Ο φίλος μου φοβάται τις γάτες...

Θανάση συμφωνώ....αλλωστε όπως έχουμε πει και αλλου είναι δύσκολο να συμβιώσεις με κάποιον που δεν μοιράζεται την αγάπη σου για τα ζώα....σίγουρα θα "σκαλώσει" και κάπου αλλου το πράγμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η πραγματικότητα φαίνεται όταν περάσει ο ενθουσιασμός. Από την πλευρά της φίλης του babehunter απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει ευτυχώς ενθουσιασμός, αφού δεν υποκρίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα με τις γάτες. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τον babehunter.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλα αν θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στην μεγαλη σου αγαπη τον αντρα σου? κ την αλλη μεγαλη σου αγαπη τοις γατες τι θα εκανες?

Τις γάτες μου!!!!! και το έχω δηλώσει, όπου πάνε αυτές πάω και εγώ!!!! Ακόμα και στα σκουπίδια!!!!!
Και ναι καλά διαβάσατε έχω πλέων 2 γάτες!!!!! Βρήκα ένα γατάκι περίπου 3 μηνών και είναι θηλυκό και δεν πρέπει να βλέπει. Αύριο το απόγευμα στο κτηνίατρο. Και το όνομα αυτής: Βούλα η Στραβούλα!!!!

Υ.Γ.Το τι γκρίνια έφαγα τώρα το απόγευμα από το Θανάση δεν λέγετε…… :blink:αλλά από το ένα αυτή μπαίνει και από το άλλο βγαίνει!!!!!! :PΑ! και τους απείλησα ή τη Βούλα ή παίρνουμε σκύλο!!!!!:cool:

Να ζήσει η φίλη σου με τον φίλο της Φριτσακος και με τη Φριτσακος εσυ.:P
Καταπληκτικό!!! Συμφωνώ μαζί σου! Έχεις χιούμορ κι όχι μόνο.

Όμως για να γίνει αυτό θέλει πολύ θάρρος όπως και μερικά άλλα πράγματα. Εμένα ο δικός μου όταν θέλησα γάτα στο σπίτι μου είπε: Δεν είμαι μαθημένος με ζώα, τα ταξίδια δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ, όμως σε αγαπώ τόσο πολύ που δεν θάθελα να σου αρνηθώ να κάνεις αυτό που επιθυμείς.

Τώρα μου δίνει πλήρη αναφορά και για τις out-door και για τις σπιτικιές και διασκεδάζουμε μαζί με τα τερτίπια τους.

Η μαμά μου πάλι απο κεί που ούτε ν' ακούσει δεν ήθελε (είναι υποχόνδρια) τώρα έμαθε να τις φροντίζει και πάντα θέλει νάναι παρέα μας στα διάφορα γατογεγονότα από φαγί μέχρι τα πιο δύσκολα.

Ο μπαμπάς μου ... ένας χαδιάρης!

Για να γυρίσω στην Αντωνία όμως άν υπάρχει φοβία τα πράγματα είναι σκούρα ... Αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Κάποιος που φοβάται δεν πάει να πει ότι είναι εχθρός των ζώων. Απλά έχει μια διαταραχή και χρειάζεται θεραπεία.

:lol::lol::lol:Ο Θανασης βρηκε λυση που ικανοποιει ολους!!! Δεν εχετε παραπονο.....
Γελαω, αλλα καταλαβαινω καλα τη δυσκολια

:lol: :lol: :lol:βρεθηκε η λυση!:D

Evelia εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον δικο μου μιας και τωρα μετα απο 2 χρονια που ειμαστε μαζι εχει αποκτησει και εκεινος το δικο του γατουλη..Το ολο του προβλημα ηταν απλα προφορικο οταν τους ειδε απο κοντα δεν αντεξε και υπεκυψε στη γοητεια τους..:up:

Θανάσης..ο προξενητής!:)
Συμφωνώ πάντως....

Εξάλλου υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες ανθρώπων. Δηλαδή μερικοί απλά είναι αδιάφοροι προς τα ζώα. Σε αυτή την περίπτωση αν τα γνωρίσουν μπορεί να τα αγαπήσουν.
Αλλοι δεν τα θέλουν στο σπίτι, γιατί θεωρούν ότι καταπιέζονται. Αυτό το σέβομαι και το συμερίζομαι (γι αυτό δεν πήρα σκύλο στο διαμέρισμα).
Αυτοί όμως που τα αντιπαθούν και μάλιστα με επιχειρήματα, δεν αλλάζουν καθόλου εύκολα!

Ελαφρώς άσχετο: ψωρόγατο, να σου ζήσει η μικρή Στραβούλα!:up:

Evelia εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον δικο μου μιας και τωρα μετα απο 2 χρονια που ειμαστε μαζι εχει αποκτησει και εκεινος το δικο του γατουλη..Το ολο του προβλημα ηταν απλα προφορικο οταν τους ειδε απο κοντα δεν αντεξε και υπεκυψε στη γοητεια τους..:up:
Μου φαίνεται ότι αυτό (το να υποκύψει κανείς) είναι τελικά αναπόφευκτο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back