Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Και τα 100 ευρω τα δωσαμε ολοι μαζι και ετσι δεν μας φανηκε πολυ, εγω συγκεκριμενα εδωσα 20 ευρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catpower
Νεοφερμένο μέλος

Έχω περιφράξει την αυλή μα όπως ξέρετε αν τα γατιά θέλουν να βολτάρουν σκαρφαλώνουν παντου τα αιλουράκια..
Την παρακολουθώ..την ενημέρωσα για τους νόμους και η επόμενη συζήτηση μας θα ηχογραφηθεί!
Αν δω τίποτα περίεργο θα την κάνω να μετακομίσει την πατσαβούρα,είναι έγκυος και έχει φρικάρει γιατί κάποιοι γυναικολόγοι είναι απαράδεκτοι με τις συμβουλές που δίνουν για τα ζώα!

Και η κατάσταση της πραγματικά δεν θα με εμποδίσει να γίνω κάφρος...με αυτά τα θέματα τρελαίνομαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Σ' ευχαριστω πολυ Αννα μου, δυστυχως ομως δεν μπορω να δω τα links που εβαλες, ειναι κλειστες ομαδες απ' οτι καταλαβα και δεν μπορει να δει το περιεχομενο ο καθενας. Παντως θα το εχω υπ' οψιν.![]()
Βάσω μου από όσο αντιλάμβάνομαι, είναι δύο οι περιπτώσεις.
Η θα πας στον Εισαγγελέα, να πάρεις εισαγγελική παραγγελία, την οποία θα δωσεις στο ΑΤ της περιοχής σου για να κάνουν συστάσεις σε κάποιον (ο οποίος πχ απειλεί ότι θα κάνει κακό σε ένα ζώο)
Η στην περίπτωση που έχουν πεθάνει ηδη ζωα από φόλα, πας στο αστυνομικό τμήμα και ζητάς να κάνεις μήνυση, είτε κατά κάποιου συγκεκριμένου (αν έχεις βάσιμες ενδειξεις για το πρόσωπο) είτε κατά αγνώστων.Τότε και για να υποβάλλεις την μήνυση χρειάζεται να πληρώσεις 100 ευρώ παράβολο.
sorry νομιζα οτι ειναι ανοιχτη. ναι για να υποβαλλεις μηνυση χρειαζονται τα 100 ευρω. αλλα η κακοποιηση ζωου διωκεται αυτεπαγγελτως που σημαινει οτι αρκει να καταγγειλεις το περιστατικο. απο εκει και περα η αστυνομια υποχρεουται να κινηθει.
( 36ΚΠΔ: "όταν δεν απαιτείται αίτηση ή έγκληση η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε αξιόποινη πράξη". Άρθρο 37:" οι ανακριτικοί υπάλληλοι οφείλουν να ανακοινώσουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα οτιδήποτε πληροφορούνται με κάθε τρόπο για αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως".)
σε παρεπεμα στο παρακατω κειμενο:
Τι κάνουμε αν η Αστυνομία δεν συλλαμβάνει εκείνους που κακοποιούν ζώα;
- Αν κάνετε καταγγελία (όχι μήνυση γιατί αυτή απαιτεί την πληρωμή του παραβόλου των 100 ευρώ) στην Αστυνομία για κακοποίηση ζώου και οι αστυνομικοί αδιαφορούν και δεν κινούν την αυτόφωρη διαδικασία κρατήστε αρχικά τα στοιχεία τους.
- Στη συνέχεια διαμαρτυρηθείτε εντόνως στον διοικητή του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος για την ολιγωρία των αστυνομικών οργάνων.
- Η κακοποίηση ζώου είναι πλημμέλημα και μάλιστα βαρύ πλημμέλημα, γι’ αυτό και ο νομοθέτης προβλέπει ποινές φυλάκισης πάνω από ένα έτος αλλά και χρηματικό πρόστιμο.
- Ο ποινικός κώδικας προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη για όλα τα ποινικά αδικήματα (για όσα δεν διώκονται κατ’ έγκλιση και δεν απαιτούν το φυσικό πρόσωπο - δηλαδή το θύμα - να μηνύσει τον δράστη).
