cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος μέσα έξω. Αγαπάει την ανθρώπινη συντροφιά (σε ακολουθεί σαν την ουρίτσα σου), τα φιλάκια στο μουτράκι, τα χάδια (αρχίζει το χουρχουρητό-μοτοσακό) και το παιχνίδι (είμαστε ολίγον τι ελατήρια). Είναι φιλικός και δεν τσακώνεται με άλλες γάτες, ούτε και τις φοβάται. Μπορεί όμως να ζήσει αρμονικά και με φιλόγατο σκυλάκι! Το σίγουρο είναι οτι μισεί τη μοναξιά και την απομόνωση σε δωμάτιο! Φιλοξενείται και ψάχνει την οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει. Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας και θα τοποθετηθεί μικροτσίπ στα στοιχεία του ανάδοχου κηδεμόνα. Τηλεφωνο επικοινωνιας Κα Μυρσίνη Θεοδώρη 6950612938(Απλα εξυπηρετω μια πολυ καλη κυρια που ηταν η μονη απο ολο τον κοσμο εκει να δωσει σημασια στον κουκλο
)Παρακαλω πολυ οποιος εχει καρδιακα προβληματα να μην δει την φωτο μου γιατι θα πεσει κατω απο την ομορφια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....καλη του τυχη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγγνωμη αλλα επειτα απο σκεψη επιβαλλεται να βαλω και αλλες φωτο μου με αλλες ''καρδιακες'' ποζες

speri
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. στη φωτογραφια με τη γλωσσουλα εξω ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι απεριγραπτο μουσουδακι...Γλυκε μου εισαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ σου ευχομαι οτι οτι οτι καλυτερο
Υ.Γ. στη φωτογραφια με τη γλωσσουλα εξω ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ![]()
Σε αυτο θα συμφωνησω και εγω ειναι ολα τα λεφτα

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ξερετε οτι κανω και πολυ καλο μασαζ στο κεφαλι
Απλα το αναφερω ετσι σαν μια μικρη λεπτομερεια
χιχιχιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dunkelheit83
Νεοφερμένο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως περιμενω το τηλεφωνο απο τον νεο μου γατογονιο που θα ζητησει το πουαρο δηλαδη μουα για να με παρει παντοτινα στην αγκαλια του αντε καλε ανησυχω 
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
πινω ολο το γαλατακι μου να μεγαλωσω και αλλο

τσα!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool