Ο μικρούλης μας Μέλας και τα χάλια του

Καλε τι ερωτας ειναι αυτος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία, ακριβώς την ίδια συνήθεια έχει και η αδελφή του Μέλα!
Μόνο που εκείνη κάθεται σε πιο άβολο σημείο, μεταξύ οθόνης και πληκτρολογίου, κρύβοντας βέβαια τη μισή οθόνη...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τώρα πήρα χαμπάρι. Είναι αρρωστούλι το μικρούλι το μαυρούλι.
Περαστικά και ΟΛΑ θα πάνε καλά:up:

Ευχαριστούμε Ράνια :)

Καλε τι ερωτας ειναι αυτος;

Έρωτας.. Έρωτας.. Κεραυνοβόλος.. Μέσα στα μάτια σου.. Ο κόσμος όλος.. :P:lol:

Μόνο που εκείνη κάθεται σε πιο άβολο σημείο, μεταξύ οθόνης και πληκτρολογίου, κρύβοντας βέβαια τη μισή οθόνη...:rolleyes:

Θα το έχει το γονίδιο φαίνεται, και έλεγα του γατομπαμπά ότι το έκανε το παιδί σαν τα μούτρα του κολλημένο με το πσ :lol:

Το αίμα νερό δεν γίνεται! :D

Εύχομαι την επόμενη φορά το τεστ για FIV να του βγει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! Θετικές σκέψεις, θετικές σκέψεις! :up:

Μας βγήκε χακεράς ο Μέλας! :cool: Και τι ματάρες είναι αυτές, απαπα, κολάστηκα μεσημεριάτικο...:redface:

Αχου ζηλεύω τώρα..Εμένα τα δικά μου δεν κάθονται πάνω στο τραπέζι παρα προτιμούν το πλάι σε ενα μαξιλαράκι αλλά με τεντομένο ποδαράκι ώστε να ακουμπουν την μαμά τους..:cool:Η δε Ήλια προτιμάει να κάθεται ΠΑΝΩ στο πληκτρολόγιο του λάπτοπ κι ας την μαλώνω συνέχεια..Τέσπα, κούκλος ο Μέλας!!!!!!Και πολύ καλό γατάκι φαίνεται!!!Αντε να μας γράψει και τίποτα εδώ στο φόρουμ ο ίδιος!!!:lol::confused:

Με γρατζούνισε ο ΤεραΜέλας στη μύτη :blink::(:lol:
Πήγαμε στη γιατρό για να δει το πόδι (χτες τέλειωσε η αντιβίωση) και είδα μια μικρούλα γατούλα που μου έκανε τρελλές γλύκες και άρχισε πχχχ και πχχχχ ο Μέλας και φρίκαρε και όταν τον πήρα αγκαλιά μου την κατάφερε στη μύτη... :(
Πάλι καλά που δεν πέτυχε κανά μάτι :confused:
Μάλλον δεν το κόβω να παίρνουμε δεύτερο γατί...

Η γιατρός έλεγε τί άγριο γατί είναι αυτό :confused: :lol: Άντε να την πείσεις πως ο Νίντζα Μαύρος Τιμωρός είναι ένας Μελένιος γατούλης... :lol::lol::lol:

Κατά τα άλλα το πόδι καλά, ανάρρωσε πλήρως :D:up::up::up:

Η γιατρός έμεινε με το πόσο μεγάλωσε ο Μελάκος μας... :)
Και χαιρόταν που παρ'όλη την ταλαιπωρία με το πόδι η ανάπτυξη του είναι ραγδαία :):up:

Με γρατζούνισε ο ΤεραΜέλας στη μύτη :blink::(:lol:
Πήγαμε στη γιατρό για να δει το πόδι (χτες τέλειωσε η αντιβίωση) και είδα μια μικρούλα γατούλα που μου έκανε τρελλές γλύκες και άρχισε πχχχ και πχχχχ ο Μέλας και φρίκαρε και όταν τον πήρα αγκαλιά μου την κατάφερε στη μύτη... :(
Πάλι καλά που δεν πέτυχε κανά μάτι :confused:
Μάλλον δεν το κόβω να παίρνουμε δεύτερο γατί...

Η γιατρός έλεγε τί άγριο γατί είναι αυτό :confused: :lol: Άντε να την πείσεις πως ο Νίντζα Μαύρος Τιμωρός είναι ένας Μελένιος γατούλης... :lol::lol::lol:

Κατά τα άλλα το πόδι καλά, ανάρρωσε πλήρως :D:up::up::up:

Η γιατρός έμεινε με το πόσο μεγάλωσε ο Μελάκος μας... :)
Και χαιρόταν που παρ'όλη την ταλαιπωρία με το πόδι η ανάπτυξη του είναι ραγδαία :):up:
Μην βασιζεστε σε αυτο για την αποφαση σας για δευτερο.Αν γινει βημα βημα η προσαρμογη μπορει να τα πανε μια χαρα,τωρα απλα ισως τη μυριζε πανω σου.Κι εγω ετσι νομιζα για τον τραμπουκο μου τον Σειριο,αλλα τον εστρωσε η Μοιρα μια χαρα!:up:

Πολύ χαίρομαι που μεγαλώνει ο Μέλας μας!!:)
(Νομίζω ότι και η Μαργκό έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά εμείς που τη βλέπουμε κάθε μέρα δεν καταλαβαίνουμε τόσο τη διαφορά... Χτες ήρθε η μαμά μου που είχε να τη δει καμιά βδομάδα και είπε ότι της φάνηκε τεράστια):greycat:

Για τις "ζηλίτσες" του Μέλα, θα συμφωνήσω με τη Δώρα. Δεν είναι συγκρίσιμη η αντίδρασή του σε ένα γατάκι που είδε πρώτη και μοναδική φορά και μάλιστα σε ξένο και κάπως τρομακτικό περιβάλλον όπως το κτηνιατρείο, με την πιθανή αντίδρασή του σε ένα γατάκι που θα γνωρίσει σταδιακά, στο δικό του γνώριμο περιβάλλον.
Οπότε μην απογοητεύεστε!;)
(και αφού είναι "γρατζουνιάρης", δεν του κόβετε κανένα νυχάκι, να μην έχετε απώλειες; )

Καλημέρα΄μην πτοήσε έτσι ήταν και η Νινούλα μου. Κάθαρμα μπροστά στους άλλους και η πιο τρυφερή γατούλα με την οικογένειά μου:)

Τα νέα σου είναι καταπλήκτικα και τελικά χαίρομαι που όλα είναι καλά με τον μικρούλη !!!! Τι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις πως μία ψυχούλα σαν αυτήν θα χανόταν άδικα και τώρα που βρήκε εσάς γίνεται ένας γαταρος μα ένας γαταρος που ήδη έχει κλέψει τις καρδιές όλων των γατιών και ανθρώπων εδώ μεσα???? (βλέπε Κλειώ δήλώνει τρέλα ερωτευμένη με τον μαύρο γόη):redface::inlove::inlove::inlove::inlove:

Και εγώ φυσικά που τρελένομαι για τα μαυράκια:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Περαστικά στον μικρούλη Μέλα. Ευχομαι όλα να πάνε καλά κ να ζήσει μαζί σας πολλα χρονια ευτυχισμενος. :up:

Καλημέρα (:redface::lol:)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και τις ευχές :)
Και ο φίλος μου λέει πως έφταιγε ο χώρος για την αντίδραση, είχε δει και ένα σκύλο νωρίτερα και είχε φρικάρει :confused:

Κάτι έβγαλε στο πλάΪ στο στοματάκι του, στην άκρη και λίγο κάτω απ'το χείλος, σήμερα το είδα.
Είναι κόκκινο το δέρμα και από πάνω έχει σαν μικρές κίτρινες φουσκαλίτσες.
Του έβαλα μπεταντίν, καλά έκανα?
Από τί να το'παθε?

Να'μαστε και εμείς να σας πούμε τα νέα της υγείας μας...

Με το πόδι δε είχαμε κανένα πρόβλημα, έχει γίνει πλήρως καλά. Για τους μύκητες του δώσαμε grizoral, όμως του χάλασε το έντερο απ'τα πολλά φάρμακα και το κόψαμε. Ένα μήνα τώρα προσπαθούμε να συνεφέρουμε το έντερο του... Ευτυχώς μια καλή μου φίλη (και νονά της Ρεγγίνας) μας πήγε οικογενειακώς στον αίλουρο. Με την αγωγή που μας πρότεινε δύο μέρες τώρα φαίνεται να έχει φτιάξει το έντερο του Μέλα.
Τα κακά νέα είναι πως έβγαλε μύκητες η Ρεγγίνα στο αυτάκι της. Της βάζω μπεταντιν και ελπίζω να μην εξαπλωθούν.
Τα χειρότερα νέα είναι πως ο κύριος Πάνος μας είπε πως 1) μετά τους 4 μήνες αν βγει θετικό FIV ισχύει κατά πάσα πιθανότητα, γιατί τα αντισώματα απ'τη μητέρα πεθαίνουν στους 2 μήνες και 2) το aids γάτας κολλάει σε γάτες που ζουν μαζί, ακόμα και εαν δεν έχουν σεξουαλική επαφή ή δεν αλληλοτραυματιστούν...

Πολύ χαίρομαι που πάει καλά ο Μέλας μας! :up:
Αυτά τα φάρμακα είναι πολύ κακά για το έντερο, δυστυχώς... Αλλά αφού άρχισε να στρώνει, θα πάνε όλα καλά από δω και πέρα.:)
Όσο για τα δύο τελευταία, εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις. Νομίζω ότι απλώς σου παρουσίασε το χειρότερο δυνατό σενάριο ο κτηνίατρος (ίσως για να 'ναι καλυμμένος, ίσως γιατί θεώρησε σωστό να σε προετοιμάσει για το χειρότερο, δεν ξέρω).
Έτσι κι αλλιώς, ένα δεύτερο τεστ σε 1-2 μήνες δεν θα κάνει κακό, για να είστε κι εσείς πιο σίγουροι για το τι αντιμετωπίζετε.
Η μετάδοση, αν δεν υπάρχουν αιματηροί καβγάδες, είναι δύσκολη και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όσο το αρνητικό γατάκι μεγαλώνει και ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό του. Απ' ότι διάβασα, οι γάτες που βρίσκονται στα τελικά στάδια του aids (όχι αυτές που είναι φορείς, ούτε καν αυτές που νοσούν "ελαφρά"), απελευθερώνουν σημαντικές ποσότητες του ιού στο σάλιο, οπότε ίσως σ' αυτό το στάδιο να είναι πιο εύκολη η μετάδοση σε γατούλες που μοιράζονται τα ίδια σκεύη ή που γλείφουν η μία την άλλη.:hmm:

Όλα καλά θα πάνε!Σκεφτόμαστε θετικά!

Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ...!:)

Πολύ χαίρομαι που πάει καλά ο Μέλας μας! :up:
Αυτά τα φάρμακα είναι πολύ κακά για το έντερο, δυστυχώς... Αλλά αφού άρχισε να στρώνει, θα πάνε όλα καλά από δω και πέρα.:)
Όσο για τα δύο τελευταία, εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις. Νομίζω ότι απλώς σου παρουσίασε το χειρότερο δυνατό σενάριο ο κτηνίατρος (ίσως για να 'ναι καλυμμένος, ίσως γιατί θεώρησε σωστό να σε προετοιμάσει για το χειρότερο, δεν ξέρω).
Έτσι κι αλλιώς, ένα δεύτερο τεστ σε 1-2 μήνες δεν θα κάνει κακό, για να είστε κι εσείς πιο σίγουροι για το τι αντιμετωπίζετε.
Η μετάδοση, αν δεν υπάρχουν αιματηροί καβγάδες, είναι δύσκολη και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όσο το αρνητικό γατάκι μεγαλώνει και ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό του. Απ' ότι διάβασα, οι γάτες που βρίσκονται στα τελικά στάδια του aids (όχι αυτές που είναι φορείς, ούτε καν αυτές που νοσούν "ελαφρά"), απελευθερώνουν σημαντικές ποσότητες του ιού στο σάλιο, οπότε ίσως σ' αυτό το στάδιο να είναι πιο εύκολη η μετάδοση σε γατούλες που μοιράζονται τα ίδια σκεύη ή που γλείφουν η μία την άλλη.:hmm:

Όλα καλά θα πάνε!Σκεφτόμαστε θετικά!

Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ...!:)

Ευχαριστώ κορίτσια για τη στήριξη... :)
Έτσι του είπα κι εγώ, για τις έρευνες (διάβασα κι εγώ αρκετές), αλλά με αντέκρουσε ισχυρά λέγοντας πως στο τελευταίο συνέδριο που έγινε στο Εδιμβούργο οι ερευνητές βρήκαν άλλα στοιχεία για το FIV, ότι κολλάει συχνά στις γάτες που ζουν μαζί, αν γλύφονται, ή τρώνε, ή πίνουν νερό απ'το ίδιο πιατάκι (σε περίπτωση που υπάρχει αμυχή στο στόμα, ή αλλάζουν δόντια)...

Θα συμφωνήσω με την aretha.... :)

Τόσα έχουν γραφτεί, είναι εύκολο πλέον να ενημερωθουμε, και ο πανικός και η άγνοια είναι το χειρότερο.!;)

Παιδια μην τρελαθούμε τελείως, αν μεταδιδόταν τοσο εύκολα θα είχαν ΟΛΕΣ οι αδέσποτες γάτες FIV!
Η υπάρχουσα βιβλιογραφία πάντως δείχνει ότι μεταδίδεται με τους τρόπους που αναφέρει η Αρήθα. Ας σου πει ο γιατρός σου ποιο ακριβώς ήταν το συνέδριο αυτό και πού μπορούμε να ανατρέξουμε για τα πρακτικά ώστε να δούμε κι εμείς αν ισχύει κάτι διαφορετικό.

στο τελευταίο συνέδριο που έγινε στο Εδιμβούργο οι ερευνητές βρήκαν άλλα στοιχεία για το FIV
Αυτό με την πληγή στο στόμα και την αλλαγή των δοντιών όντως μπορεί να αυξάνει τις πιθανότητες, γιατί υπάρχει αίμα. Θα πρέπει όμως, φαντάζομαι, να έχει ανοιχτή πληγή και το θετικό στο FIV γατάκι (ώστε να διασπείρει τον ιό) αλλά και το αρνητικό γατάκι (ώστε να βρει δρόμο ο ιός για να εισέλθει στον οργανισμό του). Πρέπει δηλαδή να συμπέσουν δύο ανοιχτές πληγές και να τύχει να έρθουν και σε άμεση επαφή (ο ιός του FIV δεν είναι απ' αυτούς που επιζούν για πολύ εκτός οργανισμού).
Λογικό, όντως, και πιθανό, επίσης. Αλλά όχι και το πιθανότερο, μην τρελαινόμαστε βρε παιδιά!!:P

(Με την ίδια λογική, είναι επικίνδυνη και η επαφή μας με έναν άνθρωπο οροθετικό στον HIV. Γιατί μπορεί να τύχει να έχει π.χ. μια παρανυχίδα με λίγο αίμα, να κάνουμε χειραψία, να τύχει να έχουμε κι εμείς μια ανοιχτή πληγή στο χέρι, την ίδια χρονική στιγμή και στο συγκεκριμένο σημείο που θα αγγίξει η δική του πληγή και να μεταδοθεί ο ιός... Ε, έλεος)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back