Ο μικρός ασπρούλης

sector2001

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους !!!!!!

πριν 2 εβδομαδες κοντεψα να χασω τον Γιουτζιν !!!! κατα καποιο τροπο κατεβηκε απο το σπιτι που μενω ( 2 οροφο ) και νομιζα πως τον εχασα κοντεψα να τρελαθω πραγματικα τον εψαχνα σε ολη την γειτωνια απο το μεσημερι εως την νυχτα........ για τρομερη μου τυχη το βραδυ τις ιδιας μερας καθομουνα στο μπαλκονι καταστεναχωρημενος και εκανα ενα Τελευταιο Ψιτ Ψιτ...... μεσα απο την στενοχωρια μου......

την ιδια στιγμη ακουω τα σκυλια του γειτωνα να τρεχουνε !!!!! τοτε ξανα φωναζω και τον ακουσα να νιαουριζει !!!!! ετρεξα κατω και τον Βρηκα !!!!!! η Ζωη μου επεστρεψε !!!!!!!!!!!!

απο τοτε μου μπηκε η ιδεα επειδι το σπιτι ειναι μεγαλο και λειπω πολλες ωρες να του παρω εναν μικρο φιλαρακο για Συντροφια.......δεν το εκανα τοσο για μενα !!!!! το εκανα για να μην ειναι Μονος του !!!!! τον Γιουτζιν μου τον Λατρευω ειναι Ψυχαρα !!!!!!! ειναι πραγματικα ο πιο τελειος γατος που ειχα κοντα μου !!!!!

στο θεμα μας Λοιπον.......

απο σημερα εχω στο σπιτι μου ενα Ιμιαιμο αρσενικο κουκλακι Αγκυρας....
ειναι περιπου 20 ημερων τρωει μια χαρα προσαρμωστηκε αψωγα.....

ομως ο Γιουτζιν ( ο μεγαλοσ μου στηρομενος ) στην αρχη τον πηρε Ψυχραιμα...... τωρα ομως οταν τους φερνω σε κοντηνοτερη επαφη επειδι ο μικρος δεν ξερει και παει πανω του τοτε ο μεγαλος αρχηζει να σηκωνει τα χερια του για να τον Γραντζουνησει.........

αυτο το θεαμα με Φοβησε αρκετα.........

θελω να μου πειτε Ιδεεσ επειδι Λειπω και αρκετες ωρες απο το Σπιτι πως μπορω να τα αΦησω ελευθερα και τα 2.......

σημερα εφυγα για 1 ωρα και τρομαξε η Ψυχη μου.......

επειδι ειναι η π ρωτη φορα που εχω 2 γατες στον ιδιο Χωρο και Δυστηχος ειναι λιγο περιεργες οι ωρες δουλειας μου,,,,,,, να εχω Φοβο αμα τα αφησω στον ιδιο χωρο ??????
υπαρχη κινδινος για τον μικρο ???

σας ευχαριστω !!!!!!

επεισεις να πω οτι ο Γιουτζιν Φερεται οπως πριν ερχετε τριβετε πανω μου καθετε να τον χαιδεψω !!!!!!!!

προς το παρων ο μικρος ειναι επανω στο κρεβατι μου μηπως θα ητανε καλυτερο να του εχω ενα χωρο ξεχωριστα ??? αλλα που ???? φοβαμε μην χαθει γιατι το σπιτι ειναι μονοκοματο.... μπορει να παει παντου ......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασε εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δευτερη μερα στο σπιτι ολα καλυτερα ο μεγαλος εχει αρχισει να συμπεριφερετε πολυ καλυτερα σε μια φαση πηγε κοντα του ο μικρος και τοτε ο μεγαλος τον εγλυψε !!!!! πεθανα απο την χαρα μου !!!! βεβαια πολλες στιγμες ο μεγαλος φευγει μακρυα του οταν ο μικρος τον πλησιαζει !!!!! αλλα γενικα πολυ καλυτερα !!!!!!

να κανω μια περιεργη ερωτηση ???? !!!! ο μικρουλης τρωει κανονικα κονσερβουλα με λεμαργια χεχε !!!! το θεμα ειναι οτι δεν του εχω παρει γαλατακι σημερα θα του παρω !!! του εχω νερακι ομως αλλα δεν τον ειδα καθολου να το πλησιαζει !!!! ισως να μην τον ειδα οταν ηπιε νερακι !!!!

να μην ανυσηχω ετσι ???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back