Ο μικρός Πουαρό ψάχνει οικογένεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat protector

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Ο Πουαρό είναι μια γλυκιά ψυχούλα 3 μηνών, ,με πανέμορφη συμμετρική μάσκα ! Βρέθηκε να περιφέρεται μεσα σε κτίριο δημοσιας υπηρεσίας χωρις κανεις να συγκινηται να του δωσει λιγη σημασια,:( είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος μέσα έξω. Αγαπάει την ανθρώπινη συντροφιά (σε ακολουθεί σαν την ουρίτσα σου), τα φιλάκια στο μουτράκι, τα χάδια (αρχίζει το χουρχουρητό-μοτοσακό) και το παιχνίδι (είμαστε ολίγον τι ελατήρια). Είναι φιλικός και δεν τσακώνεται με άλλες γάτες, ούτε και τις φοβάται. Μπορεί όμως να ζήσει αρμονικά και με φιλόγατο σκυλάκι! Το σίγουρο είναι οτι μισεί τη μοναξιά και την απομόνωση σε δωμάτιο! Φιλοξενείται και ψάχνει την οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει. Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας και θα τοποθετηθεί μικροτσίπ στα στοιχεία του ανάδοχου κηδεμόνα. Τηλεφωνο επικοινωνιας Κα Μυρσίνη Θεοδώρη 6950612938

(Απλα εξυπηρετω μια πολυ καλη κυρια που ηταν η μονη απο ολο τον κοσμο εκει να δωσει σημασια στον κουκλο :P)

Παρακαλω πολυ οποιος εχει καρδιακα προβληματα να μην δει την φωτο μου γιατι θα πεσει κατω απο την ομορφια μου:redface::P:P

9huqnr.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεος φυλαξει....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!:D:D:D....καλη του τυχη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ πουπουλινα μου οντως ο μικρος ειναι πραγματικα αυτο που λενε ''θεικη'' ομορφια ευχομαι και εγω τα καλυτερα για τον κουκλο:D:D

Εύχομαι τα καλύτερα στον Πουαρό και πραγματικα ελπίζω ο καινούργιος του γατογονιός να τον αγαπάει και να τον φροντίζει όπως του αξίζει!!!!!:D

Και εγω το ευχομαι Ελπιδα :)

Συγγνωμη αλλα επειτα απο σκεψη επιβαλλεται να βαλω και αλλες φωτο μου με αλλες ''καρδιακες'' ποζες :P

1zdsvpu.jpg

10h3jt4.jpg

r91qxf.jpg

2rnfqdz.jpg

1rxo1y.jpg

Ειναι απεριγραπτο μουσουδακι...Γλυκε μου εισαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ σου ευχομαι οτι οτι οτι καλυτερο:D

Υ.Γ. στη φωτογραφια με τη γλωσσουλα εξω ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ:clapup:

Ειναι απεριγραπτο μουσουδακι...Γλυκε μου εισαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ σου ευχομαι οτι οτι οτι καλυτερο:D

Υ.Γ. στη φωτογραφια με τη γλωσσουλα εξω ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ:clapup:

Σε αυτο θα συμφωνησω και εγω ειναι ολα τα λεφτα :P:P:P

Καλα..συγνωμη ακομα δεν με εχετε ερωτευτει? :P Να ξερετε οτι κανω και πολυ καλο μασαζ στο κεφαλι ;) Απλα το αναφερω ετσι σαν μια μικρη λεπτομερεια:whistle: χιχιχιχι

κούκλος είναι!

εδω ειμαι ακομα και περιμενω :(

Κούκλος είναι δεν το συζητάμε αυτό, μακάρι να βρεθεί κάτι σύντομα. Συγχαρητήρια στην κυρία για το όνομα :D

ξερω ξερω δεν εχετε συνελθει ακομα απο την ομορφια μου :P εγω παντως περιμενω το τηλεφωνο απο τον νεο μου γατογονιο που θα ζητησει το πουαρο δηλαδη μουα για να με παρει παντοτινα στην αγκαλια του αντε καλε ανησυχω :worry:

κανεις ....ακομα? :(

λοιπον κανατε τα μπανακια σας περασατε ομορφα δυναμεις μαζεψατε για υτο σας περιμενω για να σας εξαντλησω με τα καμωματα μου και τα φιλια μου αντε καλεεεε :P :P

Δυο νεες φωτογραφιες για να δειτε που μεγαλωσα κιολας και τι ομορφαντρας εγινα :P

2cyl3du.jpg

ic8lxz.jpg

Παναγιτσα μου ενας γαταρος!!! Κουκλι σωστο..:D

Καλε ναι σας λεω μεγαλωσα πηγα 4 μηνων αντε και αλλες δυο φωτο χιχιχιχι

πινω ολο το γαλατακι μου να μεγαλωσω και αλλο:P
4fzs69.jpg

τσα!!
2cd7oef.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back