Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
Εχω αναμεσα σε ολα τα άλλα γατακια μου την νέα γενια μόλις 4 μηνών περίπου. Πριν 2 βδομάδες η μάνα τους και ο θείος τους είχαν δηλητιριαστεί (πιθανα απο ποντικοφάρμακο) και μαζι και ο πιτσιρικος απο το γαλα της μανας του. Ευτυχως και οι 3 την σκαπουλαρανε αλλα δυστηχως μια ίωση τον βρήκε αδύνατο και τον έρηξε κάτω. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι είναι μια ασθένεια που παθαίνουν τα αδεσποτα. Ο μικρος δεν τρώει κανει κίτρινους εμμετούς. Απο την στιγμη που τον πήγα εχουν ελλατωθεί βεβαια ( θα του δίνω και amoxil για μερικες μερες ακομη) αλλα 2 φορες έκανε μια κοκκινι διαρροια. Δεν φαινεται σαν αιμα, ειναι όλη κόκκινη. Μήπως αυτό οφείλεται στην αντιβίωση (ενεσημη δεν ξερω ποια) ή στο μπενταντιν που του έπλεινε το στομα? Θα τον ξαναπάρω τηλ αυριο τον κτηνίατρο αλλα κάθομαι σε αναμενα καρβουνα και θα ήθελα μια 2η γνωμη.
Ευχαριστω προκαταβολικά και συγνώμη αν κουρασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς μάλλον ο πιο κατάλληλος να βοηθήσει ειναι ο κτηνίατρος...Αλλά εύχομαι περαστικά στο μικρούλη σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
παλι δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα... χτες ηταν και αφηδατωμένος και εμεινα ξάγρυπνος μεχρι να τον παω στον γιατρό.
drusilia
Διάσημο μέλος
Πάντως καλά κάνεις και το κυνηγάς γιατί ειναι μικρούλι το γατάκι και ειναι πολύ ευαίσθητα σε αυτες τις ηλικίες.
Και πάλι εύχομαι το καλύτερο. Και να μας πεις πώς πήγε.
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ολα καλά θα πάνε για τον μικρούλη!

Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
δεν τον πας μια βολτα μεχρι τον αιλουρο ειμαι βεβαιη οι θα μπορεσει να σε βοηθησει πιο πολυ απο εμαςΓεια χαρα σε όλους!
Εχω αναμεσα σε ολα τα άλλα γατακια μου την νέα γενια μόλις 4 μηνών περίπου. Πριν 2 βδομάδες η μάνα τους και ο θείος τους είχαν δηλητιριαστεί (πιθανα απο ποντικοφάρμακο) και μαζι και ο πιτσιρικος απο το γαλα της μανας του. Ευτυχως και οι 3 την σκαπουλαρανε αλλα δυστηχως μια ίωση τον βρήκε αδύνατο και τον έρηξε κάτω. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι είναι μια ασθένεια που παθαίνουν τα αδεσποτα. Ο μικρος δεν τρώει κανει κίτρινους εμμετούς. Απο την στιγμη που τον πήγα εχουν ελλατωθεί βεβαια ( θα του δίνω και amoxil για μερικες μερες ακομη) αλλα 2 φορες έκανε μια κοκκινι διαρροια. Δεν φαινεται σαν αιμα, ειναι όλη κόκκινη. Μήπως αυτό οφείλεται στην αντιβίωση (ενεσημη δεν ξερω ποια) ή στο μπενταντιν που του έπλεινε το στομα? Θα τον ξαναπάρω τηλ αυριο τον κτηνίατρο αλλα κάθομαι σε αναμενα καρβουνα και θα ήθελα μια 2η γνωμη.
Ευχαριστω προκαταβολικά και συγνώμη αν κουρασα.
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
δεν τον πας μια βολτα μεχρι τον αιλουρο ειμαι βεβαιη οι θα μπορεσει να σε βοηθησει πιο πολυ απο εμας
Τι και που ειναι ο αιλουρος? ( συγνωμη αλλα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω καποια πραγματα που ισως ειναι χιλιοειπωμενα εδω ). Σιγουρα καποιος επαγγελματιας ειναι πιο καλα και πιο υπευθηνα απο οπουδηποτε αλλου αλλα καταλαβαινεις καπου θελω να πω και εγω τον πονο μου

