Ο εχθρός της τουαλέτας!

galateia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Γειά σας!
Γνωρίζω το site σας καιρό ως χαζογατομαμά και εγώ αλλά δεν έτυχε ποτέ να βρεθώ σε δύσκολη θέση ώστε να ποστάρω θέμα!
Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα,γιατί είμαι σε κατάσταση πανικού,οπότε ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά από τους admins!
Στο θέμα λοιπόν:
Ο γάτος μου,age 2,ενώ πήγε τουαλέτα(του έχω άμμο) κανονικά σήμερα 2 φορές,κατά τις 9 η ώρα άρχισε τα κλάματα.Στην αρχή νόμιζα ότι τον πείραξε που είχε σκοτωθεί εντελώς το τελευταίο του θήραμα και δεν έδωσα σημασία.
Στην πορεία όμως έβλεπα ότι το γατί συνέχιζε να κλαίει και να ...σφίγγεται!
Τον πάω στην άμμο του,τίποτα!
Αλλάζω την άμμο του,πλένω το καλάθι της άμμου,παλι τίποτα.
Αλλάζω νερά,φαγητά.Τίποτα.Τρίβω κοιλίτσα,μαντέψτε...τίποτα!
Έχει προσπαθήσει να πάει και μόνος του τουαλέτα 3 φορές.
ΤΙΠΟΤΑ!Να φάει άλλες 2.Μυρίζει και φεύγει!
Και τώρα κάθεται(του χω φτιάξει μια φωλίτσα τώρα με κουβέρτες),κλαίει (προφανώς πονάει) και προσπαθεί να κοιμηθεί (με απόλυτη αποτυχία φυσικά).
Του χαϊδεύω,δε θέλει,λογικό.
Πριν που τόλμησα να του μιλήσω,μου αντιμίλησε και με έφτυσε...
Η κατάσταση έχει βγει εκτός ορίων!
Και το κακό είναι ότι την ώρα που τον έπιασε ο γιατρούλης μας δεν είναι στο ιατρείο!Και ανοίγει αύριο το πρωί στις 11...τι να κάνω;
Νιάου!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κρίνεις σοβαρή την κατάστασή του ψάξε να βρεις εφημερεύον ιατρείο.

δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. μπορεί να έσφιξε πολύ στα κακάκια του, να έχει πέτρούλες στην ουρίθρα του, να έχει πυρετούλη. τα πάντα. Κοίτα και αποφάσισε αν κρίνει αμεσης μετάβασης στο γιατρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.Τσισα του δε μπορει να κανει;Στειρωμενος;Τι τρωει;Μπορει να ειναι καμια ουρολιθιαση αλλα πρεπει να τον δει γιατρος.Δεν εχεις το κινητο του;Ειναι επειγον και σε τετοιες περιπτωσεις δεν πρεπει να χανεται χρονος και να ποναει ο καημενος...

Συμφωνώ με τη Δώρα. ΑΝ έχεις κινητό ενόχλησέ τον. Στο κάτω κάτω θα τον πληρώσεις δεν θα τον δει τσάμπα. Για αυτό τον χρειάζεσαι. Αν δεν έχεις ψάξε για διανυκτερεύον...

Πρόβλημα.... σοβαρό θα έλεγα. Καλύτερα να βρείς έναν γιατρό, σχετικά σύντομα.:hmm:
Ε
άν δεν βρείς τον δικό σου, εδώ μια λίστα με προτεινόμενους γιατρούς, και κλινικές. Με ΜΩΒ είναι οι 24ωρες.
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Στειρωμένος είναι!
Κι εγώ αυτό φοβόμουν!
ΙΙΙΙΙΙ!
Δεν έχω τηλέφωνο κινητο του γιατρού!
Θα ψάξω για διανυκτερεύον ιατρείο (υπάρχουν?!?!?!)
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Αν ξέρει κανείς κανένα τέτοιο ιατρείο κοντά στο Ν.Φάληρο πλιζ ας μου στείλει πμ!
Σε λίγο και ο Ρίκο και εγώ θα θέλουμε γιατρό!Sniff!

Κοιταξε στη λιστα συνιστωμενων κτηνιατρων.Δεν ετρωγε ειδικη τροφη;Και πηγαινε τον οσο πιο γρηγορα μπορεις,να μη χρειαστει καθετηριασμο αν ειναι αυτο,ειναι κριμα...Περιμενουμε νεα σας!

Δεν το λινκ πιο πανω τα εχει και διανυκτερευον και εφημεριες και 24ωρες κλινικες.

Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!
Ελπίζω να ακούσετε σύντομα ΚΑΛΑ νέα μας!
Άμα πάθει τίποτα έχω θα τρελαθώ!Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω!:cry::cry::cry:

Δυστυχώς είμαι από φορμάτ και δεν έχω excell.... φτου!

Ηρέμησε, έχω δεί πολλές γάτες με το ίδιο πρόβλημα... περνάει, με καθαρισμό και ειδική τροφούλα.

Μα ειδική τροφούλα τρώγαμε και εμείς !!!
Παιδιά sorry που γράφω μες στην υστερία αλλά αυτή τη στιγμή φανταστείτε ότι ντύνομαι και γράφω,κλαίω 1-2 δεύτερα,συνέρχομαι και παίρνω τηλέφωνα...!!!!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τερψιχόρη Σιγάλα Μαρίας Χατζηκυριακού 93 210 4285732 / 6932533630 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σπυρίδων Μπέλλος 2ας Μεραρχίας 19 και Αλκιβιάδου 210 4226146
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Φλώρα Δακορώνια 210 4512617

Χίλια ευχαριστώ!!!!
Να στε καλά!
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορεσω να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε απόψε!
Φιλιά πολλά!
P.S.:We'll be back!

Αν θέλεις άλλη περιοχή, ή 24 κλινική μου λές...:) Να στα βάλω.

Περιμενουμε,οχι πανικος,μην του μεταφερεις κι αυτου του καημενουλη τη συγχιση σου...Ολα θα πανε καλα,θα περιμενουμε τα καλα σας νεα!

Περαστικά στον γατούλη, μακάρι να μην είναι τίποτα το τραγικό! Αναμένουμε νέα σας!

Αν θέλεις άλλη περιοχή, ή 24 κλινική μου λές...:) Να στα βάλω.
Ξέρεις τι;Αυτά που μου δωσες τα πήρα αλλά δεν απαντάνε!
Αν δε σου είναι κόπος,θα με ενδιέφερε μία 24ωρη όχι αναγκαστικά Πειραιά,εδώ γύρω όπου να ναι!
Χίλια συγγνώμη,απλά τα τηλς που μου δωσες δε μου απαντάνε!

ΚΟΡΩΠΙ Αττικό Νοσοκομείο Ζώων 210 6640552
ΠΙΚΕΡΜΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ 21 Χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος 210 6038023 / 210 6038024 / 210 6038028
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Πολυϊατρείο Ζώων Θεσν/νίκης 38 (150μ. Από Renault) 210 2525590

Δεν νομίζω ότι είναι κοντά σου...
Καλό είναι να πας σήμερα... το διόρθωσα.:redface: Γιατί απο ότι διάβασα είναι ηδη μια μέρα η σημερινή.

Σ'ευχαριστώ και πάλι!
Όχι όχι!Στη βράση κολλάει το σίδερο!Αν περιμένω το πρωί θα μείνουμε και τα 2 άγρυπνα και μετά τι αντοχές θα χουμε για ιατρο-περιπέτεια?!?
Πατουσάκια σε όλουυυυς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back