Ο μικρούλης μας Μέλας και τα χάλια του

Πως τα πάει ο Μέλας;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικα ευχομαι περαστικα..
το ποδαρακι δηλαδη ειναι ακομη σε κινδυνο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως τα πάει ο Μέλας;;:)

Όσο πάει και καλύτερα :):up:
Κάνει και κάτι άλματα του μέτρου :up:, είναι ζωηρός και παλεύουμε να του μάθουμε να μην μας έχει για παιχνίδι :lol:
Κλείνει η πληγή του και δείχνει να μην πονάει :D σήμερα τελειώνει η αντιβίωση του (επιτέλους!! :up:)
Οι μύκητες αντιστέκονται, όμως δεν εγκαταλείπω.
Αύριο θα τον πάμε να τον δει η γιατρός του, να είμαστε σίγουροι :)

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον :D

πραγματικα ευχομαι περαστικα..
το ποδαρακι δηλαδη ειναι ακομη σε κινδυνο?

Δεν νομίζω να κινδυνεύει πια, η αντιβίωση λογικά καταπολέμησε τη λοίμωξη, όμως προληπτικά θα βάλω τη γιατρό να του βγάλει μια ακτινογραφία αύριο, να σιγουρέψουμε πως καθάρισε εσωτερικά η πληγή.
Θα του κάνουμε και εξετάσεις αίματος να δούμε αν κόλλησε, ή είναι φορέας aids, λευχαιμίας ή κάποιας άλλης σοβαρής ασθένειας, για να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά...
Πάντως φαίνεται υγιέστατος και δεν δείχνει να του έχει μείνει "κουσούρι" :D :up:

ωχ θεε μου..
μακαρι να βγουν ολα αρνητικα...
ευχομαι να παν ολα καλα...
και ειναι και γλυκας....;)

ωχ θεε μου..
μακαρι να βγουν ολα αρνητικα...
ευχομαι να παν ολα καλα...
και ειναι και γλυκας....;)

Και εγώ αυτό εύχομαι...
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές :)

Καλα αποτελεσματα μικρουλη Μέλα!

Καλα αποτελεσματα μικρουλη Μέλα!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) "Ευχαριστώ!! :)" Πρρρρρρρρρ... :happy:

Συνημμένα

• 20-09-08_2150.jpg
    20-09-08_2150.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Περαστικά στον μικρό Μέλα και εύχομαι ποτέ να μην πονέσει πια.

Περαστικά στην μαύρη αστραπή και εγώ εύχομαι όλες οι εξετασούλες του να είναι επαναστατικά αρνητικές!

Περαστικά στον μικρό Μέλα και εύχομαι ποτέ να μην πονέσει πια.

Περαστικά στην μαύρη αστραπή και εγώ εύχομαι όλες οι εξετασούλες του να είναι επαναστατικά αρνητικές!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Η Μαύρη Αστραπή ευχαριστεί απ'τα βάθη της καρδούλας του :greycat::D

Συνημμένα

• 30-09-08_2343.jpg
    30-09-08_2343.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 35
Τι γλυκος που ειναι στη φωτογραφια αυτη...

Πολλά φιλιά κι από μας και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά! :kiss::kiss:

Υπέροχο το κοπέλι σας στην τελευταία φωτογραφία!! :inlove::inlove:
Όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις του :) (όπου να 'ναι θα τις κάνει και η αδελφή του).

Τι γλυκος που ειναι στη φωτογραφια αυτη...

Πολλά φιλιά κι από μας και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά! :kiss::kiss:

Υπέροχο το κοπέλι σας στην τελευταία φωτογραφία!! :inlove::inlove:
Όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις του :) (όπου να 'ναι θα τις κάνει και η αδελφή του).

Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα κοπλιμέντα :redface::):greycat:
Για τους θαυμαστές μας έχουμε κι άλλες καινούργιες φωτογραφίες στη γκαλερί :cool:

καρδούλα μου, τι γλυκος που ειναι σαν να ήταν παντα στο σπίτι σας Μαρία...:)
Ευχομαι να ειναι ολα περαστικά και οι εξετασεις ολες καλές (και ενα εξτρα ζουληγμα)

Αχ!! τι τέλεια φωτογραφία.
Εύχομαι οι εξετάσεις να είναι άψογες.

καρδούλα μου, τι γλυκος που ειναι σαν να ήταν παντα στο σπίτι σας Μαρία...:)
Ευχομαι να ειναι ολα περαστικά και οι εξετασεις ολες καλές (και ενα εξτρα ζουληγμα)

Να'σαι καλά Νότα μου :)
Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα :D:up:
Άρχισε να ακούει και το όνομα του :up:
Ακούει και το "μη!" :D:up::up:
Όλα καλά εύχομαι να πάνε...
Σε περιμένουμε για το ζούληγμα εεε :)

Μόλις τώρα διάβασα όλο το θέμα σου και σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου καλή ανάρωση και όλα να σου παν καλά και για εσένα και για τον Μέλα σου που μετά από τεραμέλας έγινε γλυκός σαν Καραμέλας :lol::lol::lol:
είναι πολύ γλυκό το μαναράκι σου......

Έτσι και εκτός απο γλυκός είναι και πολύ τυχερός που έχει εσένα να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς τόσο πολύ!!!!

Να του δώσεις και πολλά γλυκά φιλάκια στην μουσουδίτσα του και να του πεις ότι η Κλειώ μου έχει ξετρελαθεί με το μαύρο μουσουδάκι του!!!:redface::redface::inlove::inlove::inlove::inlove:
Έχει αποκτήσει άλλη μία θαυμάστρια!!!!

και εσύ να είσαι γερή να τον καμαρώνεις και εύχομε και εγώ με την σειρά μου οι εξετάσεις που περιμένεται να βγουν τέλειες και αυτό να είναι το τελευτάιο πρόβλημα υγείας που θα περάσετε:up::up::up::up::up:

Καλημέρα και από εμένα!
Καλά αποτελέσματα στον μικρούλη σου(ο οποίος φαίνεται πολύ αναρχικό στοιχείο!):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back