elenidn
Νεοφερμένο μέλος
Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
10-03-12
15:19
παιδιά γειά σας...όπως είχα ξαναπεί έχουμε ένα σκυλάκι ...εδώ κ λίγες μέρες όμως μας έχει ταλαιπωρήσει πάρααα πολύ ...κυρίως το αγόρι μου δηλαδή που μένουνε μαζί...Συγκεκριμένα , πριν 2-3 μέρες όσο το αγόρι μου ήταν στη δουλειά πήρε τη πάνα του , την ανέβασε με τα κόπρανα στο καναπέ κ την άφησε εκεί.Και προφανώς πήγαινε και κατουρούσε στο καναπέ αλλά πάνω στη πάνα...
Χθές πήγε και έφαγε τα ντουλάπια κ όταν σας λέω έφαγε κυριολεκτώ... Και σήμερα πάλι τα ίδια.... όταν είμαστε σπίτι είναι ζωηρός αρκετά αλλά δεν κάνει κ τέτοια χάλια...τι μπορεί να φταίει? να ξεκινήσουμε να τον περιορίζουμε πάλι?
ευχαριστώ πολυυυυυυυ

Χθές πήγε και έφαγε τα ντουλάπια κ όταν σας λέω έφαγε κυριολεκτώ... Και σήμερα πάλι τα ίδια.... όταν είμαστε σπίτι είναι ζωηρός αρκετά αλλά δεν κάνει κ τέτοια χάλια...τι μπορεί να φταίει? να ξεκινήσουμε να τον περιορίζουμε πάλι?

ευχαριστώ πολυυυυυυυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
10-03-12
16:54
Απάντηση: sooooos....
μπορεί να νιώθει μοναξιά
(μπορει και όχι, δεν ξέρω από σκυλιά)
μπορεί να νιώθει μοναξιά
(μπορει και όχι, δεν ξέρω από σκυλιά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
10-03-12
17:09
Καλησπέρα, δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω προβλημάτων οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι ζωάκια έχεις. Πόσο χρονών είναι ο σκυλάκος και τί έχει αλλάξει τελευταία στην ρουτίνα του; Το φάγωμα πραγμάτων είναι είτε από αλλαγή δοντιών είτε επειδή έμεινε μόνος του και έχει ανασφάλεια. Δηλαδή αν είχε συνηθίσει να μένει μόνος και το κάνει τώρα κάποια αλλαγή δεν του αρέσει. Μένεις με τον φίλο σου μόνιμα, μήπως περνάτε λιγότερη ώρα με τον σκυλάκο; Το πασάλιμα με τα κακάκια είναι για να διεκδικίσει την περιοχή και την προσοχή σου καθώς νομίζει ότι ο καναπές είναι σημείο ενδιαφέροντος. Η υγεία του πώς είναι μήπως έχει κάποια ενόχληση; Περιορίζοντας τον δεν θα σταματήσει ο λόγος που του προκάλεσε αυτην την συμπεριφορά. Καλό είναι να πάρεις και την γνώμη του γιατρού του. Καλή συνέχεια.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
10-03-12
17:37
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ... ο σκυλάκος μας είναι 4 μηνών ... και από τότε που τον πήραμε δεν έχει αλλάξει κάτι ...αντιθέτως τον αφήσαμε πλέον ελεύθερο σε όλο το σπίτι για να μην είναι περιορισμένος... και μας κινεί την περιέργεια που μόλις τον πρωτοαφήσαμε δεν μας τα έκανε όλα αυτά και τώρα ....
όχι κμ σχέση ...όσες ώρες έμενε μόνος τόσες μένει κ τώρα ... και μάλιστα στις αρχές έμενε πιο πολύ σε σχέση με τώρα ..
όχι κμ σχέση ...όσες ώρες έμενε μόνος τόσες μένει κ τώρα ... και μάλιστα στις αρχές έμενε πιο πολύ σε σχέση με τώρα ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum