Ο μικρός μου ρωμαίο ζητάει παρεούλα.. ένα γατάκι σιάμ θα ήθελαααααα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fanoulalala

Νεοφερμένο μέλος

Η fani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
ειναι 2 μηνων το κουκλι μου κ θα θελαμε αλλο ενα.. οποιος ξερει καποιον που να χαριζει κλπ ...θα βοηθουσε πολυυυυυυ!!! ααα!!καθαροαιμο πλιζ... κ θηλυκοοοοοο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: ο μικρός μου ρωμαιο ζηταει παρεουλα.. ενα γατακι σιαμ θα ηθελαααααα...

καταρχην δεν γραφεις ρατσα...καθαροαιμο..τι;;;;;;;;καταδευτερον..απαγορευονται οι αγγελιες στο σαιτ για ζευγαρωμα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ο μικρός μου ρωμαιο ζηταει παρεουλα.. ενα γατακι σιαμ θα ηθελαααααα...

Kατα τριτον, το ζευγαρωμα δεν ειναι τοσο απλο. Σιαμ εχει το κοριτσακι Πουπυ.

Πρεπει να γινουν εξετασεις και στην θηλυκο, και στο αρσενικο, ΑΚΡΙΒΕΣ εξετασεις, για να ειστε σιγουρη οτι δεν εχουν καποια αρρωστια που θα μεταδωσουν στα μωρακια τους. Και μην βιαστεις να μου πεις οτι ειναι υγειης ο Ρωμαιος σου, γιατι καποιες αρρωστιες τα ζωα τις κουβαλανε στο DNA τους. Αρκει να εχει και το θυληκο και το αρσενικο μια αρρωστια στα γονιδια τους, και θα γεννηθουν αρρωστα μωρα, που πολυ πιθανον να πεθανουν, ή να βασανιζονται μια ζωη. Μια κοπελα εδω που ειχε προσπαθησει να ζευγαρωσει την περσικη της νομιζω ειχε πει οτι κοστιζουν περιπου 400 ευρω οι εξετασεις αυτες, δεν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα να στειρωσετε τον γατουλη σας, και αν θελετε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ γατακια να υιοθετησετε καποιο που το εχει αναγκη? Εκτος και αν εισαι πεπεισμενη οτι μονο τα Σιαμ εχουν ψυχη, και σε ολα τα αλλα αξιζει να πεθαινουν στους δρομους, γιατι δεν γεννηθηκαν ρατσας.
Πες οτι η γατουλα γενναει 6 γατακια. Ξερω τι θα μου πεις, θα κρατησετε ενα και για τα αλλα εχεις ηδη βρει σπιτι. Και αυτα τα σπιτια, αφου αγαπανε τοσο τις γατες, γιατι δεν υιοθετουν ενα αδεσποτο? Και τι θα γινει αν μετα απο λιγο αποφασισουν οτι δεν μπορουν να αναλαβουν την ευθυνη μιας γατας, γιατι γατα δεν ειναι μονο τα γαλανα της ματια, ειναι και καθημερινο καθαρισμα της αμμου, ειναι εξοδα. Τι θα κανουν? Πες οτι βρισκεις θηλυκη και ζευγαρωνεις τον γατουλη σου. Πες οτι μενει εγγυος, και οταν ερθει η ωρα δυσκολευεται να γεννησει και χρειαζεται καισσαρικη. Πες οτι τα μωρα πεθαινουν στην κοιλια της, παθαινει σηψαιμια και πεθαινει και αυτη. Πες οτι η γεννα ειναι κανονικη και γενναει 5-6 μωρα, αλλα δεν κατεβαζει γαλα, ή δεν τα θηλαζει. Ποιος θα ταιζει καθε 2 ωρες ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με μπιμπερο μωρα γατακια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για περιπου 25 μερες? Εισαι διατεθειμενη εσυ και οι γονεις σου, να ξοδεψετε τοσα λεφτα γιατι? Δεν εχουμε αρκετα γατακια που να ψαχνουν σπιτι? Ξανασκεψου το, εγω στην θεση σου θα στειρωνα τον γατουλη μου. Αν θες και αλλο που να μοιαζει με Σιαμ, πριν απο λιγες μερες βρηκανε ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ενα μωρακι ιδιο με Σιαμ, που καποιος σαν και σενα ζευγαρωσε την γατα του χωρις να σκεφτει τις συνεπειες. Και δεν λεω οτι θα πεταξεις τα μωρα στον δρομο, αλλα δεν ξερεις τι θα κανουν αυτοι που θα τους δωσεις μωρα, αφου την στειρωση δεν την θεωρεις απαραιτητη.

καλα τι με αποπερνετε ετΣι?? πρωτον εννουσα οτι θα ζευαρωσουν στη πορεια.. το θελω για σπιτι τ γατακι... ι ρατασα π ζηταω ειναι σιαμ!!! το γραφω.. παραδοσιακη η κλασικη θελω!!οχι βεβαια.. ολα ψυχακια ειναι...ΟΛΑ ομως... καλα εσυ φτς τι αναστατωθηκες ετΣι? ηρεμισε λιγοοοο... κ τ ζευαρωμα δεν ειναι η προυποθεση.. εγς παρεαιτσα θελω ν εχει κ ας μη ζευαρωσουν!γτ κ ο κτηινιατροσ μ ειπε καλυετρα ν τ κανουμε στειωση.. κ τ εξοδα γ εξετασεις κλ δεν ειανι θεμα..!!

απο τι στιγμη που δεν ξερεις το γενεολογικο δεντρο του γατου σου...και που εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει στην ελλαδα ειναι καλυτερα να στιρωσεις το ζωο σου...και για αυτο...και για τους μελοντικους απογονουν που ισως αποκτησει αν δεν το κανεις...

γιατι δεν κοιτας για ενα αδεσποτο γατακι ωστε να εχει παρεα ο γατουλης σου(συμφωνω με αυτο!) και να σωσεις και ενα γατακι απο αμφιβολο μελλον?

φιλικα παντα!!!ενας θαυμαστης των thai σιαμ!

καλα τι με αποπερνετε ετΣι?? πρωτον εννουσα οτι θα ζευαρωσουν στη πορεια.. το θελω για σπιτι τ γατακι... ι ρατασα π ζηταω ειναι σιαμ!!! το γραφω.. παραδοσιακη η κλασικη θελω!!οχι βεβαια.. ολα ψυχακια ειναι...ΟΛΑ ομως... καλα εσυ φτς τι αναστατωθηκες ετΣι? ηρεμισε λιγοοοο... κ τ ζευαρωμα δεν ειναι η προυποθεση.. εγς παρεαιτσα θελω ν εχει κ ας μη ζευαρωσουν!γτ κ ο κτηινιατροσ μ ειπε καλυετρα ν τ κανουμε στειωση.. κ τ εξοδα γ εξετασεις κλ δεν ειανι θεμα..!!

Εγω ημουν απο πριν αναστατωμενη γιατι εξω απο το σπιτι μου ειναι ενα μωρο γατακι που το παρατησε η μαμα του και κλαιει 3 μερες τωρα και εγω θελω να διαβασω για την εξεταστικη και δεν μπροω και ολο βγαινω απο το σπιτι και το κυνηγαω στων ανθρωπων τις αυλες σαν την τρελη και αυτο με φοβαται και δεν καθεται να το πιασω να ησυχασωωωωω :alljumpy: Ολα αυτα.

Παραδοσιακη και κλασσικη σιαμ ειναι το ιδιο πραγμα. Αμα θελεις παρειτσα για τον γατο σου γλυκια μου, αν ριξεις μια ματια στις αγγελιες 150 γατακια ψαχνουν σπιτι, και ειναι ομορφα και ψυχουλες και αυτα. Σιαμ εχεις, δοκιμασε και κατι αλλο να δεις την γλυκα :P Και δεν ειναι θεμα τα εξοδα, αμα δεν γνωριζεις ποσα θα γινουνε τα εξοδα. Αν πρεπει να δωσετε 1000 ευρω για να ζευγαρωσετε τα γατακια σας, δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ματαιοδοξο, απο την στιγμη που πεθαινουν τοσες ψυχουλες στον δρομο και θα μπορουσατε να σωσετε μια? Τον Ρωμαιο σου (ωραιο ονομα, ετσι ελεγε και η κολλητη μου τον γατο της, θεος τιγρακος αυτος) δεν θα τον πειραξει αμα δεν ζευγαρωσει ποτε. Και τα παιδια του δεν θα τα βλεπει σαν παιδια του, πιο πιθανο ειναι να τα πνιξει για να ξαναζευγαρωσει με την μαμα τους παλι. Και παρεουλα που θελει, δεν θα τον πειραξει αν δεν ειναι Σιαμ η παρεουλα του, αλλα ειναι ενα ημιαιμακι ή ενα κεραμυδογατακι. Σου λεω, ριξε μια ματια στις αγγελιες μονο, να δεις ποσες ψυχες εχουν αναγκη ενα σπιτακι (και ποσες απο αυτες ειναι και καραμαναρια δηλαδη :P ) Και ο κτηνιατρος σου κατι ξερει ο ανθρωπας που σου λεει καλυτερα στειρωση. Ελπιζω να αποφασισεις να κανεις το σωστο ;) (ή τουλαχιστον αυτο που θεωρω εγω σωστο :worry: αλλα εγω τι ξερω, μια τρελη ειμαι που κυνηγαει αδεσποτα ασπρομαυρα γατακια σε ξενων ανθρωπων τις αυλες, ενω θα επρεπε να διαβαζει Ενοχικο δικαιο :worry: :P )

χαχα κοριτσια σορρυ κ εγω αν μιλησα καπως!!το θεμα ειναι ν τ βρω παρεα..προς θεου δεν εχω κατι με τ αλλα γατακια απλως θελλω σιαμ παλι!!οχι κλασικη κ παραδοσιακη δεν ειανι τ ιδιο.. η παραδοσιακη εχει κεφαλι σχημα μηλου ενω η καλσικη πιο στρογγυλο :-) τουλαχιστον ετσι εςχω διαβασει... εγω τ μονο π ξερω γ τ ρωμαιο μ ειναι οτι η μαμα τ κ ο μπαμπας τ ηταν σιαμ!! (η κλασικα η παραδοσικα) δε ξερει η καθηγητρια μ π τ εδωσε αλλα θα φανει στη πορεια.. απλα εχω αδυναμια στ σιααααμμ !!

κ αρσενικο να βρεθει δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.. θα το στειρωσουμε κ αυτο..λοιπον ξερετε κπ π ν χαριζει??? η καπου π ν εχει αγγελιες???

δεν ειναι κακο να εχουμε αδυναμια σε ρατσες...και εγω εχω στα σιαμ και στα βιρμανακια...απλα και σιαμ να βρεις προσπαθουμε να σου εξηγισουμε οτι δεν ειναι και τοσο σωστη κιννηση να τα ζευγαρωσεις...ειναι δυσκολο...και θελει και καποιες προϊποθεσεις που εσυ δεν εχεις...(δεν στο λεω με κακια...ουτε υποτιμητικα)...δεν πιστευω οτι θα σου αρεσε να βγουν καποια γατακια πχ με καποια κληρονομικη παθιση...αυτα απ οσο ξερω(διορθοστε με αν κανω λαθος) τα βλεπουμε εκτος τον αλλων απο τους γονεις των γατιων που θα ζευγαρωσουμε τους παππουδες,γιαγιαδες και τους προπαππουδες,προγιαγιαδες...πρεπει και τα 2 γατια να ξερουμε τους προγονους(αυτο ειναι το πεντιγκρι που ακουμε)...

τωρα...και απλα για παρεα να το θες...ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ενα γατακι αυτης της ρατσας που να εχει εκτραφει σωστα...αυτη τη στιγμη στη χωρα μας...στο εξωτερικο υπαρχουν εκτροφεια!!!

κατα καιρους υπαρχουν αγγελιες με σιαμ παρατιμενα....αν εχει ςυπομονη καποια θα βγει στην επιφανεια...

ναι καταλαβαινω τ λετε ολοι σας.. δεν αντιλεγω.. σας ειπα το ζευαρωμα δε με αποσχολει..!!θα τ στειρωσουμεεεε!!! εγω ενα γατακι σιαμ θελω απλααααα... δε ξερετε κανεναν π ν χαριζει ρε παιδια?? :(

δυστοιχος δεν ξερω καποιον...πρεπει να κανεις αρκετη υπομονη μεχρι να βρεθει καποιο...

κοιτα να δεις..στο 1ο σου ποστ..εγραψες οτι το θελεις για να ζευγαρωσουν μετα...αφου ειδες οτι απαγορευονται οι αγγελιες για ζευγαρωμα,εκανες επεξεργασια και το εσβησες...δεν θα συνεχισω την κουβεντα..γιατι οπως σου εγραψα και πριν απαγορευονται οι αγγελιες για ζευγαρωμα,(μια αλφα μνημη ομως την διαθετουμε....)απλα σκεψου,εκτος απο ολα τα αλλα...τι θα τακανεις τα γατακια που θε γεννηθουν..θα τα κρατησεις ολα;;;υποψην οτι και αυτα μετα θα θελουν στειρωση..αλλιως θα γινεται ολοκληρη αποικια..φιλικα παντα..:)

το εσβησα γτ δεν εννουσα οτι ζηταω γ ζευαρωμα κ επειδη μ ειπες οτι απαγορευεται.. αλλα εχετε δικιο!!δε θα τ ζευαρωσω.. ειναι κριμαααααα... τ σκεφτηκα καλυτερα κ συμφωνω μαζι σας... απλα δε μ αρεσε ο τροποσ π μ τ ειπεσ.. δε ξερω..πολυ αποτομα ρε παιδι μ... εγς τ λατρεβω ολα τ ψυχακιαααα!!!κ απλα παρεα θελω ν εχει ο ρωμαιο μ κ θα κανω οση υπομονη χρεαιζεται!κ τ θεμα τ ζευαρωματοσ ακυρο.. !!κ τ εννοω!!μονο γ παρεααααα!!

