Ο Batmanάκος μου έπαθε εγκεφαλικό

Mia_m

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
Είδα τον Batman μου σήμερα και το κεφάλι του ήταν διαρκώς στριμμένο στο πλάϊ,προς τα δεξιά και συνέχεια χάνει την ισορροπία του,ειδικά όταν θέλει να κοιτάξει προς τα πάνω,όταν τον φωνάζουμε κάνει κύκλους γύρω απ'τον εαυτό του. Μου είχε πει ο πατέρας μου ότι έχει καιρό που το εμφάνισε αυτό και το πήγε στο γιατρό και αυτή του είπε ότι είναι εγκεφαλικό. Οι απορίες μου είναι, παθαίνουν και οι γάτες εγκεφαλικό,πως αντιμετωπίζεται, έχετε περάσει κάτι παρόμοιο? Όταν τον τρίβω στο σβέρκο του αρέσει και απ'την ευχαρίστησή του βγάζει τη γλώσσα έξω και μετά από λίγο του τρέχουν τα σάλια:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα του ειπε οτι ειναι εγκεφαλικο,δεν του εδωσε κανενα φαρμακο να παρει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγώ σε σκυλάκι που το έχω δει, έδινε κάποια φάρμακα η γιατρός να το το βοηθήσουν να επανέλθει οσο γίνεται. Αλλά πολύ θλίψη να βλέπεις το ζωάκι έτσι... :(

Το είχε πάθει ο σκυλάκος που είχα παλιά, και είχε επανέλθει εντελώς. Ο κτηνίατρος τότε είχε πειραματιστεί και με ανθρωποφάρμακα. Αν θυμάμαι καλά (πάνε κάμποσα χρόνια) του είχε δώσει μεταξύ άλλων και Nootrop.

εγώ πρώτη φορά ακόυω για εγκεφαλικό. Το παθαίνουν και τα ζώα ??? ο κτηνίατρος δεν του έδωσε κάποιο φάρμακο??:hmm:

Το είχε πάθει ο σκυλάκος που είχα παλιά, και είχε επανέλθει εντελώς. Ο κτηνίατρος τότε είχε πειραματιστεί και με ανθρωποφάρμακα. Αν θυμάμαι καλά (πάνε κάμποσα χρόνια) του είχε δώσει μεταξύ άλλων και Nootrop.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι θα μπορούσε δηλαδή να παίρνει ανθρωποφάρμακα σε μικρές ποσότητες. Η μητέρα μου που είχε πάθει πριν καμιά 10αρια χρόνια ένα ελαφρύ εγκεφαλικό έπαιρνε, κι εξακολουθεί δηλαδή να παίρνει Νοοτρόπ. Μήπως να παίρνατε μια 2η γνώμη? Είναι κρίμα να βασανίζεται ο γατούλης αν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί...:(

Και εγώ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο......Εϊναι μεγάλος????
Μήπως πιάστηκε κάνα νέυρο ψηλά στην σπονδυλική και δεν έχει έλεγχο του κεφαλιού του????

:hmm:Τί να πώ.... Κρίμα όμως.....

Ενδιαφέρον σχετικό link εδώ (ιστοσελίδα στα αγγλικά).

Του έβαλε μια ένεση απ'ότι μου είπε και του δίνει ο μπαμπάς μου 3 φορές τη μέρα κάποιο φάρμακο,δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα με τίποτα τώρα. Δεν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία,είναι 6 χρονών περίπου, εγώ φοβάμαι μήπως δεν είναι εγκεφαλικό και είναι καμιά φόλα και τον πείραξε στο νευρικό σύστημα :( Μου είπε κιόλας ο πατέρας μου ότι βρήκε στο πίσω μέρος του σπιτιού ποντικοφάρμακο και ένα κομμάτι τυρί,με ταρακούνησε λίγο το όλο γεγονός,μήπως ο χαζούλης μου έφαγε τίποτα από κει???

περαστικά του:(

πηγαινέ τον όμως να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη γιατί όντως είναι νέος ακόμα για κάτι τέτοιο:/:

Λυπάμαι, αλλά η περίπτωση δηλητηρίασης που φαίνετε πιο λογική....

Μου Θυμίζει μια δική μου περίπτωση, που ο Χάνσις μου, έφαγε τέτοιου τύπου φόλα.... ¨ηταν μισοκοιμησμένος για μέρες....δεν ξέραμε τί να κάνουμε...και από τί είναι. Τελικά σταμάτησε να τρώει, και ταλαιπορήθηκε πολύ μέχρι να "φύγει". (Κτηνίατρος δεν παίζει στο χωρίο...)

Μια δεύτερη γνώμη, και γρήγορα, αν γίνετε, γιατί ίσως να αλλάξει η κατάσταση απο την μια στιγμή στην άλλη....:(

μην τον αφήνετε να ταλαιπωρείται έτσι το καημένο...αν υπάρχει η δυνατότητα να το πάμε άμεσα για δεύτερη γνώμη..

Η γάτα της αδερφής μου που είναι 17 χρονών έπαθε πέρσυ ένα ελαφρύ "εγκεφαλικό". Έχανε συνέχεια την ισορροπία της, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της κ ήταν σαν φυτό. Αυτό κράτησε μία μέρα, δεν την πήγε σε κτηνίατρο αλλάτης πέρασε. "Εγκεφαλικό" το είπαμε, τί άλλο θα μπορούσε να ήταν;
ΥΓ1: Δεν βγαίνει έξω, είναι σε διαμέρισμα.
ΥΓ2: Ευτυχώς δεν της άφησε κουσούρι, ζει & βασιλεύει.

Η γάτα της γιαγιάς μου υπεραιωνόβια πέθανε 22 ετών!! Είχε πάθει εγκεφαλικό και δεν πήγαινε καλά, περπατούσε στραβά σαν να ζαλιζόταν..Και της είχαν πέσει τα δοντάκια όλα!

Οι γάτες δεν παθαίνουν «εγκεφαλικό» όπως οι άνθρωποι. Όπως φαίνεται (και με κάθε επιφύλαξη για μια «εξ αποστάσεως διάγνωση») η γάτα έχει αιθουσαίο σύνδρομο, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή ισορροπίας έχει πάθει βλάβη. Καθώς πολλά μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι τέτοιο (από μια ωτίτιδα ως μια νεοπλασία στον εγκέφαλο), χρειάζεται μια καλή νευρολογική εξέταση.

Τον πήγε ο πατέρας μου σε άλλο γιατρό και του είπε ότι είναι εγκεφαλική η πάθηση,τώρα περπατάει κανονικά αλλά το κεφαλάκι του θα μείνει έτσι, θα γέρνει στο πλάϊ :cry: Αύριο θα πάω να τον δω κι εγώ, δεν ξέρω αν θα αντέξω

κριμα το καημενουλι...:(:(:(

Αυτή την πάθηση πρέπει να την έχει και ο αδεσποτούλης ο Μπαμπίνος και αυτός περπατάει με το κεφαλάκι του κρεμασμένο δεξιά και δυσκολεύεται να κοιτάξει πάνω όσο και αν του μιλάμε..Βέβαια είναι πολύ άγριος δεν πιάνεται με τίποτα για να τον πάω σε γιατρό και να προχωρήσουμε σε κάποια θεραπεία αν υπάρχει και να του κάναμε και στείρωση γιατί συνέχεια τσακώνεται με τα αρσενικά και τις τρώει κάθε φορά με νυχιές και κοκκινίλες και αίματα έρχεται..:(
Τον αγαπάω και ας μη με γουστάρει καθόλου γιατί είναι μια θλιμμένη φάτσα και τον λυπάμαι που είναι συνέχεια τραυματισμένος..

Ο δικός μου όταν κοιτάει προς τα πάνω ζαλίζεται και κάνει σβούρες γύρω απ'τον εαυτό του!! Αχ, δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι,σπαράζει η καρδιά μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back