Ο πιτσιρικάς μου ειναι αρρωστούλης

Spidergr

Νεοφερμένο μέλος

Ο Spidergr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια χαρα σε όλους!

Εχω αναμεσα σε ολα τα άλλα γατακια μου την νέα γενια μόλις 4 μηνών περίπου. Πριν 2 βδομάδες η μάνα τους και ο θείος τους είχαν δηλητιριαστεί (πιθανα απο ποντικοφάρμακο) και μαζι και ο πιτσιρικος απο το γαλα της μανας του. Ευτυχως και οι 3 την σκαπουλαρανε αλλα δυστηχως μια ίωση τον βρήκε αδύνατο και τον έρηξε κάτω. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι είναι μια ασθένεια που παθαίνουν τα αδεσποτα. Ο μικρος δεν τρώει κανει κίτρινους εμμετούς. Απο την στιγμη που τον πήγα εχουν ελλατωθεί βεβαια ( θα του δίνω και amoxil για μερικες μερες ακομη) αλλα 2 φορες έκανε μια κοκκινι διαρροια. Δεν φαινεται σαν αιμα, ειναι όλη κόκκινη. Μήπως αυτό οφείλεται στην αντιβίωση (ενεσημη δεν ξερω ποια) ή στο μπενταντιν που του έπλεινε το στομα? Θα τον ξαναπάρω τηλ αυριο τον κτηνίατρο αλλα κάθομαι σε αναμενα καρβουνα και θα ήθελα μια 2η γνωμη.
Ευχαριστω προκαταβολικά και συγνώμη αν κουρασα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:/: Δυστυχώς μάλλον ο πιο κατάλληλος να βοηθήσει ειναι ο κτηνίατρος...
Αλλά εύχομαι περαστικά στο μικρούλη σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολύ drusilia θα τον πάρω αυριο πρωί πρωί...
παλι δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα... χτες ηταν και αφηδατωμένος και εμεινα ξάγρυπνος μεχρι να τον παω στον γιατρό.

Ο γιατρος τι σου έχει πει; Ειναι απο την ίωση έτσι;
Πάντως καλά κάνεις και το κυνηγάς γιατί ειναι μικρούλι το γατάκι και ειναι πολύ ευαίσθητα σε αυτες τις ηλικίες.

Και πάλι εύχομαι το καλύτερο. Και να μας πεις πώς πήγε.

Οι εμετοι ναι απο την ίωση ειναι. Αυτη την κοκκινη διαρροια την εκανε αρκετες ώρες αφου εχουμε γυρισει απο τον γιατρο. Γιαυτο υποθέτω οτι έιναι μάλλον απο το μπενταντιν η απο τα φάρμακα που του έδωσε. Φοβήθηκα μήπως ήταν αίμα αλλα αν ήταν αίμα δεν θα ήτανε τόσο πολυ και κοκκινο. Μαλιστα μυρίζει και περιεργα (οχι σαν αιμα). Το καλο είναι οτι οι εμμετοι μειωθηκανε στο ελλάχιστο. (εχει κανει μολις 3 απο το πρωι ενω χτες ολη μερα πανω απο 7 φορες). Ελπίζω να πηγαινει καλυτερα.

Υπομονή. Απλά παρακολούθησέ το και μίλα με το γιατρο το συντομότερο.
Ολα καλά θα πάνε για τον μικρούλη! :)

Ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλα σου λογια! Τωρα κοιμαται ο μικρος ξεχωριστα στο δωματιο των δικων μου μην κολήσει και τα αδερφακια του. Ελπιζω να μην τον πιασει το βραδυ εμμετος η διαρροια. Αυριο παλι τηλεφωνο τον γιατρο...

Γεια χαρα σε όλους!

Εχω αναμεσα σε ολα τα άλλα γατακια μου την νέα γενια μόλις 4 μηνών περίπου. Πριν 2 βδομάδες η μάνα τους και ο θείος τους είχαν δηλητιριαστεί (πιθανα απο ποντικοφάρμακο) και μαζι και ο πιτσιρικος απο το γαλα της μανας του. Ευτυχως και οι 3 την σκαπουλαρανε αλλα δυστηχως μια ίωση τον βρήκε αδύνατο και τον έρηξε κάτω. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι είναι μια ασθένεια που παθαίνουν τα αδεσποτα. Ο μικρος δεν τρώει κανει κίτρινους εμμετούς. Απο την στιγμη που τον πήγα εχουν ελλατωθεί βεβαια ( θα του δίνω και amoxil για μερικες μερες ακομη) αλλα 2 φορες έκανε μια κοκκινι διαρροια. Δεν φαινεται σαν αιμα, ειναι όλη κόκκινη. Μήπως αυτό οφείλεται στην αντιβίωση (ενεσημη δεν ξερω ποια) ή στο μπενταντιν που του έπλεινε το στομα? Θα τον ξαναπάρω τηλ αυριο τον κτηνίατρο αλλα κάθομαι σε αναμενα καρβουνα και θα ήθελα μια 2η γνωμη.
Ευχαριστω προκαταβολικά και συγνώμη αν κουρασα.
δεν τον πας μια βολτα μεχρι τον αιλουρο ειμαι βεβαιη οι θα μπορεσει να σε βοηθησει πιο πολυ απο εμας

δεν τον πας μια βολτα μεχρι τον αιλουρο ειμαι βεβαιη οι θα μπορεσει να σε βοηθησει πιο πολυ απο εμας

Τι και που ειναι ο αιλουρος? ( συγνωμη αλλα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω καποια πραγματα που ισως ειναι χιλιοειπωμενα εδω ). Σιγουρα καποιος επαγγελματιας ειναι πιο καλα και πιο υπευθηνα απο οπουδηποτε αλλου αλλα καταλαβαινεις καπου θελω να πω και εγω τον πονο μου ;)

Τι και που ειναι ο αιλουρος? ( συγνωμη αλλα ειμαι νεος εδω και δεν ξερω καποια πραγματα που ισως ειναι χιλιοειπωμενα εδω ). Σιγουρα καποιος επαγγελματιας ειναι πιο καλα και πιο υπευθηνα απο οπουδηποτε αλλου αλλα καταλαβαινεις καπου θελω να πω και εγω τον πονο μου ;)
O ailouros είναι ένας καταπληκτικός γατογιατρός για τον οποίον όλοι οι Αθηναίοι του σάιτ που έχουν πάει λένε τα καλύτερα (πίνουν νερό στ' όνομά του, για την ακρίβεια). Είναι στο Π. Φάληρο και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην σελίδα του www.ailouros.gr
Κατά τα άλλα, να τολμήσω να πω μια πιθανή χαζομάρα; Μήπως το αντιβιοτικό που του δίνεις είναι ροζουλί και η διάρροια έχει χρωματιστεί και μυρίζει από αυτό; :hmm:
ΑΥτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσεις και να το πας σε γιατρό, απλώς για να τον ρωτήσεις και γι' αυτήν την περίπτωση το λέω.
Περαστικά, πάντως και γράψε μας εξελίξεις.

ειναι ο γιατρος που εχει σωσει πολλα απο τα δικα μου γατια κ ειναι εξιδικευμενος στις γατες στο σαιτ που σου εδωσαν θ;α βρεις τα τηλεφωνα παρ τον γτο κ βουρ στον κυριο πανο

Ευχαριστώ παρα πολυ για το ενδιαφερον! @ Mamanga Δεν ξερω τι αντιβίωση του εδωσε σημερα γιατι ήταν ενεσημη και την εκανε ο γιατρος. Του εκανε 2-3 και εχασα την μπαλα δεν ηξερα τι του εδωσε. Αλλα σίγουρα του επλυνε το στόμα με μπενταντιν που είναι κοκκινοπο.

πρεπει οπωσδηποτε να παρεις κ μια 2η γνωμη

Πως είναι ο μικρούλης σου? Εύχομαι να πηγαίνει καλύτερα! Αν και δεν είμαι πελάτισσα του αίλουρου, έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια που και εγώ θα σου προτείνω να τον πας μέχρι εκεί! Απ' ότι λένε, κάνει θαύματα! Αξίζει τον κόπο για το μικρούλι...

Καλημέρα,
ελπίζω το γατούλι να είναι καλύτερα σήμερα. Πάντως γενικά μην το αφήνεις έτσι, γιατί δυστυχώς τα μικρούλια αφυδατωνονται πολύ εύκολα. Και εγω συνιστώ τον Αιλουρο αν θέλεις να πάρεις μια δεύτερη γνώμη..τελικά τι ίωση ειναι αυτή που σου είπε ο γιατρός σου ότι έχει το μικρό..;

Καλημερα σε ολους. Ο μικρος αν και εκανε παλι αυτην την κοκκινη διαρροια το βραδυ αυτην την φορα δεν φοναζε σαν να ποναει και οι εμμετοι μαλλον σταματησαν. Αρχισε να κοιμαται κανονικα (κουλουριαζεται δηλαδη). Μαλιστα η αδερφουλα του μου ξεφυγε και μπηκε στο δωματιο και μολις την πηρε χαμπαρι την φωναζε. Μεχρι τωρα δεν ειχε ορεξη και δεν της εδινε σημασια. Τωρα θα παρω τον γιατρο να τον ενημερωσω πριν του δωσω και το amoxil που μου ειπε μηπως χρειαστει να τον παω απο εκει. Και παλι 1000 ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Περαστικά μωρέ στο μωρουλάκι. Κρίμα είναι να ταλαιπωρείται τόσο μικρουλάκι. Τί στομαχάκι έχει αυτό για να μπορέσει να αντέξει τόσους εμετούς και διάροιες. Όπως είπαν και τα κορίτσια, και χωρίς εγώ να τον ξέρω προσωπικά, απλά από τα πολλά που έχει προσφέρει, και αφού είσαι Αθήνα και μπορείς, πήγαινέ το στο Αίλουρο. Εδώ από Θεσ/νίκη ξεκινούν για τον Αίλουρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά για το μικρούλη.

Καλημέρα κι από μένα και περαστικά στο γατάκι σου!:)
Με τόσες διάρροιες και εμετούς, όπου και αν οφείλονται, σίγουρα το γατί θα έχει χάσει πολλά υγρά. Χρειάζεται ορό. Του έκανε ο κτηνίατρος;
Προσθέτω κι εγώ μια ψήφο εμπιστοσύνης στον Αίλουρο, θα έλεγα να πας οπωσδήποτε για μια δεύτερη γνώμη.

Επεσε και ο server το πρωι και δεν προλαβα να στειλω τα νεότερα απο τον πιτσιρικο... Εκανα ενα copy το μυνημα που προσπαθουσα να στειλω το πρωι...

Λοιπον μολις μιλησα με τον κτηνιατρο. Ναι ορο του εχουμε κανει και ειναι οκ και για σημερα. Αυριο θα τον ξαναπαω και για αλλον αν δεν εχει πιει νερο μονος του. Ο γιατρος μου είπε πως όντως αιμα ηταν και οτι την περασε πιο βαρια την ιωση απο οτι περιμενε. Πάντως οπως ειπε και ο ιδιος ηταν και αυτο στο προγραμμα. Το γεγονος οτι η αναπνοη του ειναι κανονικη, κοιμαται κανονικα κουλουριασμενος και οτι εχει αντηληψη (οταν ηρθε η αδερφη του της φωναζε) παει καλα και θα γινει καλα. Το αιμα και οι βλενες στην διαρροια ειναι γιατι βγαζει τις τοξινες απο τον οργανισμο του.

Update: Σταματησα να γραφω εδω και ωρα γιατι ο μαγκας ξυπνησε. Εκανε διαρροια με αιμα αλλα λιγοτερη ειναι πολυ πιο ζωηρος εκανε οτι πινει λιγο νερο, μυρισε την τροφη που του εβαλα (αλλα δεν εφαγε) και μου φωναζε να τον βγαλω εξω απο το δωματιο να παιξει με τα αλλα, τον τσογλανο σηκωνοταν στα δυο του ποδια να μου φτασει την πετουγια.... αλα... ειχε ραντεβου με το amoxil . Του εδωσα την αντιβιωσουλα του και τωρα καθετε. Το ευχαριστο ειναι οτι ο γιατρος μου διαβαιβεωνει οτι θα γινει καλα ο μικρος και οτι η διαρροιες αυτες ηταν μεσα στον κυκλο της αρρωστιας (στην βαρια μορφη της μεν αλλα ηταν στο προγραμμα)

Θα τον παω μια βολτουλα αυριο στον γιατρο ετσι και αλλιως. Απο εκεινη την ωρα παντος σταματησαν και οι εμμετοι και οι διαρροιες και το πιο ευτηχες ειναι οτι αρχισε να πινει νερο μονος του!! Ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!!!

Καλά νέα λοιπόν!!! :)

Εύχομαι να είναι σύντομα περδίκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back