- Τα ποινικά αδικήματα εις βάρος των ζώων διώκονται με αυτεπάγγελτη δίωξη και επιδέχονται την αυτόφωρη διαδικασία (σύλληψη του δράστη εντός 24ωρου από την ώρα, που έγινε π.χ. η καταγγελία ή διαπιστώθηκε το έγκλημα).
- Αν οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αδιαφορούν τότε επικοινωνήστε με το φιλοζωικό σωματείο της περιοχής σας, τα μέλη του οποίου συνήθως γνωρίζουν περισσότερα και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.
- Επικοινωνήστε με τις τρεις φιλοζωικές ομοσπονδίες για να σας καθοδηγήσουν αν τα τοπικά σωματεία δεν γνωρίζουν ή δεν μπορούν.
1.Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
2.Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία
3.Ομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Αττικής και Σαρωνικού
- Απευθυνθείτε στους δικηγορικούς συλλόγους των νομών, όπου διαπιστώθηκε το έγκλημα και η αδιαφορία των αστυνομικών αρχών.
- Δημοσιοποιήστε το γεγονός στα τοπικά Μ.Μ.Ε. εκθέτοντας τους συγκεκριμένους δημοσίους υπαλλήλους, που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
- Κάθε αστυνομικός που δεν κάνει αυτό που ορίζει η νομοθεσία και οι διαταγές της ΕΛ.ΑΣ. (τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ) σχετικά με το πόσο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζουν τα εγκλήματα και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα κινδυνεύει με κυρώσεις (βαθμού και άλλες).
- Μην επιτρέπετε στους αστυνομικούς να σας χλευάζουν επειδή νοιάζεστε για τα ζώα.
- Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, μιλήστε σοβαρά, και δείξτε, ότι είστε αποφασισμένοι να τους εκθέσετε, εξαιτίας είτε της άγνοιας τους, που είναι ανεπίτρεπτη (αλλιώς ας αλλάξουν δουλειά), της αδιαφορίας τους («δε βαριέσαι αδέσποτο είναι», «εσένα τι νοιάζει»), ή της επιδίωξης συγκάλυψης του δράστη (αν είναι γνωστός κάτι που στις μικρές κοινωνίες συμβαίνει πολύ συχνά).
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μην φοβασαι.
Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.Επιτρεπονται μεχρι 2 κατοικιδια στο διαμερισμα,ακομα και αν ο κανονισμος της πολυκατοικιας το απαγορευει.Ο νομος ειναι υπερανω του κανονισμου.Απλα,ΠΡΕΠΕΙ να μενουν στο διαμερισμα μας και οχι σε κοινοχρηστους χωρους.
Και αστους να λενε και να σκουζουν.
Πουπουλίνα μου αυτό επαναλαμβάνω κι εγώ συνέχεια σε γνωστούς κ φίλους (ευτυχώς στην πολυκατοικία μου δεν έχουν πρόβλημα με γάτες, υπάρχει κι άλλο ένα ζευγάρι που έχει γάτα), αλλά 3 φίλοι μου δικηγόροι (η μία έχει γάτο η ίδια) μου είπαν ότι ο κανονισμός υπερισχύει του νόμου κ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...πολύ θα ήθελα κάποιος να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό για το νόμο.

anna 21
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα μου αυτό επαναλαμβάνω κι εγώ συνέχεια σε γνωστούς κ φίλους (ευτυχώς στην πολυκατοικία μου δεν έχουν πρόβλημα με γάτες, υπάρχει κι άλλο ένα ζευγάρι που έχει γάτα), αλλά 3 φίλοι μου δικηγόροι (η μία έχει γάτο η ίδια) μου είπαν ότι ο κανονισμός υπερισχύει του νόμου κ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...πολύ θα ήθελα κάποιος να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό για το νόμο.![]()
μην αγχωνεσαι καθολου ο νομος ειναι πολυ σαφης ως προς αυτο το θεμα
Άρθρο 8
Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες
1. Επιτρέπεται η διατήρηση δεσποζόµενων ζώων συ-
ντροφιάς σε κάθε κατοικία. Στις πολυκατοικίες, που απο-
τελούνται από δύο διαµερίσµατα και πάνω, επιτρέπεται
η διατήρηση δεσποζόµενων ζώων συντροφιάς σε κάθε
διαµέρισµα µε την προϋπόθεση ότι αυτά: α) διαµένουν
στο ίδιο διαµέρισµα µε τον ιδιοκτήτη τους ή τον κάτοχό
τους, β) δεν παραµένουν µόνιµα στις βεράντες ή στους
ανοιχτούς χώρους του διαµερίσµατος, γ) η παραµονή
στα διαµερίσµατα πολυκατοικιών τελεί υπό την επιφύλα-
ξη της τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονοµικών
διατάξεων και των αστυνοµικών διατάξεων περί κοινής
ησυχίας και δ) έχουν ελεγχθεί ηλεκτρονικά, έχουν ση-
µανθεί, καταγραφεί και φέρουν βιβλιάριο υγείας.