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
O ailouros είναι ένας καταπληκτικός γατογιατρός για τον οποίον όλοι οι Αθηναίοι του σάιτ που έχουν πάει λένε τα καλύτερα (πίνουν νερό στ' όνομά του, για την ακρίβεια). Είναι στο Π. Φάληρο και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην σελίδα του www.ailouros.grΤι και που ειναι ο αιλουρος? ( συγνωμη αλλα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω καποια πραγματα που ισως ειναι χιλιοειπωμενα εδω ). Σιγουρα καποιος επαγγελματιας ειναι πιο καλα και πιο υπευθηνα απο οπουδηποτε αλλου αλλα καταλαβαινεις καπου θελω να πω και εγω τον πονο μου![]()
Κατά τα άλλα, να τολμήσω να πω μια πιθανή χαζομάρα; Μήπως το αντιβιοτικό που του δίνεις είναι ροζουλί και η διάρροια έχει χρωματιστεί και μυρίζει από αυτό;

ΑΥτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσεις και να το πας σε γιατρό, απλώς για να τον ρωτήσεις και γι' αυτήν την περίπτωση το λέω.
Περαστικά, πάντως και γράψε μας εξελίξεις.
ladycat
Διάσημο μέλος
Τι και που ειναι ο αιλουρος? ( συγνωμη αλλα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω καποια πραγματα που ισως ειναι χιλιοειπωμενα εδω ). Σιγουρα καποιος επαγγελματιας ειναι πιο καλα και πιο υπευθηνα απο οπουδηποτε αλλου αλλα καταλαβαινεις καπου θελω να πω και εγω τον πονο μου![]()
ειναι ο γιατρος που εχει σωσει πολλα απο τα δικα μου γατια κ ειναι εξιδικευμενος στις γατες στο σαιτ που σου εδωσαν θ;α βρεις τα τηλεφωνα παρ τον γτο κ βουρ στον κυριο πανο
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ελπίζω το γατούλι να είναι καλύτερα σήμερα. Πάντως γενικά μην το αφήνεις έτσι, γιατί δυστυχώς τα μικρούλια αφυδατωνονται πολύ εύκολα. Και εγω συνιστώ τον Αιλουρο αν θέλεις να πάρεις μια δεύτερη γνώμη..τελικά τι ίωση ειναι αυτή που σου είπε ο γιατρός σου ότι έχει το μικρό..;
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Με τόσες διάρροιες και εμετούς, όπου και αν οφείλονται, σίγουρα το γατί θα έχει χάσει πολλά υγρά. Χρειάζεται ορό. Του έκανε ο κτηνίατρος;
Προσθέτω κι εγώ μια ψήφο εμπιστοσύνης στον Αίλουρο, θα έλεγα να πας οπωσδήποτε για μια δεύτερη γνώμη.
Spidergr
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον μολις μιλησα με τον κτηνιατρο. Ναι ορο του εχουμε κανει και ειναι οκ και για σημερα. Αυριο θα τον ξαναπαω και για αλλον αν δεν εχει πιει νερο μονος του. Ο γιατρος μου είπε πως όντως αιμα ηταν και οτι την περασε πιο βαρια την ιωση απο οτι περιμενε. Πάντως οπως ειπε και ο ιδιος ηταν και αυτο στο προγραμμα. Το γεγονος οτι η αναπνοη του ειναι κανονικη, κοιμαται κανονικα κουλουριασμενος και οτι εχει αντηληψη (οταν ηρθε η αδερφη του της φωναζε) παει καλα και θα γινει καλα. Το αιμα και οι βλενες στην διαρροια ειναι γιατι βγαζει τις τοξινες απο τον οργανισμο του.
Update: Σταματησα να γραφω εδω και ωρα γιατι ο μαγκας ξυπνησε. Εκανε διαρροια με αιμα αλλα λιγοτερη ειναι πολυ πιο ζωηρος εκανε οτι πινει λιγο νερο, μυρισε την τροφη που του εβαλα (αλλα δεν εφαγε) και μου φωναζε να τον βγαλω εξω απο το δωματιο να παιξει με τα αλλα, τον τσογλανο σηκωνοταν στα δυο του ποδια να μου φτασει την πετουγια.... αλα... ειχε ραντεβου με το amoxil . Του εδωσα την αντιβιωσουλα του και τωρα καθετε. Το ευχαριστο ειναι οτι ο γιατρος μου διαβαιβεωνει οτι θα γινει καλα ο μικρος και οτι η διαρροιες αυτες ηταν μεσα στον κυκλο της αρρωστιας (στην βαρια μορφη της μεν αλλα ηταν στο προγραμμα)
Θα τον παω μια βολτουλα αυριο στον γιατρο ετσι και αλλιως. Απο εκεινη την ωρα παντος σταματησαν και οι εμμετοι και οι διαρροιες και το πιο ευτηχες ειναι οτι αρχισε να πινει νερο μονος του!! Ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να είναι σύντομα περδίκι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool