Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
14-04-09
09:39
Και για αυτούς που έχουν πάρει ήδη τον κακό τον δρόμο και κλέβουν ασταματητα, τι έχετε να προτείνετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
14-04-09
09:42
Και για αυτούς που έχουν πάρει ήδη τον κακό τον δρόμο και κλέβουν ασταματητα, τι έχετε να προτείνετε;
Ενα καλο δικηγορο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος
Ο yurikos02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
14-04-09
09:46
1. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (δεν θα ψηφίζουν σε θέματα οικογενειακών αποφάσεων) για 3 - 6 μήνες
2. Στέρηση βραδυνής εξόδου το Σαββατοκύριακο
3. Κομμένη η τηλεόραση και το MSN chat για 2 εβδομάδες
4. Κομμένο και το κινητό τηλεφωνο, μέχρι συμμορφώσεως
Προσοχή: Δεν κόβουμε ότι έχει σχεσή με τροφή, θα κλέβουν περισσότερο...
2. Στέρηση βραδυνής εξόδου το Σαββατοκύριακο
3. Κομμένη η τηλεόραση και το MSN chat για 2 εβδομάδες
4. Κομμένο και το κινητό τηλεφωνο, μέχρι συμμορφώσεως
Προσοχή: Δεν κόβουμε ότι έχει σχεσή με τροφή, θα κλέβουν περισσότερο...

yurikos02
Νεοφερμένο μέλος
Ο yurikos02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
14-04-09
09:49
Δυστυχώς ο Yuri προσλήφθηκε πριν από 37 ημέρες στην ασφάλεια Παραδείσου... μάλλον εκεί είχαν μεγαλύτερο πρόβλημα, γι αυτό και δεν με ρώτησαν.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
14-04-09
09:59
Τα δικά μου είναι κάτι σαν τον Παλαιοκώστα. Μπαίνουν και βγαίνουν όποτε και όπου θέλουν, κλέβουν από παντού και τελικά μένουν ασύλληπτα...

kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα.
18-04-09
11:22
Αχ και τα δικά μου από ότι φαίνεται της ίδιας "σχολής" είναι... Ασύληπτα την ώρα του εγκληματος, αλλά οι επιπτώσεις τους είναι πάντα φανερές. (λείπει κάτι!)
Η παλιοπριπρί μου χθες μου έκλεψε ένα ψεύτικο κοτοπουλάκι από το τραπέζι, και το ξεμέρδισε εντελώς. Αποφάσισα φέτος να φτιάξω εγώ τις λαμπάδες, αγόρασα κεράκια, κορδέλες, πουλάκια αυγουλάκια... Βρήκα το κοτοπουλάκι "σκοτωμένο" πάνω στον καναπέ... Το καημένο, ζωή σε λόγου μας. Γενικώς όλαθέλει να τα παίρνει η σκατούλα! Φαγώσιμα και μη με μία τεράστια προτίμηση στα πρώτα φυσικά.
Η παλιοπριπρί μου χθες μου έκλεψε ένα ψεύτικο κοτοπουλάκι από το τραπέζι, και το ξεμέρδισε εντελώς. Αποφάσισα φέτος να φτιάξω εγώ τις λαμπάδες, αγόρασα κεράκια, κορδέλες, πουλάκια αυγουλάκια... Βρήκα το κοτοπουλάκι "σκοτωμένο" πάνω στον καναπέ... Το καημένο, ζωή σε λόγου μας. Γενικώς όλαθέλει να τα παίρνει η σκατούλα! Φαγώσιμα και μη με μία τεράστια προτίμηση στα πρώτα φυσικά.
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
18-09-09
03:11
Χεχε, αστείες ιστορίες!
Προσωπικά το τελευταίο κωμικό σκηνικό με "αρπαγή" που έχω δει, δεν το έκαναν οι γάτες μου...αλλά της γάτα των ξαδερφών μου.
Τα παιδιά μένουν σε απόσταση 10 μέτρων από την παραλία... Έτσι η γάτα τους κόβει βόλτες εκεί συχνά. Μια μέρα μας ήρθε με 1 μεγάλο ωμό ψάρι που σπαρτάραγε, στο στόμα της. Το βούτηξε από έναν που ψάρευε! Τρελό γέλιο...
Προσωπικά το τελευταίο κωμικό σκηνικό με "αρπαγή" που έχω δει, δεν το έκαναν οι γάτες μου...αλλά της γάτα των ξαδερφών μου.
Τα παιδιά μένουν σε απόσταση 10 μέτρων από την παραλία... Έτσι η γάτα τους κόβει βόλτες εκεί συχνά. Μια μέρα μας ήρθε με 1 μεγάλο ωμό ψάρι που σπαρτάραγε, στο στόμα της. Το βούτηξε από έναν που ψάρευε! Τρελό γέλιο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum