Ο μικρούλης μας Μέλας και τα χάλια του

Kαλημέρα και απο μένα!
Περαστικά στον Μελάκο και μια γλυκια μουσουδια από τον Λάζο και τον Βούλη!
Είμαι σίγουρη οτι με τόση φροντίδα από σένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα είναι τέλεια!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ!! τι τέλεια φωτογραφία.
Εύχομαι οι εξετάσεις να είναι άψογες.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ :)

Μόλις τώρα διάβασα όλο το θέμα σου και σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου καλή ανάρωση και όλα να σου παν καλά και για εσένα και για τον Μέλα σου που μετά από τεραμέλας έγινε γλυκός σαν Καραμέλας :lol:
είναι πολύ γλυκό το μαναράκι σου......

Έτσι και εκτός απο γλυκός είναι και πολύ τυχερός που έχει εσένα να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς τόσο πολύ!!!!

Να του δώσεις και πολλά γλυκά φιλάκια στην μουσουδίτσα του και να του πεις ότι η Κλειώ μου έχει ξετρελαθεί με το μαύρο μουσουδάκι του!!!:redface::redface::inlove::inlove:
Έχει αποκτήσει άλλη μία θαυμάστρια!!!!

και εσύ να είσαι γερή να τον καμαρώνεις και εύχομε και εγώ με την σειρά μου οι εξετάσεις που περιμένεται να βγουν τέλειες και αυτό να είναι το τελευτάιο πρόβλημα υγείας που θα περάσετε:up:

:redface: Μα μή... Ντρεπόμαστε... Είμαστε και μικρά παιδιά ακόμα, ντροπή :P:lol:

(Θα μου τον τρελλάνεις άμα του λες για την κουκλάρα την Κλειώ και άντε να τον κρατήσω στο 2χ2 :lol:)

Καλημέρα και από εμένα!
Καλά αποτελέσματα στον μικρούλη σου(ο οποίος φαίνεται πολύ αναρχικό στοιχείο!):P
Για αυτό στην πιάτσα τον φωνάζουν Μαύρο Πάνθηρα :greycat::cool:

Kαλημέρα και απο μένα!
Περαστικά στον Μελάκο και μια γλυκια μουσουδια από τον Λάζο και τον Βούλη!
Είμαι σίγουρη οτι με τόση φροντίδα από σένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα είναι τέλεια!!:up:

Σας ευχαριστούμε όοοοοοολους πάρα πολύ για τις ευχές και τη συμπαράσταση :)
Γουργουρίζουμε γλύκά στο Λάζο και στον Βούλη :)
Και στέλνουμε φιλάκια στην Κλειώ :kiss: :redface::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αυτό στην πιάτσα τον φωνάζουν Μαύρο Πάνθηρα :greycat::cool:
΄
Γεια σας και από μας..!:DΝα τον χαίρεστε τον κούκλο..απλά ήθελα να προσθέσω κάτι" Μαύρος πάνθηρας με παπιγιόν!"Είμαστε και κύριοι όπως και να το κάνουμε...:P

Ο μέλας έχει αντισώματα aids, οπότε μάλλον είναι φορέας. Στη λευχαιμία βγήκε αρνητικός. Υπόλοιπες εξετάσεις άλλη φορά...
Το πόδι πάει καλά, αλλά θα πάρει αντιβίωση άλλες 8 μέρες γιατί δεν έχει καθαρίσει εσωτερικά πλήρως. Οι μύκητες χρειάζονται ειδική αγωγή, αφού τελειώσει η αντιβίωση για το πόδι.

Αυτά...