το εσβησα γτ δεν εννουσα οτι ζηταω γ ζευαρωμα κ επειδη μ ειπες οτι απαγορευεται.. αλλα εχετε δικιο!!δε θα τ ζευαρωσω.. ειναι κριμαααααα... τ σκεφτηκα καλυτερα κ συμφωνω μαζι σας... απλα δε μ αρεσε ο τροποσ π μ τ ειπεσ.. δε ξερω..πολυ αποτομα ρε παιδι μ... εγς τ λατρεβω ολα τ ψυχακιαααα!!!κ απλα παρεα θελω ν εχει ο ρωμαιο μ κ θα κανω οση υπομονη χρεαιζεται!κ τ θεμα τ ζευαρωματοσ ακυρο.. !!κ τ εννοω!!μονο γ παρεααααα!!
συγνωμη...εγω ημουν αποτομη στον τροπο που σου το ειπα;;;;;;;;;:confused::confused::confused:εγω απλα σου ανεφερα οτι απαγορευονται οι αγγελιες για ζευγαρωμα..και σου εβαλα και χαμογελακι διπλα...μπας και μπερδευεις τα ποστ;;;:confused::confused::confused:

ΥΓ..καλα..για μια παρεουλα..δεν χρειαζεται να ειναι σιαμ η γατα..:)

συγνωμη...εγω ημουν αποτομη στον τροπο που σου το ειπα;;;;;;;;;:confused::confused::confused:εγω απλα σου ανεφερα οτι απαγορευονται οι αγγελιες για ζευγαρωμα..και σου εβαλα και χαμογελακι διπλα...μπας και μπερδευεις τα ποστ;;;:confused::confused::confused:

ΥΓ..καλα..για μια παρεουλα..δεν χρειαζεται να ειναι σιαμ η γατα..:)

Για μενα το λεει πουπυ, εγω ημουν καπως αποτομη, αλλα τρωω φρικη με αγγελιες για ζευγαρωματα, ειδικα οταν υπαρχουν τοσες αγγελιες για υιοθεσιες :/:

χαχαχαχα !!! λες???? εχω αδυναμια στ σιαμ στ περσικες .. ολα τ αγαπαω βεβαια απλα θελω σιαμ οπως ειπα κ προηγουμενως...

Να σου δωσω το τηλεφωνο της κοπελας που βρηκε εκεινο το γατακι που ή που ειναι σιαμ, ή ημιαιμο βιρμανιας ή ημιαιμο ραγκντολ, παντως απο οτι καταλαβα ειναι seal το μουτρακι του σαν Σιαμ, να την παρεις να δεις αν το εδωσε ή ακομα? Ετσι και σωζεις ενα αδεσποτο, και παιρνεις και ενα γατακι οπως σου αρεσει. :P

μμ ναι αμα μπορεισ... αρκει ν μην ειανι πολυ μεγαλο γτ ο δικος μ ειανι μολις 2 μηνων!!κοριτσια ενταξει .. εληξε τ θεμα περι τ πιοσ ειανι αποτομοσ.. σιγα... λογικο!απαλ εγω δεν εκφραστηκα καλα στην αγγελια κ καταλαβατε κτ τετοιο!>. λαθοσ δικο μ!! ξαναλεω σιαμ θελω !ΟΧΙ γ ζευαρωμα αλλα για ΠΑΡΕΑΑΑΑΑ!!! :-)

φανη η δευτερη γατα εχει πολλες ευθυνες :redface:εχεις σκεφτει οτι σε λιγο δινεις παννεληνιες και ισως φυγεις φοιτητρια καπου αλλου εκτος τρικαλων ? αν πας σε καποια κοντινη πολη και πηγαινοερχεσαι με κτελ τα γατακια θα πηγαινουν στις αποσκευες, αν παλι φυγεις σε νησι και πηγαινοερχεσαι με αεροπλανο επιτρεπεται μονο ενα κατοικιδιο μεσα στην καμπινα, και στο πλοιο θα σου ειναι δυσκολο να κουβαλας 2 γατια θα ειναι και ταλαιπωρια για αυτα :worry:δεν ξερω σκεψου και αυτα αν δεν τα χεις σκεφτει ηδη πριν παρεις δευτερη γατουλα ,ο ρωμαιος εχει εσενα κ σ'αγαπαει και για εκεινον εισαι αρκετη πιστευω :)εμενα μου φαινεται πως το θες πιο πολυ για σενα το δευτερο γατακι για αυτο και επιμενεις τοσο και στην ρατσα!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back