξω δεν έχει κάνει τέτοια. ωστόσο, είχε ένα μικρό κουκλάκι ποντικάκι που έκανε θόρυβο όταν του πίεζες την κοιλιά. ένα βράδυ, όταν γύρισα στην δουλειά άκουσα ένα συνεχή θόρυβο. πάω στην κουζίνα και τι να δω: η γατούλα είχε βγάλει τα χέρια από το ποντικάκι και το είχε ρίξει και μέσα στο μπολ με το νερό της. Το καημένο το κουκλάκι είχε κολλήσει και φώναζε!!

ξερω οτι εχει καιρο να παρει απαντησεις αυτο το θεμα,και ξερω οτι ειναι το πρωτο μου μυνημα πριν συστηθω...αλλα ψαχνοντας στο google λυση για τα κατορθωματα της κυρα-γατας μου επεσα πανω σ αυτο το θεμα..
μου χε φερει και παλιοτερα λαφυρα,ποντικακια,σπουργητια και μικρες σαυρες,κ εφερε και σημερα ενα ποντικακι...
μενω και σε εισογειο σε εξοχη και την αφηνω να μπαινοβγαινει..τον πιο πολυ καιρο μεσα ειναι,αλλα που εμαθε να κυνηγαει ετσι δε μπορω να καταλαβω.
που λετε λοιπον,εφερε ενα ποντικακι μια σταλια..την ακουγα που κοπανιοτανε απο κει και λεω κατσε να δω..και με το που γυρναει να με δει της φευγει το ατιμο και χωνεται πισω απο τα ντουλαπια της κουζινας..οσο κ αν ξυλωσα οτι μπορουσα μαζι μ αυτην..δεν καταφερα να το βρω..
σας εχει συμβει κατι τετοιο?και πως το αντιμετωπισατε?
ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ φίλε μου τα ίδια βάσανα έχω κι εγώ με τον δικό μου τον κουβαλητή..παλιότερα σαύρα είχε μπεί πίσω από τα ντουλάπια της κουζίνας και πέθανε εκεί η κακομοίρα.Το ποντικάκι προφανώς θα βγεί το βράδυ που όλα θα ησυχάσουν.από εκεί που μπήκε.Τώρα που θα το βρείς;Μπορεί να ανέβει παντού..(ακόμα και πάνω στον πάγκο είχα βρεί ποντικάκι ένα πρωί)εκτός και αν το περιμένει η άτιμη φονιάς να βγεί,και το πιάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδια..ειναι η φυση της γατας να ειναι κυνηγος.Ειναι το στοιχειο της..πως να το κανουμε;Δεν υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο απο αυτο..:D

δε ξερω..το βλεπω να μενει εκει μεσα παντως..αν κ αυτη δε νομιζω ν ασχοληθει μετα που θα σαπιζει στον υπνο...
εβαλα παλι τις ταυλες και εκλεισα οπου μπορουσα κανα 2 τρυπουλες(η μια που μπηκε)με αλουμινοχαρτο σφιχτα..
ας μεινει εκει μεσα.ηταν πραγματικα μια σταλια.ελπιζω να μη βρωμησει πολυ...γμτ!
το αλλο που σκεφτομαι ειναι μη τα φερνει την ωρα που κοιμαμαι πανω στο κρεβατι..αν και δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο 2 χρονια τωρα..αλλα τη να την κανω τη ρουφιανα..ειναι η αδυναμια μου κ ας ειναι μουγκη(μουγκα τη λεω!!!)

Τώρα θυμήθηκα την άτυχη την αδερφή μου που έχει τύχει να ξυπνάει κ να βλέπει πάνω της ψόφια κατσαρίδα κ την γάτα της να κοιτάει περήφανα:lol: Εμένα πάλι ο δικός μου όποτε βλέπει έντομο έχει το βίτσιο να το βασανίσει κανένα τέταρτο κ μετά να το κάνει μία χαψιά:D κ επειδή έχω μεγάλη εντομοφοβία, όποτε βλέπω κάτι στέλνω το yugi να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη φύση:D

μολις το ξετρυπωσα και δουλεψε παντοφλα..η Μουγκα κοιμοταν..δε πειραζει..το επομενο...
ησυχασα...
χαιρετισματα απο πατρα!

όχι μωρέ το καημένο... δεν έπρεπε να το σκοτώσεις...κρίμα...
Τώρα θυμήθηκα την άτυχη την αδερφή μου που έχει τύχει να ξυπνάει κ να βλέπει πάνω της ψόφια κατσαρίδα κ την γάτα της να κοιτάει περήφανα:lol: Εμένα πάλι ο δικός μου όποτε βλέπει έντομο έχει το βίτσιο να το βασανίσει κανένα τέταρτο κ μετά να το κάνει μία χαψιά:D κ επειδή έχω μεγάλη εντομοφοβία, όποτε βλέπω κάτι στέλνω το yugi να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη φύση:D

αχαχαχαχαχαχααααααααααααααα είχε πάει τα λάφυρα στο κρεβάτι? πολλά γέλια!!!εγώ έχω το Μύτσα που τον φωνάζω και μυγοσκοτώνι, καταλαβαίνετε το λόγο! αχαχαχχαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back