Γεια σου !
Κατ'αρχήν κουκλάκι ο καραΜέλας σου ( καρά σημαίνει και μαύρο!:D )
Νομίζω πως το τεστ για Aids είναι καλύτερα να γίνεται όταν το γατάκι κλείσει τους 5-6 μήνες.
Και αυτό γιατί με το θηλασμό από μαμά θετική παίρνουν αντισώματα που ζουν για 4 μήνες και φαίνονται θετικά.
Μια επανάληψη και τότε δεν βλάπτει!
Επίσης αντιβίωση και μύκητες δεν τα πάνε καλά νομίζω , οπότε λογικό είναι που πρέπει να τελειώσει η πρώτη για να ξεκινήσετε θεραπεία για τους μύκητες !Μην ανησυχείς λοιπόν !
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χαίρεστε την παρέα του για πολύ :)

Nα ειναι παντα καλα και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει αλλο ο γλυκουλης!!!Πραγματικα ειναι ενας κουκλος,απο τα ομορφοτερα εδω μεσα!!!!!
Πολλα φιλια και απο τη Leia!!!!

συμφωνώ στο να επαναληφθεί η εξεταση για το aids είναι αρκετα μικρούλης ακόμη. Οσους κτηνιάτρους εχω ρωτήσει μου είχαν πει μετά το εξάμηνο.
Μη μου στεναχωριεσαι Μαρακι ακόμη, δεν σημαίνει οτι σωνει και καλα και να ειναι φορέας θα νοσησει ο μικρουλάκος..

Γεια σου !
Κατ'αρχήν κουκλάκι ο καραΜέλας σου ( καρά σημαίνει και μαύρο!:D )
Νομίζω πως το τεστ για Aids είναι καλύτερα να γίνεται όταν το γατάκι κλείσει τους 5-6 μήνες.
Και αυτό γιατί με το θηλασμό από μαμά θετική παίρνουν αντισώματα που ζουν για 4 μήνες και φαίνονται θετικά.
Μια επανάληψη και τότε δεν βλάπτει!
Επίσης αντιβίωση και μύκητες δεν τα πάνε καλά νομίζω , οπότε λογικό είναι που πρέπει να τελειώσει η πρώτη για να ξεκινήσετε θεραπεία για τους μύκητες !Μην ανησυχείς λοιπόν !
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χαίρεστε την παρέα του για πολύ :)

Nα ειναι παντα καλα και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει αλλο ο γλυκουλης!!!Πραγματικα ειναι ενας κουκλος,απο τα ομορφοτερα εδω μεσα!!!!!
Πολλα φιλια και απο τη Leia!!!!

συμφωνώ στο να επαναληφθεί η εξεταση για το aids είναι αρκετα μικρούλης ακόμη. Οσους κτηνιάτρους εχω ρωτήσει μου είχαν πει μετά το εξάμηνο.
Μη μου στεναχωριεσαι Μαρακι ακόμη, δεν σημαίνει οτι σωνει και καλα και να ειναι φορέας θα νοσησει ο μικρουλάκος..

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα και τις ευχές :)
Όσο για την επαναληπτική εξέταση θα την κάνω, αν και ο Μέλας είναι ήδη 4,5-5 μηνών κατά την κτηνίατρο (φαίνεται και από το μέγεθος του, είναι 1.700 kg). Η εξέταση έγινε τώρα γιατί ήθελα να ξέρω αν είναι θεμιτό να υΪοθετήσουμε 2ο γατάκι.

το καταλαβαίνω Μαρακι μου απλα ευχομαι να μην στεναχωριέσαι και να ειναι ολα καλα στη ζωουλα του Μελα απο εδω και πέρα..

Τι κανει το Μελινι σημερα;

το καταλαβαίνω Μαρακι μου απλα ευχομαι να μην στεναχωριέσαι και να ειναι ολα καλα στη ζωουλα του Μελα απο εδω και πέρα..

