julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν βρήκες, φύγε....εύχομαι περαστικά γρήγορα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα μία 24ωρη κλινική στο Παλαιό Φάληρο (όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει πμ) και είχαμε μία επίπονη (για όλους) επέμβαση που στοίχισε 200 ευρώ(υποθέτω ότι κάποιος άλλος γιατρός θα σας πάρει ή περισσότερα ή λιγότερα.εμένα ήταν και λόγω ώρας τόσα).
Ο Ρίκο δέχτηκε μία ηρεμιστική και μετά από ένα μακελειό των δακτύλων μου (είχαμε απώλεια ενός νυχιού και πολύ αίματος με επιζόντες 3 πρησμένα δάκτυλα!) μία τοπική αναισθησία(εγώ φταίω γιατί όταν ο γιατρός μου είπε να τον δέσουμε του απάντησα "Γάτα είναι όχι δραπέτης του Αλκατράζ" και να τι έπαθα.Τελικά τον έδεσε και ήμασταν όλοι πιο ήρεμοι...)
Η διαδικασία είναι να του βάλει μερικά σωληνάκια με αντλία στην ουρήθρα του και να σφύξει την κοιλίτσα ώστε να βγούνε τα τσισάκια!Και επειδή η κοιλίτσα του Ρίκο ήταν σα "μπαλίτσα" όπως τη χαρακτήρισε ο γιατρός,από υγρό,αυτό έγινε 2 φορές.
Τώρα,το γατί πήρε αντιβίωση και αλοιφή.Η αλοιφή θα συνεχιστεί,η αντιβίωση όχι.
Κάναμε και ράματα (γιατί ο καημένος είχε δαγκωθεί σε ένα πολύυυυ ευαισθητο σημείο επειδή ήθελε διακαώς τουαλέτα,και έχει κάνει πολλές πολλές πληγίτσες :cry
και άλλαξα την άμμο σε εφημερίδες λόγω των πληγών.Θα φορέσει κολάρο για 2-3 μέρες και μετά θα τον πάω στον κανονικό μας γιατρό για να μου συστήσει φάρμακα που ίσως χρειαστεί μετέπειτα,να βγάλουμε τα ράματα και να δούμε τη γενική μας κατάσταση!
Σας είπα και πριν ότι τρώγαμε ειδική τροφή για στειρωμενους γάτους.Φαίνεται ότι ούτε κι αυτό είναι αρκετό.Θα το συζητήσω με τον γιατρό μου και θα σας πω τι τελικά μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις.
Αν και ο γιατρός είπε ότι είναι πολύ κρίμα ενα τόσο νεαρό γατάκι να έχει πέτρα στην ουρίθρα του,μπορεί αυτό αν αντιμετωπιστεί σωστά να μην επιβαρύνει την υγεία του μετέπειτα!
Όσο για τον ασθενή μας,ο μισός είναι κουτσός κι απ'το να βασανίζεται κυνηγώντας με μάταια στο σπίτι,τον φάσκιωσα!Τώρα φυσικά μυρίζει καλύματα,μαξηλάρια,εμένα σαν μανιακός,με γουρλωμένα μάτια αλλά είναι φυσικό να είναι σοκαρισμένος φοβισμένος και ζαλισμένος.
Σκέφτομαι ότι έχει πληγωθεί από όλα όσα του έκανα σήμερα.
Γιατί δεν μπορεί να καταλάβει ότι το κανα για το καλό του.
Με πονάει αυτό,με κάνει να νιώθω ενοχές αλλά ακόμα κι τις ενοχες μπορώ να αντέξω αν το γατούλι μου είναι καλά.
Είπα πολλά ε;Είναι βλέπετε το πρώτο μεγάλο σοκ ως γατομαμά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σου δίνει χαρά αλλά επειδή ακριβώς δεν μπορεί να μιλήσει για να σου πει που πονάει,αν πεινάει,αν διψάει έχεις την ευθύνη και την υποχρέωση να το καταλάβεις εσύ!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχώς που τον έτρεξες τον μικρούλη σου γατούλη.Ευτυχώς και θα γίνει καλά τώρα. Αυτές οι περιπτώσεις δεν θέλουν καθυστέρηση. Μπράβο σου που τον πήγες βραδιάτικα.
Ουφ,παλι καλα που τον πηγες...Περαστικα σας,σιγουρα θα βρειτε μια λυση με τον γιατρο και θα τα παει καλυτερα ο μικρουλης.![]()
Δεν μπορώ να σταματήσω να σας ευχαριστώ!Θα καταντήσω να σμαμάρω το ίδιο μου το θέμα!Όσο για τα "μπράβο" που τον έτρεξα,μα ποιός δε θα έτρεχε τη γάτα του αν ήξερε πόσο σοβαρά είναι;Ευτυχώς ο γατούλης μου θα γίνει καλά!Υπομονή μόνο χρειάζεται και στους 2 μας 2 μέρες μόνο!Κάνει τουαλέτα παντού επειδή του φεύγουν και επειδή δεν καταδέχεται στις εφημερίδες!Απ'το να μην κάνει όμως ΧΑΛΑΛΙ!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά και πάλι. Μερικές φορές και οι ειδικές τροφές δεν μας αποκλείουν την πιθανότητα να φράξουν. Υπάρχουν γατιά με προδιάθεση, οπότε ότι και να κάνεις... απλά το ξέρεις και με το παραμικρό τρέχεις.
Περαστικά, θα περιμένουμε νέα.
Καλημέρα.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς καθόλου... την ιστορία με την απώλεια νυχιού την έχω περάσει πρόσφατα (αλλά εγώ ήμουν εκείνη που απώλεσε το νύχι και όχι ο γάτος μου
)Όταν με το καλό πάτε στο γιατρό σας, ρώτα τον τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί μια ουρολοθίαση, εκτός από το να χορηγείται ειδική τροφή για στειρωμένα. Πιστεύω ότι θα είναι καλό να το ξέρουμε όλες όσες έχουμε στειρωμένα αρσενικά.
Και πάλι περαστικά!
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περαστικά σας!Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς καθόλου... την ιστορία με την απώλεια νυχιού την έχω περάσει πρόσφατα (αλλά εγώ ήμουν εκείνη που απώλεσε το νύχι και όχι ο γάτος μου
)
Όταν με το καλό πάτε στο γιατρό σας, ρώτα τον τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί μια ουρολοθίαση, εκτός από το να χορηγείται ειδική τροφή για στειρωμένα. Πιστεύω ότι θα είναι καλό να το ξέρουμε όλες όσες έχουμε στειρωμένα αρσενικά.
Και πάλι περαστικά!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σ' αυτήν την περίπτωση, μόνο ένα έχω να πω: ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΤΣ.Μα εγώ ήμουνα αυτή που έχασε το νύχι!
Πώς είστε σήμερα λοιπόν; Ο ασθενής μας ανέκαμψε καθόλου;

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ' αυτήν την περίπτωση, μόνο ένα έχω να πω: ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΤΣ.
Πώς είστε σήμερα λοιπόν; Ο ασθενής μας ανέκαμψε καθόλου;![]()
Νομίζω!Κάνει συνέχεια τσίσα!Δεν τρώει δεν πίνει!Αλλά ετοιμάζομαι να πάω τώρα να ξοφλείσω τον γιατρό (δεν είχα την έμπνευση ότι θα μου πάει τόσο,δεν μου το 'πε κι απτο τηλ κι είχα πάνω μου 150!) και θα του τα πω ΟΛΑ!Είμαι υποχόνδρια σε θέματα υγείας!Πόσο μάλλον του παιδιού μου!
Νιαρρρρ!Εσείς τι κάνετε;Όλο για τον δικό μου λέμε!Ανυπομονώ να βρω λίγο χρόνο (γιατί είμαι γατομάνα,φοιτήτρια,εργαζόμενη και διαβάζω και για 2ες Πανελλήνιες!) να γνωρίσω απ'το φόρουμ και τις μαμάδες και τα παιδιά σας!
Αλήθεια,αγόρια υπάρχουν στην παρέα;
Desdemona
Διάσημο μέλος

Εγώ θα σου πω απλώς ότι είμαι η περήφανη μαμά του Πρέστο, ενός πορτοκαλί γάταρου ενός έτους (θα τον δεις και ως "κεχριμπαρένιο" ή απλώς "Μύτη").
Περιμένουμε νέα σου από το γιατρό! Πολλά φιλιά στη Ρικομουσουδίτσα!
ΥΓ: Αλήθεια, είσαι φοιτήτρια και ξαναδίνεις; Σε ποια σχολή;
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον είδα τον Πρέστο σου και είναι χάρμα οφθαλμών πραγματικά!Περήφανος γάτοςςςςς!!!

Να μου τον φιλήσεις!Πάω κοπέλες (και λίγα παληκάρια!)!!!!

Και αγόρια έχουμε, λίγα βέβαια, αλλά υπάρχουν. Εμάς με τον καιρό θα μας γνωρίσεις και θα μας λατρέψεις, είμαστε αξιαγάπητες
Εγώ θα σου πω απλώς ότι είμαι η περήφανη μαμά του Πρέστο, ενός πορτοκαλί γάταρου ενός έτους (θα τον δεις και ως "κεχριμπαρένιο" ή απλώς "Μύτη").
Περιμένουμε νέα σου από το γιατρό! Πολλά φιλιά στη Ρικομουσουδίτσα!
ΥΓ: Αλήθεια, είσαι φοιτήτρια και ξαναδίνεις; Σε ποια σχολή;
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
(κι αν δεν έχεις από ποιον
Τέλος πάντων... αυτό είναι ένα άλλο θέμα...απλά,με ανησυχεί γιατί σε περίπτωση που συμβεί κάτι...
Eίδα τις φωτογραφίες του Ρίκο στο club στο Pathfinder,είναι ένας όμορφοςςςςςςςςς

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν τον πήραμε (τότε δε ζούσα μόνη),είπα στη μαμά μου "Θα 'ναι δική μου γάτα!Εγώ θα έχω την ευθύνη της!Στο υπόσχομαι!".
Ολάκερη υπόσχεση ήταν αυτή!
Χαλάλι του,χαλάλι του!

Όσο για το club στο path το 'χω λίγο αφημένο!Το έφτιαξα για να στέλνω από αυτό μηνύματα καθημερινά στη μαμά μου μήπως και την ψήσω να μου πάρει γάτα!!!!!!
Ε μετά ήρθε ο Ρίκο και θρονιάστηκε στην κεντρική!!Χιχιχιχι!
Πάντως φτιάχνω σιγά σιγά άλμπουμ του και εδώ!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool