Ο χοντρός και στρουμπουλός μας σκυλάκος!!!

ευχαριστω...νι, θα τα κρατησουμε και τα δυο...το ενα ειναι της αδερφρης μου και του αγοριου της και το αλλο το κοριτσακι ειναι δικο μου και της αλλη αδερφης μου(τρεις αδερφες ειμαστε για να μην μπερδευτειτε)....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω...νι, θα τα κρατησουμε και τα δυο...το ενα ειναι της αδερφρης μου και του αγοριου της και το αλλο το κοριτσακι ειναι δικο μου και της αλλη αδερφης μου(τρεις αδερφες ειμαστε για να μην μπερδευτειτε)....:D

Μπράβο, πολύ ωραία που τα σώσατε και θα τα κρατήσετε!!!!:D:D:D

Παρεπιπτόντως η φώτο που έχεις στην υπογραφή σου με όλα τα γατόνια να κοιτάνε από το τζάμι, είναι τέλεια!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ γλυκά τα σκυλάκια σου...ειδικά το πρώτο,τέλειο!!!!!!

ευχαριστω και τις δυο:)

σημερα το πρωι πηγα στην κτηνιατρο....εκει δυο κοπελες που δουλευαν,συνεχεια με κρατουσαν στην αγκαλια τους και δεν με αφηναν κατω:blink:....μετα απο ωρα πηγα μεσα στο ιατρειο για να κανω το πρωτο μου εμβολειο..δεν πονεσα πολυ..με ζυγησαν και ειπαν οτι ειμαι 1 κιλο και 750 γραμ.(χοτρουλης ειμαι ε?...γοητεια,χιχι:D)...μετα φυγαμε απο την γιατρο και πηγαμε σε ενα μαγαζι που ελεγε απ' εξω pet shop και η μαμα μου πηρε ενα πολυ ομορφο λουρακι και ενα μικρο κολαρο κοκκινα...απο τοτε που ηρθαμε στο σπιτι καθομαι στο κρεβατι της μαμας μου και κοιμαμε...τι ζωη ειναι αυτη που κανω ε? ξαπλα παιχνιδι βολτα και φαει..μα ποσο τυχερος μπορει να ειμαι?:hmm:μου παει το κοκκινο?:hmm: τι λετε?:)

την βλεπεις τωρα?:D...δεν ειναι μια θεα?:rolleyes:
:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back