Ο κούκλος

Εξαιρετική δουλειά!Μόνος σου το έφτιαξες;;;
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ, πως το φτιάχνει κανείς; Υπάρχει κάποιο σχέδιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονο το προτοτυπο απο κει ειδα..αρχιζεις και στην πορεια βλεπεις πως το κανεις το σχεδιο.δεν εχει οδηγιες βημα προς βημα να το κατασκευασεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά στα χέρια σας!
Να δώσουμε παραγγελίες? ;)
Να χαίρεσαι τα μωράκια σου, είναι πανέμορφα!:inlove::inlove:

ευχαριστω..και σεις τα δικα σας....:D
αμα μπει και το σχοινι θα γινει τελειο

μονο το προτοτυπο απο κει ειδα..αρχιζεις και στην πορεια βλεπεις πως το κανεις το σχεδιο.δεν εχει οδηγιες βημα προς βημα να το κατασκευασεις.
Εννοείς ότι είδες αυτό που πουλάνε κ αρχίσατε να φτιάχνετε το δικό σου; Σατανικό!!!:cool::up:
Πραγματικά μήπως δέχεσαι παραγγελίες;

ναι αν δεις απο αρχη το θεμα θα δεις το πρωτοτυπο και το δικο μας δεν εινε ιδιο βεβαια,εινε και το πρωτο.οσο για παραγγελειες πρεπει να ρωτησω τον φιλο μου μιας και εχει τα περισσοτερα εργαλεια αυτος.μονο το ντυσιμο απο τα ξυλα με μοκετα μας πηρε κοντα 7-8 ωρες.

Καλά ξετρελλάθηκα με τα μικρά! :inlove::baby:

Συγχαρητήρια για τη δουλειά. Υπέροχο. Εγώ θα ρωτήσω λεπτομέρειες, αν δεν σε πειράζει.
Χρησιμοποίησες κόντρα πλακέ και από πάνω μοκέτα για τις βάσεις και το σπιτάκι; Τη μοκέτα την στήριξες με συραπτικό επίπλων ή με βενζινόκολλα;
Το σπιτάκι που δεν βλέπω να έχει δική του βάση, πως το στήριξες στη μεγάλη βάση της κατασκευής;
Οι σωλήνες είναι μεταλλικοί και τους στήριξες με βάση και βίδες;
Το σχοινί, που πιστεύω θα είναι τριχιά( ή δεν ξέρω τι άλλο έχεις να προτείνεις), θα το κολλήσεις με σιλικόνη ή με κάτι άλλο, δεδομένου ότι η σιλικόνη ξεκολλάει εύκολα;
Από κάτω για να μην βραχεί, στερέωσες κάποιο κομμάτι καουτσούκ ή κάτι άλλο;

Συγνώμη με τις πολλές ερωτήσεις, αλλά θα προσπαθήσω να φτιάξω όπωσδήποτε κάποια στιγμή.
Η χαρά του κατασκευαστή βλέπεις...:lol:

Αν θέλεις μου απαντάς είτε εδώ, είτε με ΠΜ.

χρησιμοποιησα μελαμινες,η μοκετα πιαστηκε με συραπτικο,το σπιτακι εχει για βαση την μεγαλη βαση οχι ανεξαρτητη.απο κατω για το νερο δεν εβαλα τιποτα.οι βασεις εινε μεταλικες με μεταλικες κολονες {οι συγκεκριμενες εινε ακριβες εκτος της μαυρης γιατι εινε για επιπλο τηλεορασης}
για το σκοινι δεν ξερω ακομα θα το ψαξουμε αυριο μαλλον το θεμα.
το σπιτακι πιαστηκε στην βαση με βιδες

χρησιμοποιησα μελαμινες,η μοκετα πιαστηκε με συραπτικο,το σπιτακι εχει για βαση την μεγαλη βαση οχι ανεξαρτητη.απο κατω για το νερο δεν εβαλα τιποτα.οι βασεις εινε μεταλικες με μεταλικες κολονες {οι συγκεκριμενες εινε ακριβες εκτος της μαυρης γιατι εινε για επιπλο τηλεορασης}
για το σκοινι δεν ξερω ακομα θα το ψαξουμε αυριο μαλλον το θεμα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν κατάλαβα πως στερέωσες το σπιτάκι, στη μεταλλική βάση όμως;

βαση=ξυλο μελαμινη
σπιτακι=ξυλο μελαμινη
εντυσα με μοκετα και τα δυο.και βιδωσα το σπιτακι πανω στην βαση με βιδες.

οι κολονες και οι βαση της κολονας εινε μεταλικες

βαση=ξυλο μελαμινη
σπιτακι=ξυλο μελαμινη
εντυσα με μοκετα και τα δυο.και βιδωσα το σπιτακι πανω στην βαση με βιδες.

Α, οκ, δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου σε βίδες. Ευχαριστώ πολύ.

κσλη επιτυχια:up:

περσα-βερσατσε-σανελ πανω στο γατοδεντρο:up:

Συνημμένα

• ABCD0012.jpg
    ABCD0012.jpg
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 80
Πω πω γατομάνι!:D

τυφωνας γατα οπως κατρινα:up:

Κουκλακια τα γατονια σου pan8hra!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Mπραβο , πολυ ωραια δουλεια στο γατοδενδρο. Σκεφτομουν κι εγω μια τετοια κατασκευη αλλα οχι με σιδερο .Ειχα στο νου να χρησιμοποιησω κορμουδακια διαμετρου 8cm, και οπου υπαρχει ενωση να μπει ντιζα. Δεν ξερω τι ειναι πιο ευκολο και πιο βατο σε μενα . Επισης πρεπει να σκεφτω τα κιλα και τις διαστασεις του γατουλι μου, γιατι ειναι τροφαντουλης.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι αν τα ράφια που έβαλες και έχουν τους σωλήνες, πέσουν από το βάρος των γατών. Απλά περαστοί στις τρύπες τους δεν είναι οι σωλήνες; Θα αντέξουν; Ή μήπως θα πρέπει να σταθεροποιηθούν και κάπως αλλοιώς;

ειναι πολυ σταθεροι.γι αυτο και η μεγαλη σανιδα εχει 2 σωληνες για στηριγμα.οι μικροτεροι αντεχουν ενα βαρος 5-6 κιλων.να φανταστεις οτι με τους χοντροι σωληνες εχω φτιαξει επιπλο με τζαμι και πανω εχει τηλεοραση dvd home cinema.

ενοειται παιδια...απο τι ειδα για ετοιμα σε πετ-σοπ δεν ειχε τοσο μεγαλα.στο εξωτερικο αρχιζουν απο 100 δολαρια και φτανουν τα 500.το θεμα εινε πως θα τα παραλαβεις και αν βαλεις και τα εξοδα αποστολης κανα 50 δολαρια.:hmm::blink:
Κατ'αρχας, τα γατούλια σου, είναι πανέεεεεεμορφα, κουκλιά, ζωγραφιές. να τα χαίρεσαι. Όσο για το γατόδεντρο, ζηλεύω. Γιατί ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει΄ούτε βίδα να βιδώσει;. Τέλος πάντων, από το εξωτερικό, μήπως βρήκες κάποιον που τα στέλνει; Εγώ βρήκα μόνον αμερικάνικα, που δεν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back