Είναι λογικό να στενοχωρηθήκαμε πολύ, όμως σιγά σιγά συνηθίζουμε την ιδέα. Ελπίζω με πολύ φροντίδα να μας κάνει παρέα για πολύ καιρό ο Μελάκος :) Αν όχι, τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να περάσει όσο το δυνατόν πιο όμορφη ζωούλα...
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου Νότα μου :)

Τι κανει το Μελινι σημερα;

Το Μελίνι είναι καλά σήμερα κι επίδίδεται σε καινούργιες αναρριχητικές δραστηριότητες στον καναπέ ;) :D Τον άφησε και ο μπαμπάς να κοιμηθεί μαζί μας στο κρεβάτι το μεσημέρι και έχει ξεσαλώσει, πολύ σύντομα θα μας καβαλήσει κανονικά :redface::lol: Χτες ήρθε στο σαλόνι σαν κύριος σέρνοντας την πυτζάμα μου με απόλυτη άνεση, έκανε μια βόλτα στο δωμάτιο, πέρασε άνετος και μπροστά από τα πόδια μας και έφυγε τρεχάλα για την κρεβατοκάμαρα, όπου και έκρυψε την πυτζάμα μου κάτω απ'το κρεβάτι :blink:
Η αντιβίωση λέτε να τον πείραξε και νομιζει πως είναι σκύλος? :confused::lol::greycat:

Χτες μόλις γυρίσαμε από την κηνίατρο και τον βγάλαμε από τη γατοφόρο έκανε ένα χαρούμενο μιαουρ και έτρεχε σαν τρελλός και μύριζε όλο το σπίτι... Το καημενούλι μπορεί να νόμισε πως θα τον παρατάγαμε στην κτηνίατρο :(
Ποιος ξέρει τί πέρασε σα μωράκι...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς έκανε όταν γυρίσαμε σπίτι :(

Η ψυχουλα....:(

Τωρα διαβασα ολο το θρεντ του Μελα. Ειναι υπεροχο που το γλυκο Μαλανακι βρηκε ενα ζεστο σπιτακι και σωθηκε στο παρα πεντε.:up:
Και ειναι τωρα στην ηλικια που ενω ειναι πολυ ζωηρος ειναι και πολυ χαριτωμενος.:kiss::inlove: Να εχετε μια υπεροχη ζωη μαζι του!:D:D:D
Ακομη και αν ξαναβγει το τεστ των αντισωματων θετικο, σε ενα τετοιο ομορφο και ζεστο περιβαλλον και με τοση πολλη αγαπη,σιγουρα θα ειναι ευτυχισμενος.:D:D:D

Χτες μόλις γυρίσαμε από την κηνίατρο και τον βγάλαμε από τη γατοφόρο έκανε ένα χαρούμενο μιαουρ και έτρεχε σαν τρελλός και μύριζε όλο το σπίτι... Το καημενούλι μπορεί να νόμισε πως θα τον παρατάγαμε στην κτηνίατρο :(
Ποιος ξέρει τί πέρασε σα μωράκι...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς έκανε όταν γυρίσαμε σπίτι :(

Το μανάρι μου..πως να μην το αγαπας μετά??? Ο,τι και να πέρασε στον κτηνίατρο, με εναν υπνο στο κρεβάτι σου και κανα 2 γουργουρητα θα είναι κακή ανάμνηση!:up:

περαστικα στον μελα και να γινει γρηγορα καλα..πολλα φιλακια και απο την ηρω που εχει τρελαθει μαζι του...(ή πολυ ερωτιαρα μου βγηκε η ηρω ,ή ο μελας τους κανει μαγια και τις ριχνει τι να πω):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι μην ανησυχείς τόσο, κι εγώ πρόσφατα έμαθα ότι το θετικό τεστ αντισωμάτων στο FIV πολλές φορές είναι αναξιόπιστο σε γατάκια κάτω των 6 μηνών. Ακόμα κι αν είναι έτσι όμως, μπορεί να μη νοσήσει και ποτέ! Εύχομαι ο Μέλας να σου κρύβει την πυτζάμα για πάααααρα πολλά χρόνια! :happy:

περαστικα στον μελα και να γινει γρηγορα καλα..πολλα φιλακια και απο την ηρω που εχει τρελαθει μαζι του...(ή πολυ ερωτιαρα μου βγηκε η ηρω ,ή ο μελας τους κανει μαγια και τις ριχνει τι να πω):lol:

Πάει το παιδί μου θα μου το τρελάνετε :P
Αλλά τί να κάνουμε, ναι είμαστε κούκλοι :cool:
και όσο πάμε και φουντώνουμε και γυαλίζει το τρίχωμα μας και περπατάμε και με όρθια την ουρά μας :D:greycat:

Μαράκι μην ανησυχείς τόσο, κι εγώ πρόσφατα έμαθα ότι το θετικό τεστ αντισωμάτων στο FIV πολλές φορές είναι αναξιόπιστο σε γατάκια κάτω των 6 μηνών. Ακόμα κι αν είναι έτσι όμως, μπορεί να μη νοσήσει και ποτέ! Εύχομαι ο Μέλας να σου κρύβει την πυτζάμα για πάααααρα πολλά χρόνια! :happy:

Και εγώ διάβασα πως πρέπει μικροβιολογικά να επαληθευτεί, αλλά και σε άρθρα από έρευνες που έγιναν στη Αγγλια ο FIV δεν αποτελεί κύρια αιτία θανάτου για τις οικόσιτες γάτες, ούτε καν για τις αδέσποτες και πολλές FIV γάτες ξεπερνούν τα 15 χρόνια ζωής... :D
Ευχαριστούμε για την ευχή (αν και είναι η αγαπημένη μου ροζ πυτζαμούλα :()

Τωρα διαβασα ολο το θρεντ του Μελα. Ειναι υπεροχο που το γλυκο Μαλανακι βρηκε ενα ζεστο σπιτακι και σωθηκε στο παρα πεντε.:up:
Και ειναι τωρα στην ηλικια που ενω ειναι πολυ ζωηρος ειναι και πολυ χαριτωμενος.:kiss::inlove: Να εχετε μια υπεροχη ζωη μαζι του!:D
Ακομη και αν ξαναβγει το τεστ των αντισωματων θετικο, σε ενα τετοιο ομορφο και ζεστο περιβαλλον και με τοση πολλη αγαπη,σιγουρα θα ειναι ευτυχισμενος.:D

Σε ευχαριστούμε Νίκη μου για τα καλά σου λόγια και τς ευχές :)

Το μανάρι μου..πως να μην το αγαπας μετά??? Ο,τι και να πέρασε στον κτηνίατρο, με εναν υπνο στο κρεβάτι σου και κανα 2 γουργουρητα θα είναι κακή ανάμνηση!:up:

Το ξέχασε ήδη :) Πάει και τρίβεται και μπαίνει στην γατοφόρο :confused:
Είναι καλόβολος ο μικρούλης μας :D:inlove::greycat:

Τα βράδυα ο Μέλας κάθεται μπροστά στο πσ του μπαμπά του και κοιμάται, ενώ αυτός δουλεύει. Σήμερα ήμουν μάρτυρας και πέθανα στο γέλιο (και με τους δύο) Μεγάλος έρωτας :inlove::inlove::baby::greycat::D

Α, τα αυτάκια μας είναι ψωροφαγωμένα (έτσι λέει η γιατρός μας :lol:) απ'τους μύκητες, μη μας παρεξηγείτε, θα ξαναβγεί το υπέροχο τρίχωμα μας :)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 04-10-08_0024.jpg
    04-10-08_0024.jpg
    187,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 04-10-08_0028.jpg
    04-10-08_0028.jpg
    143,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 04-10-08_0029.jpg
    04-10-08_0029.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 49
Καλέ,τι γατί είναι αυτό! :inlove:Κάθεται εκεί στο κρεβατάκι του και κοιτάει την οθόνη και είναι ήσυχος! Τα δικά μου κάτι παθαίνουν και ειδικά ο μικρός ο οποίος περνάει κανονικά πάνω από τα πλήκτρα του υπολογιστή (και μου τα αλλάζει όλα στην οθόνη!) ή πηδάει πάνω του και μου κλείνει το καπάκι-έχω λαπτοπ.
Κούκλος είναι έτσι όπως κάθεται εκεί! Και καλούλης!;):up: Να σου ζήσει!

Καλέ τώρα πήρα χαμπάρι. Είναι αρρωστούλι το μικρούλι το μαυρούλι.
Περαστικά και ΟΛΑ θα πάνε καλά:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back