darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα.
03-12-07
16:46
Λοιπόν, θέλω να σας πω κάτι που μου συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα πετ σοπ. Γύρισα απο ταξίδι στο εξωτερικό Παρασκευή βράδυ και ανακάλυψα ότι είχε τελειώσει η άμμος για το μωρό μου. Ήταν ήδη 8:20 και για να μην τα πολυλογώ, επειδή δεν προλάβαινα να πάω αλλού αποφάσισα να επισκεφθώ ένα πετ σοπ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν φοβερά αρνητική. Με τεράστια γράμματα έγραφε απέξω ότι πωλούνται καθαρόαιμα ζώα κάθε ράτσας με πιστοποιητικά και με πιο μικρά γράμματα ότι πωλούνται τροφές κλπ. Παρέβλεψα το γεγονός γιατί ήταν ανάγκη να πάρω άμμο και δυστυχώς πέρασα το κατώφλι του. Ένας κύριος χοντρός και βαριεστημένος με υποδέχτηκε. Σας παραθέτω τον διάλογο:
-Έχετε άμμο για γατούλες?
-Ναι
-Τι μάρκες?
-Μονο δύο. Friskies και mycat.
-Την mycat δεν την ξέρω. Είναι καλή?
-Δεν ξέρω. Ο κοσμάκης την παίρνει πάντως.
-Είναι απο αυτές που κάνουν σβώλους?
-Α, δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ μου γάτα.
-Τέλος πάντων θα πάρω την Friskies.
-Ωραία, κάτσε να στην ζυγίσω.
(μιλάμε για το 5κιλο που αγοράζουμε, δεν ξέρω γιατί ήθελε να το ζυγίσει)
-Μάλιστα. Τροφές για γάτες έχετε?
-Ναι, η καλύτερη που έχουμε είναι η Friskies. Μετά έχουμε και άλλες πολύύύύ φθηνές.
-Α σας ευχαριστώ δεν πειράζει. Τρώει μόνο συγκεκριμένα πράγματα.
Να μην σας τα πολυλογώ, ο τύπος προσπάθησε έπειτα να με πείσει να μου φέρνει την συγκεκριμένη τροφή που τρώει ο γατούλης μου με μια μικρή επιβάρυνση και όπως προείπα ζύγισε την άμμο που την παίρνω 3,5 ευρώ απο σούπερ και μου ζήτησε 4,40!
Απλά ήθελα να σας δείξω πως ο κάθε άσχετος μπορεί να ανοίξει ένα pet shop και να πουλάει ζωάκια, να μην έχει βασικές γνώσεις για την φροντίδα των ζώων (φανταστείτε δεν ήξερε καν για άμμο με σβώλους), να διαφημίζει τις φτηνές τροφές και να ζητάει όσα λεφτά θέλει για τυποποιημένα προϊόντα.
Ντρέπομαι για τα 4,40 που έδωσα σε αυτόν τον άθλιο...
-Έχετε άμμο για γατούλες?
-Ναι
-Τι μάρκες?
-Μονο δύο. Friskies και mycat.
-Την mycat δεν την ξέρω. Είναι καλή?
-Δεν ξέρω. Ο κοσμάκης την παίρνει πάντως.

-Είναι απο αυτές που κάνουν σβώλους?
-Α, δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ μου γάτα.

-Τέλος πάντων θα πάρω την Friskies.
-Ωραία, κάτσε να στην ζυγίσω.
(μιλάμε για το 5κιλο που αγοράζουμε, δεν ξέρω γιατί ήθελε να το ζυγίσει)-Μάλιστα. Τροφές για γάτες έχετε?
-Ναι, η καλύτερη που έχουμε είναι η Friskies. Μετά έχουμε και άλλες πολύύύύ φθηνές.
-Α σας ευχαριστώ δεν πειράζει. Τρώει μόνο συγκεκριμένα πράγματα.
Να μην σας τα πολυλογώ, ο τύπος προσπάθησε έπειτα να με πείσει να μου φέρνει την συγκεκριμένη τροφή που τρώει ο γατούλης μου με μια μικρή επιβάρυνση και όπως προείπα ζύγισε την άμμο που την παίρνω 3,5 ευρώ απο σούπερ και μου ζήτησε 4,40!
Απλά ήθελα να σας δείξω πως ο κάθε άσχετος μπορεί να ανοίξει ένα pet shop και να πουλάει ζωάκια, να μην έχει βασικές γνώσεις για την φροντίδα των ζώων (φανταστείτε δεν ήξερε καν για άμμο με σβώλους), να διαφημίζει τις φτηνές τροφές και να ζητάει όσα λεφτά θέλει για τυποποιημένα προϊόντα.
Ντρέπομαι για τα 4,40 που έδωσα σε αυτόν τον άθλιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
04-12-07
10:14
Και σε εμένα αυτό είχε κάνει εντύπωση όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σε pet shop. Το ότι δεν ξέρουν βασικά πράγματα για τα προϊόντα που πουλάνε.. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις γάτα για να ξέρεις αν η συγκεκριμένη άμμος κάνει σβώλους ή αν η τάδε τροφή κάνει για γατάκια ή όχι...
Τι να πει κανείς...
Τι να πει κανείς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα.
04-12-07
10:23
Απλά έγραψα την εμπειρία μου για να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους γατόφιλους να μην εμπιστεύονται με μάτια κλειστά όλους τους ιδιοκτήτες pet shop. Είναι πιθανό, επειδή θέλουν απλά να πουλήσουν τα προϊόντα τους, να προσπαθήσουν να πείσουν τους πελάτες τους να αγοράσουν ότι ναναι. Και καλά αν μιλάμε για μια απλή άμμο, αν όμως πάει κάποιος γατόφιλος να αγοράσει φάρμακα και ζητήσει συμβουλή απο τον άσχετο μαγαζάτορα? Άσε και για τις τροφές, πολλές φορές δεν ζητάνε καν πληροφορίες για την γατούλα, ηλικία, αν είναι στειρωμένη κλπ απλά σου πασάρουν οποιαδήποτε τροφή τους έχει ξεμείνει. Προσοχή λοιπόν τι αγοράζουμε και κυρίως απο ποιόν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
04-12-07
10:46
να προσέχετε και τις ημερομηνίες λήξεις πάντα, μην τους εμπιστέβεστε, είχα βρει σε έναν κάποια στιγμή ο οποίος έκανε τον αλέκο και καλά δεν το είχε προσέξει και τις πουλούσε κανονικά..... φυσικά του τις έτριψα στην μούρη και δεν ξαναπήγα ποτέ

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
04-12-07
20:12
ποσους τετοιους εχω γνωρισει...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
04-12-07
20:27
Παιδια καντε και καμμια καταγγελλια στην κτηνιατρικη υπηρεσια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum