Ο μικρός Χόρχε είναι ενός, είναι μια περσική γατούλα ανοιχτό καφέ σχεδόν ροζ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yniarros

Νεοφερμένο μέλος

Ο yniarros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
τον δίνω γιατί η κοπέλα μου δεν αντέχει την τρίχα,έχει πολύ πλούσιο τρίχωμα που θέλει περιποίηση,δεν σαφήνει ήσυχο αν τον χαιδέψεις μια φορά,είναι απίστευτος αλλά δεν έχω φώτογραφιες τηλ. 6944142009 είναι ράτσα τον πήρα 600 ευρώ από pet shop συνοικιακό πριν ένα χρόνο, εμβολια και τα παντα εννοείται στειρωμένος και μόνο για εσωτερικούς χώρους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια..
Καλή τύχη να έχει ο γατούλης. Τράβηξε του μια φώτο για να βάλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο μικρός Χόρχε είναι ενός, είναι μια περσική γατούλα ανοιχτό καφέ σχεδ

Βρε yniarroshttps://www.mypetz.gr/user/yniarros/https://www.mypetz.gr/user/yniarros/ έχεις γράψει πολύ λίγα και αυτά που έχεις γράψει δεν σε βοηθάνε να δώσεις το γατούλη.
Επίσης δεν βοηθάει καθόλου ο τρόπος που γράφεις να σε συμπαθήσει κάποιος που ίσως ενδιαφέρεται.
Τι πάει να πει "τον δίνω γιατί η κοπέλα μου δεν αντέχει την τρίχα";
Τον έχεις ένα χρόνο και τον αφήνεις επειδή η κοπέλα σου δεν αντέχει την τρίχα;
Είναι δυνατόν ένα χρόνο τώρα να μην έχεις δεθεί με το γατούλη καθόλου και να τον παρατάς;
Δεν νομίζω πως είναι η κοπέλα σου ο λόγος αλλά εσύ.

Τέλος πάντων για να βοηθήσω λιγάκι να βρει σπίτι ο γατούλης:
Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να βάλεις μια φωτογραφία.
Δεύτερον δεν έχεις γράψει περιοχή.
Τρίτον έχεις γράψει τον δίνω και μάλιστα έχεις βάλει και την τιμή που τον πήρες λες και πρόκειται για εμπόρευμα.
Τον δίνεις εννοείς τον πουλάς;
Γιατί αν τον πουλάς έχεις βάλει θέμα στο χαρίζονται.
Και φυσικά με τόσες γάτες εκεί έξω να χαρίζονται δεν νομίζω πως κάποιος θα θελήσει να αγοράσει.

Επίσης θα σε ρωτήσω κάτι ακόμα μιας και πολλοί την πατάνε με τα ζώα ράτσας.
Όταν τον αγόρασες τι πιστοποιητικά σου έδωσαν για να βεβαιώσουν πως είναι όντως ράτσας;

Υ.Γ.: Δεν έχω βάλει εγώ την αρνητική αξιολόγηση στο μήνυμά σου.
Θέλω πραγματικά να βοηθήσω, αλλά δεν βοηθάς και εσύ.
https://www.mypetz.gr/user/yniarros/

τον δίνω γιατί η κοπέλα μου δεν αντέχει την τρίχα,έχει πολύ πλούσιο τρίχωμα που θέλει περιποίηση,δεν σαφήνει ήσυχο αν τον χαιδέψεις μια φορά,είναι απίστευτος αλλά δεν έχω φώτογραφιες τηλ. 6944142009 είναι ράτσα τον πήρα 600 ευρώ από pet shop συνοικιακό πριν ένα χρόνο, εμβολια και τα παντα εννοείται στειρωμένος και μόνο για εσωτερικούς χώρους

Δε μπορώ να καταλάβω-ειλικρινά- πώς κάποιος δίνει το ζωάκι του για τέτοιο λόγο.....
Είχα σχέση με άτομο αλλεργικό στις γάτες, μιλάμε να έχει δυσπνοια, να κοκκινίζει, να κλαίει, τέτοια!
Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι μου , έπρεπε από πριν να το έχω γυαλίσει επιμελέστατα με την ηλεκτρική, να έχω αλλάξει σεντόνια, τραπεζομάντιλα κλπ και να τις βάλω στο άλλο δωμάτιο.
Μη φανταστείτε πως μου επαιρνε πάνω από ενα τεταρτο η διαδικασία, αφού φροντίζω να εχω καθαρά τα πάντα έτσι κι αλλιώς
Η μόνη "θυσία" ήταν πως δε μπορούσα το χειμώνα να στρώσω χαλιά, αφού όσο κι αν τα σκουπίζεις κάτι μένει!
Τα κουκλιά μου έβγαιναν απ'το δωματιο στο μικρό περιφραγμενο μπαλκονάκι και ο δικός μου τις χαζευε από το τζάμι. Στενοχωριόταν πολύ που δε μπορούσε να τις χαΪδεψει, τις λάτρευε....:(
Αν η σχέση είχε προχωρήσει και φτάναμε να στο σημείο να συγκατοικήσουμε, είχα βρει λύσεις ώστε να συμβιώσουμε όλοι μαζί.
Σε καμιά περίπτωση δε θ' αποχωριζόμουν τα πλασματάκια μου!
Εδώ διακοπές δεν πάω χωρίς αυτά, ενώ μπορεί να μου τα προσέχει και η μητέρα και η αδελφή μου. Αν ο χώρος που θα πάω δεν είναι τετοιος που να μπορώ να τις πάρω μαζί απλά δεν πάω! Μου λείπουν!
Τώρα εσύ...αν θέλεις να βρεθεί σπιτάκι που να το αγαπούν θα πρέπει να βάλεις μια φωτογραφία.
Μακάρι να βρεθεί ένας καλός γατογονιός!
Δεν ξέρουμε αν τον πουλάς ή τον χαρίζεις. Αλλά, -αν θέλεις τη συμβουλή μου- καλύτερα να τον δώσεις σε κάποιον που πραγματικά θα τον αγαπά. Να είναι αυτό το κριτήριο, όχι το όφελος

Απάντηση: Ο μικρός Χόρχε είναι ενός, είναι μια περσική γατούλα ανοιχτό καφέ σχεδ

Το παρον,ειναι αγγελια και οχι θεμα για να αναπτυσσουμε τις αποψεις μας.Παρακαλω θερμα..να σταματησουν τα σχόλια.Το σημαντικο ειναι η υιοθεσια του γατου.Μονο ετσι βοηθαμε.
Οποιοδηποτε σχόλιο στο εξης,δεν αφορα την υιοθεσια καθεαυτο..θα βγαινει off.
Eυχαριστω.

Eύχομαι το καλύτερο για τον γατούλη... Φωτογραφία θα βοηθήσει πολύ στην υιοθεσία...
Και κάποια στοιχεία για τυχόν ενδιαφερόμενους μελλοντικούς γονείς του περσούλη...

¨Τα περσάκια θέλουν φροντίδα¨ είναι η φράση που συνήθως διαβάζεις σε άρθρα για τα περσίας.... Αυτό το ¨θέλουν φροντίδα¨ δεν είναι τίποτα τρομερά πράγματα, αλλά σε σχέση με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, μας φαίνεται ίσως επιβαρυντικό το να χτενίσουμε ή να ξετσιμπλιάσουμε αυτό το πλάσμα... Αυτή είναι η φροντίδα η τόόόσο τρομερή που απαιτούν...Νομίζω ότι ένα 10λεπτο ενασχόλησης δεν είναι κάτι τόσο επιβαρυντικό για ένα πλάσμα που μας συντροφεύει και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την τρυφερότητα και τον υπέροχο χαρακτήρα του...

Γιατί όντως , τα περσάκια έχουν μοναδικό χαρακτήρα, προσωπικά τα θεωρώ ¨τα αιώνια μωρά¨ απ'όλες τις ράτσες -ή τις μη ράτσες- γάτας...Νιώθεις σαν να έχεις να κάνεις με ένα μωρό που ποτέ δεν ενηλικιώνεται!:) Και γ'αυτό τους έχω και τρελή αδυναμία...

Τρίχες ναι...έχουν! Όπως πολλοί ζώντες οργανισμοί...Μαδάνε την εποχή που μαδάνε όλες οι γάτες... Απλώς η τρίχα τους είναι πιο μακρυά ..Και οι κοντότριχες γάτες μαδάνε, προσωπικά θεωρώ την τρίχα της μακρύτριχης γάτας πιο εύκολη για να την αφαιρέσεις από τα έπιπλα , γιατί της κοντότριχης είναι μικρούλα και ¨καρφιτσώνει¨... Αλλά είναι καθαρά υποκειμενική άποψη αυτό...

Αυτά όσον αφορά τα πρακτικά... Όσον αφορά συναισθήματα και σκέψεις άστα ανείπωτα καλύτερα ...Απλώς, μια έκκληση... Όποιος ενδιαφερθεί για τον γατούλη ας το κάνει συνειδητα αυτή τη φορά, γιατί το να εξορίζεται-εξοστρακίζεται-εγκαταλείπεται -αλλάζει περιβάλλον (όπως θέλετε πείτε το) μία γατούλα είναι πολύ δύσκολο για εκείνη... Η γάτα, ειδικά η γάτα, δεν είναι από τα ζωάκια που αγαπούν και επιζητούν τις αλλαγές...

Εύχομαι τα καλυτερότερα στον γατούλη!:)
(Πουπουλίνα δεν παραβλέπω το παραπάνω σου σχόλιο, απλώς θέλησα να γράψω κάποια πράγματα πρακτικής φύσης κυρίως ,για τυχόν ενδιαφερόμενους...)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back