Δεν µπορεί να απαγορευθεί η διατήρηση ζώων συ-
ντροφιάς µε τον κανονισµό της πολυκατοικίας, εφόσον
πληρούνται οι προϋποθέσεις του προηγούµενου εδαφί-
ου. Με τον ίδιο κανονισµό µπορεί να περιορίζεται ο µέγι-
στος αριθµός των ζώων, που επιτρέπονται, στα δύο (2)
ζώα ανά διαµέρισµα.
Ειναι σαφες οτι αν τηρεις τις παραπανω προυποθεσεις εχεις οσα ζωα θες απ τη στιγμη που δε λεει κατι ο κανονισμος της πολυκατοικιας. ΑΝ ομως ο κανονισμος οριζει αριθμητικο περιορισμο(απο 2 και πανω) σε δεσμευει. παντως ο κανονισμος δεν μπορει να σου απαγορευσει ουτε το να εχεις γενικα ζωα ουτε το να εχεις απο 2 και κατω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα μου αυτό επαναλαμβάνω κι εγώ συνέχεια σε γνωστούς κ φίλους (ευτυχώς στην πολυκατοικία μου δεν έχουν πρόβλημα με γάτες, υπάρχει κι άλλο ένα ζευγάρι που έχει γάτα), αλλά 3 φίλοι μου δικηγόροι (η μία έχει γάτο η ίδια) μου είπαν ότι ο κανονισμός υπερισχύει του νόμου κ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...πολύ θα ήθελα κάποιος να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό για το νόμο.![]()
ΟΧΙ,οχι,οχι καθετα οχι!!!!

Ειμαι τοσο σιγουρη..οσο δεν μπορεις να φανταστεις.Την τυφλα τους ξερουν αυτοι οι δικηγοροι,με το συμπαθειο.
Ειναι γνωστο οτι οι δικηγοροι συνηθως εξειδικευονται σε ενα αντικειμενο,και δυστυχως ελαχιστα γνωριζουν για την νομοθεσια που αφορα τα ζωα.
Ποιο ξεκαθαρο δεν μπορει να το κανει ο νομος
Αρθρο 8.Δεν μπορεί να απαγορευθεί η διατήρηση ζώων συντροφιάς με τον κανονισμό της πολυκατοικίας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του προηγούμενου εδαφίου. Με τον ίδιο κανονισμό μπορεί να περιορίζεται ο μέγιστος αριθμός των ζώων, που επιτρέπονται, στα δύο (2) ζώα ανά διαμέρισμα.
Ποτε δεν λεω κατι για σιγουρο,οταν δεν ειμαι σιγουρη.

Αυτο που οντως δεν ειμαι σιγουρη,ειναι αν στο συμφωνητικο που κανει καποιος,οταν ενοικιαζει ενα διαμερισμα,υπαρχει ο ορος οτι απαγορευονται κατοικιδια.Και αυτο..γιατι το δεχεται με την υπογραφη του.ΟΧΙ ομως απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας.Αυτο ειναι 100/100 σιγουρο,το λεει ο ιδιος ο νομος.Και ο νομος που εχω βαλει ειναι κοπυ,απο το pdf του νομου.Δεν ειναι απο καποιο δημοσιευμα η απο καποια αλλη ιστοσελιδα.
l_stellitsa_l
Νεοφερμένο μέλος
Και είστε τυχεροί Βάσω που στο ΑΤ της περιοχής σας υπάρχουν όργανα που κάνουν την δουλειά τους! Εμείς, μετά ακόμη και από εισαγγελική παραγγελία, αντιμετωπιστήκαμε ειρωνικά και ο τότε αξιωματικός υπηρεσίας καθώς και ο δημοτικός αστυνομικός μας αγνόησαν και μας χλεύασαν λέγονατας μας για να προστατέψουμε τις γατούλες να τις πάρουμε από εκεί και να τις πάμε αλλού. Που αλλού ρωτάω, δεν ξέρω , δεν με νοιάζει, υπάρχουν και οι φιλοζωικές οργανώσεις μου λέει. Δηλαδή, φροντίζουμε, στειρώνουμε, σιτίζουμε, εμβολιάζουμε, κάνουμε την δουλειά του εκάστοτε Δήμου που είναι υποχρεωμένος από το νόμο για όλα αυτά και βρίσκουμε και τον μπελά μας και από πάνω!
Σκεφτείτε οτι ο δημοτικός αστυνομικός μου είπε ότι αν έμενε στην γειτονιά μας με την έγγυο γυναίκα του, θα κολλόυσε τοξόπλασμα από την σκόνη που θα έμπαινε σπίτι! Μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθα από την αμάθεια του!! Και όταν του είπα τον τρόπο που μπορεί να κολλήσει, μου απάντησε, να, μπορεί να σκοντάψω και να πέσω πάνω σε κακάκια γάτας και να κολλήσω!! έλεος πραγματικά!!!
Και εννοείται ότι παρέδωσα επιστολή στον Δήμο να πάρει θέση που πρωτοκολλήθηκε τον Σεπτέμβριο και ακόμα περιμένω απάντηση....
Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν τους ανήνει επιτέους;;; Γιατί να μην μπορούν να δεχτούν να συμβιώνουν και με τα υπόλοιπα πλάσματα;; Έλεος πια!!!!!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΧΙ,οχι,οχι καθετα οχι!!!!
Ειμαι τοσο σιγουρη..οσο δεν μπορεις να φανταστεις.Την τυφλα τους ξερουν αυτοι οι δικηγοροι,με το συμπαθειο.
Ειναι γνωστο οτι οι δικηγοροι συνηθως εξειδικευονται σε ενα αντικειμενο,και δυστυχως ελαχιστα γνωριζουν για την νομοθεσια που αφορα τα ζωα.
Ποιο ξεκαθαρο δεν μπορει να το κανει ο νομος
Λίγο άσχετο με την κουβέντα, αλλά ρε γαμώτο είναι δυνατόν να είσαι δικηγόρος και να νομίζεις ότι ο κανονισμός της εκάστοτε πολυκατοικίας είναι πάνω από το νόμο; Αυτό δεν έχει να κάνει με τον τομέα στον οποίο εξειδικεύτηκες, για όνομα του θεού δηλαδή.
Αλλά, να μου πεις, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι θα σκοντάψουν, θα πέσουν πάνω σε κακά γάτας (?!?!??) και θα κολλήσουν τοξόπλασμα..
anna 21
Δραστήριο μέλος
Λίγο άσχετο με την κουβέντα, αλλά ρε γαμώτο είναι δυνατόν να είσαι δικηγόρος και να νομίζεις ότι ο κανονισμός της εκάστοτε πολυκατοικίας είναι πάνω από το νόμο; Αυτό δεν έχει να κάνει με τον τομέα στον οποίο εξειδικεύτηκες, για όνομα του θεού δηλαδή.
Αλλά, να μου πεις, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι θα σκοντάψουν, θα πέσουν πάνω σε κακά γάτας (?!?!??) και θα κολλήσουν τοξόπλασμα..
ειπα να μην πω τιποτα πιο πανω αλλα τωρα δεν μπορω να μην απαντησω!

ο προβληματισμος καταρχην αν υπερισχυει ο νομος η κανονισμος πολυκατοικιας ειναι λαθος. οπως ειπα και πιο πανω ο κανονισμος σε δεσμευει αν οριζει αριθμητικο περιορισμο ( σε καθε περιπτωση απο 2 και πανω). θεμα ποιο απ τα 2 υπερισχυει θα υπηρχε σε εντελως διαφορετικη περιπτωση και φυσικα θα υπερισχυε ο νομος (δλδ προφανως δεν μπορει να απαγορευσει ο κανονισμος να εχεις ζωα γενικα).
απο εκει και περα ομως οι δικηγοροι δεν ειναι μηχανες που ξερουν νομους απεξω (οπως νομιζουν οι περισσοτεροι) αλλωστε κατι τετοιο θα ηταν αδυνατο μιας κ βγαινουν καθε μερα καινουργιοι. οι δικηγοροι κ γενικα οι νομικοι πρεπει να ξερουν να ερμηνευουν σωστα τον εκαστοτε νομο. ειναι γεγονος οτι ο συγκ νομος ειναι εντελως αδιαφορος για το νομικο κοσμο. δλδ αν ενας δικηγορος δεν εχει ασχοληθει με παρομοια υποθεση (που μεχρι τωρα δεν υπηρχαν καν τετοιες υποθεσεις) κατα 99,9% δε θα ξερει ουτε οτι υπαρχει νεος νομος, ουτε τι λεει αυτος- αυτο δεν τον καθιστα ασχετο... και φυσικα αν δε γνωριζει καλυτερα να μη δινει και συμβουλες...
τωρα ως προς την εξειδικευση οντως στο συγκ θεμα δεν εχει καμια σημασια. ειμαι σιγουρη οτι οποιος νομικος εχει διαβασει αυτο το νομο μπορει να καταλαβει τι παιζει με τον αριθμητικο περιορισμο.
και ολα αυτα τα γνωριζω ως τελειοφοιτη νομικης

helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ εχω δύο θηλυκές στειρωμένες μικρούλες 10 μηνών αδελφούλες. Χθές βράδυ έψαχνα την ταρταρούγα να της βάλω να φάει - πουθενά - η άλλη ήρθε έφαγε εντάξει. Από χθές μέχρι σήμερα το μεσημέρι ήταν άφαντη, ψάξαμε με τον άντρα μου παντού στα λημέρια της και τελικά τη βρήκαμε τουμπανιασμένη μέσα σε ένα θάμνο. Είμαι χάλια και να φανταστείτε ότι νωρίς το πρωί ξύπνησα κατά τις 6 και άκουγα ένα κλάμα, νόμιζα ότι τσακώνονταν γάτες, κι έτσι δεν σηκώθηκα μετά από 2,3 λεπτά σταμάτησε. Πάω να σκάσω από το κακό μου. Που να φανταστώ ότι ήταν το μωρό μου και φώναζε βοήθεια ... ποιός ξέρει πόσο θα υπέφερε. Δεν το αντέχω . Βγαίνω κάθε τόσο στο μπαλκόνι και βρίζω και ξεστομίζω κατάρες δυνατά να τις ακούνε και μεγάλες κακίες μέχρι και για τα παιδιά τους λέω.
helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά να γλυτώσουν τ'αυτοκίνητα και να πάνε από μιά μαλ... σμένη.. Τι να κάνω θα το πάρω πάλι. Το καλό είναι ότι δεν δουλεύω και έχω χρόνο να τη βγάζω λίγο έξω να ξεμουδιάσει και μετά να τη μαζέυω ΄Αραγε θα γίνεται αυτό????
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το περασα αυτο πριν αρκετα χρονια, δηλητηριαστηκε μια γατα μου και κοντεψαμε να την χασουμε, ευτυχως σε πεισμα ολων, ακομα και των κτηνιατρων που την παρακολουθουσαν και πιστευαν πως δεν ειχε ελπιδες, εκεινη συνηλθε. Εγλυψε λιγο και ο γατος μου και επαθε ενα απλο νευρολογικο επεισοδιο. Απλο με την εννοια οτι τον πηρα χαμπαρι αμεσως και τον ετρεξα στο κτηνιατρειο, αλλιως δεν ξερω τι προβληματα μπορει να ειχαμε.
Ξερω οτι τωρα σου φαινεται βουνο, το να περιορισεις την γατουλα σου μεσα αλλα πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος να εισαι σιγουρη πως θα ειναι ασφαλης. Θα κανεις μια καλη περιφραξη για να μην μπορει να το σκαει και ολα θα πανε καλα. ενδεχεται τον πρωτο καιρο να κανει αποπειρες να σκαρφαλωσει και να φυγει, γι' αυτο θα ηταν καλο να βγαινει στο μπαλκονι μονο με την επιβλεψη σου. Σιγα-σιγα και με τον καιρο θα συνηθισει, εδω συνηθισε η δικη μου που ηταν μεγαλη σουρτουκο.
Τωρα θα ηθελα να σε παρηγορησω για κατι. Το κλαμα που ακουσες δεν νομιζω πως ηταν η γατουλα σου, υπαρχει μια πορεια που ακολουθουν αφου φανε το δηλητηριο και αυτη δεν περιλαμβανει κλαμα ή ακομα και νιαουρισμα. Καποιο αλλο γατακι ακουσες εκεινη την ωρα, αλλα επειδη μετα βρηκες την γατουλα σου πεθαμενη σκεφτηκες πως ηταν εκεινη και φωναζε για βοηθεια. Πιστεψε με, δεν ειναι καθολου σε θεση να φωναξουν βοηθεια, το μονο που μπορουν να κανουν αν εχουν προσβαση ευκολη στο σπιτι τους, ειναι να γυρισουν αμεσως εκει οταν νοιωσουν τα πρωτα συμπτωματα.
Λυπαμαι ειλικρινα παρα πολυ για αυτο που επαθες και για την γατουλα που χαθηκε τοσο μικρη και τοσο αδικα, δυστυχως δεν ζουμε σε ιδανικο κοσμο και γι' αυτο πρεπει να προσεχουμε διπλα και τριπλα.
helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ και πάλι όλους να χαίρεστε τα γατάκια σας.

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην αυλη μας εχουμε 4 γατουλες οπου η μια ειναι η αγαπημενη μας μαμα της Σοφη. Δεν εχω γνωρισει καλυτερο χαρακτηρα σε γατα.Ηταν 2 ετων. Οταν πρωτογνωρισα την Grace απο αυτη τη γατα και μετα αγαπησα ολες τις γατες υπερβολικα πολυ. Ηταν γατα σταθμος για εμας.
Την Παρασκευη ηρθαμε εδω και βρηκαμε τη μια θυληκια δηλητηριασμενη μεσα στην αυλη μας. Το σοκ ηταν πολυ μεγαλο...φυσικα ουτε η Graceουλα μας τη γλυτωσε γιατι εχει 4 μερες να φανει στο σπιτι. Ποτε δεν εκανε τοσο καιρο να ερθει. Στο απεναντι σπιτι μυριζει οποτε υποθετουμε οτι ειναι εκεινη εκει...
Μας λειπει πολυ...
Ελπιζω αυτο το μακρυ χερι καποτε να το βρει μπροστα του γιατι η γατουλες μας δεν πειραξαν ποτε τιποτα ηταν πολυ φιλικες. Ευτυχως τα 2 αρσενικα μας ειναι καλα!! Αυτα......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η κακια καποιων "ανθρωπων" δεν εχει ορια και ξεσπανε τα κομπλεξ και τις βρωμιες που εχουν στην ψυχη τους στα πιο αθωα των πλασματων.
Τουλαχιστον υπαρχει μια παρηγορια, οτι εκει που ειναι τωρα τα αγγελουδια μας, δεν τα αγγιζει τιποτα πια και κανεις δεν μπορει να τα βλαψει.

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω; Δεν ξερω τι να σου πω για να σε παρηγορησω, καταλαβαινω πολυ καλα πως νοιωθεις γιατι εχω χασει πολλα αδεσποτα με αυτο τον τροπο, καποια μαλιστα πολυ αγαπημενα οπως την μαμα της Ριρης μου, ετσι την λεγαμε και μαζι με αυτην αλλα 16 αδεσποτα που τα λατρευαμε.
Η κακια καποιων "ανθρωπων" δεν εχει ορια και ξεσπανε τα κομπλεξ και τις βρωμιες που εχουν στην ψυχη τους στα πιο αθωα των πλασματων.
Τουλαχιστον υπαρχει μια παρηγορια, οτι εκει που ειναι τωρα τα αγγελουδια μας, δεν τα αγγιζει τιποτα πια και κανεις δεν μπορει να τα βλαψει.![]()
Σ'ευχαριστω Βασω μου.

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι χαλια...2 μερες τωρα κλαιω ασταματητα.
helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool